- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Gogocum bisey sorabilir miyim? Diger gruplarda karatay diyeti falan yapanlar falan var bu durum diyet grubu kurallarina aykiri degil mi? Sonucta bir diyet uygulaniyor degilse biraz biz de mi yapsak?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaptan ben buraya ilk geldigim kiloya göre mi yoksa simdiki kiloma göremi yarıscam..ayrılmıstım da soyledim dün
gerçektenkimsecikler yok ,bence şu msj uygulamasını başlatalım az katılımda bulunan (izinsiz) takımdan çıkarılsın,
Günaydın. Dün ben menümü paylaşmadım sanırım. Farkında bile değilim. Bu ara hayatım karman çorman geçiyor. Çalışmak bile istemiyorum. Yapmam gereken onca iş varken erteleyip duruyorum
Haklısın gogo, biri beni çekip kurtarmalı bu ruh halimdenSalmak yok kenfini haydi bakalım toparlanma zamaniiii
Ben gecmi kaldimp.teiden beri diyetteyim off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın gogo, biri beni çekip kurtarmalı bu ruh halimden
Canım benim öncelikle ruhsal anlamda kendimi iyileştirmem gerekiyor sanırımLeylaaa cınımmmm :) Sana bi teklifim varrr :) Benimde çekip kurtarılmaya ihtiyacım var birbirimizin beslenme koçu olabiliriz istersennn :))
Canım benim öncelikle ruhsal anlamda kendimi iyileştirmem gerekiyor sanırımÇekip çıkar beni bu hallerden crystallife :)
Yok canım ya bi hareketlilik filan, hep yazanlar yazmaya devam, kimsenin sesinin soluğunun çıktığı yok :)Pek bi hareketlenmis ortalik kizlar aman masallah
Ne ağrısıııAyyy karnımda bi ağrı
Slm kızlarr :) gününüz güzel olsun inşallah.. Dün yazamadım çok yağmur ve şimşek vardı Konyada.. elektrikler kesildi geldi geldi gitti boyuna.. Haber vermiştim ben aslında ders çalışıyorum bu sebeple aktif değilim pek diye..Ama daha çok girmeye özen göstertirimm :)) napiyonuz bakalımm nasıl gidiyo hayatt??
Kizlar nasilsiniz izninin bitmesine az kaldi giremiyorum pek umarim herşey yolunda, herkes iyidir. Ben bugün anne olacagimi öğrendim çok mutluyum 3 haftalik gebeyim :) Paylaşmak istedim sizlerle :)))
Kizlar nasilsiniz izninin bitmesine az kaldi giremiyorum pek umarim herşey yolunda, herkes iyidir. Ben bugün anne olacagimi öğrendim çok mutluyum 3 haftalik gebeyim :) Paylaşmak istedim sizlerle :)))
Ayyy karnımda bi ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?