bugunku menum:
sabah: 1 yumurta
domates
salatalık
zeytın
öğlen: 1 pogaca
(hastanedeydım)
ara:limonata, kek
akşam: patateslı patlıcanlı fırında tavuk
ayran
limonata
yarım lt su, bugun cok yurudum evle metro arası bıraz uzak bıde ordan hastane bayagı spor gıbı oldu
su az olmuş ama menü güzel
Su az olmuş canımbugunku menum:
sabah: 1 yumurta
domates
salatalık
zeytın
öğlen: 1 pogaca
(hastanedeydım)
ara:limonata, kek
akşam: patateslı patlıcanlı fırında tavuk
ayran
limonata
yarım lt su, bugun cok yurudum evle metro arası bıraz uzak bıde ordan hastane bayagı spor gıbı oldu
bugünkü menüm
sabah bir bazlama (peynirli)
çay şekersiz
ara 2 erik
öğle yok
ara çay bir dlim kek
akşam menemen 2 dilim ekmek
su az içtim,egzersiz yok malesf
kızlar bu aralar biraz moralim bozuk hayatımı bir türlü düzene sokamıyorum en kısa zamanda bol sebzeli menülere geçeceğim
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hedef kilonuda yazarmisin canım. Hergün bir gün önceki menü su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
hosgeldin insallah verirsin canım ben 89 kilodan 76.5 a indim. azmetmek gerek ve sabır
Kozlar merhabaaa aldim sonunda baskulumu :) simdi geldim eve ve yaziyorum. Kütle indeksini felanda olcuyir hepsini uazayim bugunluk:))
Kilo:86.7
Su: %41.3
Kemik: %10.9
Yağ: %39.8
Kas: %29.9
Günlük almam gereken kaloriyi 2239 gösteriyor höytt dedim yanii :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydııın, Ben de aranıza katıldım bugün. 4-5 gündür zaten dikkat ediyorum, aklıma koydum kilo vermeyi. Başlangıç kilom 59.5 (bu sabah tartildim) hedef kilom öncelikle 52.
Günaydın canım. Ilk sayfada kurallarımız var okudunmu canım.
arkadaslar moralım cok bozukkkbugun benım dogum gunum ve esım daha gelmedı cunku taksımde gorevli oysakı nasıl heyecanla beklıyordum gec saatte gelıcek maalesef umarım 12 den once gelır
*** 1. TAKIM 362. ETAP***
Sosyestetik: ( 62.7 / 61.1/ 1.6/%0.85 )yeni üye hedef kilosu 53 kilosu 3 e bölündü
Sulfirikasitcik: ( 59.3/58.0 /1.3 /%0.73 )yeni üye hedef kilosu 53 kilosu 3 e bölündü
Simerenyaa: (87.6/ 86.7/ 0.9/%0.34 )yeni üye hedef kilosu 68 kilosu 3 e bölündü
zeynepcer: ( 63.0 / 62.1/0.9 /%0.71 )yeni üye hedef kilosu 56 kilosu ikiye bölündü
Turab571: (63.5 / 62.3/1.2 /% 0.94)Yeni üye hedef kilosu 50 kilosu ikiye bölündü
Naneli_şekerim: (79.7/ 78.3/ 1.4/%0.88 )yeni üye hedef kilosu 69 kilosu 2'ye bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI: % 0.74
Güzel olmuş canım gayet düzenliÜzülme canım sonuçta keyfiyetten değil ya..
Günaydın kızlar dünkü menüm;
Sabah uyanınca;
1bardk ılık limonlu su
Kahvaltı; 1yumurta 3zeytin
bol yeşillik 1dilim esmer ekmk
ara; 1galeta 1bardak ayran
öğle; 5kaşık ısbanak yemeki
1su bardakı yoğrt 1dlm ekm.
Ara; 1fncan türk kahvesi
Ara ;tarcınlı yesl çay 2kurukayısı
Akşam; 5kaşık kurufaslye 3kaşk pirinç pilavı
Bolca yeşillik
Ara; 1fincan lightsüte 1tatlı kaşığı kahve şekersiz
2lt su
Kızlar çok iyi gidiyorsunuz maşallah
Günaydın kızlar bi curcunanin içindeyim yaz izinlerini ayarlamaya çalışıyoruz.
Günaydın arkadaslar nasılsınız ben bu sabah erken uyanmadım sımdı uyandım :) bu arada eşim dün pastamı almış ama geç geldi bende yarın hazırlarım dedım ama nafıle sabahın 7 sınde aradılar yıne başka bır yere goreve gıttı kıyamam ona çok üzüldüama hiç bişey demedim daha fazla üzülmesin dıye.
Bugunde hastaneye gidecegım sonuları göstermeye inş reglım düzene gırer bu durum pskolojımı bozdu farkedıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Hayirli olsun. Guzrl bir cihaza benziyor. Sakincasi olmazsa markasi,modeli ve fiyatini soyler misin?
Günaydııın, Ben de aranıza katıldım bugün. 4-5 gündür zaten dikkat ediyorum, aklıma koydum kilo vermeyi. Başlangıç kilom 59.5 (bu sabah tartildim) hedef kilom öncelikle 52.
herkese günaydın
Günaydın kızlar bi curcunanin içindeyim yaz izinlerini ayarlamaya çalışıyoruz.
Günaydın arkadaslar nasılsınız ben bu sabah erken uyanmadım sımdı uyandım :) bu arada eşim dün pastamı almış ama geç geldi bende yarın hazırlarım dedım ama nafıle sabahın 7 sınde aradılar yıne başka bır yere goreve gıttı kıyamam ona çok üzüldüama hiç bişey demedim daha fazla üzülmesin dıye.
Bugunde hastaneye gidecegım sonuları göstermeye inş reglım düzene gırer bu durum pskolojımı bozdu farkedıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle geçmiş olsun. Güzel haberlerle gelin :) Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Leyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?