off arkadaslar hastaneye gıttıgım için işlerım daha duruyor hiç bişey yapasım yokbu arada soyledımmı hatırlamıyorum ama bugun benım dogum gunum bakalım akşama eşim bana ne suprız yapacak onun heyecanındanmı acaba bendekı bu ısteksızlık :26:
Evt inş. Ulaşırız
doğum günün kutlu olsun o zaman canım
hoş geldin aramıza
Kızlar; 6 araöğünü için yeşilçayıma azıcık tarcın atıp 2kurukayısıyla süper oluyor.. zinde tutuyor ve tatlı krizini yok ediyor diyebilirimm ☆☆
Arkadaslar kizimin bebek mevludu vardi yogunluktan elim degmedi kilomu paylasamadim
Kilom 62.3
hosgeldın canım aramıza inş hep beraber kılolara elveda edecegız :79: tarıfını denıycem cnm o krızler banada gelıyor cunku
sağolasın canım tarcın tatlı isteğimi gideriyor bu yüzden bana iyi geliyo.. Akşam 7de yemek yediğimiz için saat 6daki araöğünüm çok acıkmadan yemekte hemen doymayı sağlıyo :)
süpermiş valla :)
Ben arada alıyorum kahvaltı için ben sütle yiyorum ama bi arkadaş yoğurtlu yiyodu.Hoşgeldin tatlim gogo takimimizin kaptani görünce yazacaktır.
Bu arada arkadaşlar içinizde müsli tüketen varmi? Ben aldim fakat yiyemiyorum :/ damak tadima hic uymadi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamamdır canım.Hoşbulduk kızlarr.
Şuan ; 66.600
Hedef ;60.000
Uzun zamandır sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum şubat aylarında 70.600ü görünce bi frenleme zamanımın geldiğini farkettim.. kendi çabalarımla 4kg verdim.. kuralları okudum bana uyar
Boşver gülüm yaa senin sevgine layık değil demekki.
Iyiki dogmussun canım nice güzel yaslarin olsun.off arkadaslar hastaneye gıttıgım için işlerım daha duruyor hiç bişey yapasım yokbu arada soyledımmı hatırlamıyorum ama bugun benım dogum gunum bakalım akşama eşim bana ne suprız yapacak onun heyecanındanmı acaba bendekı bu ısteksızlık :26:
Arkadaslar kizimin bebek mevludu vardi yogunluktan elim degmedi kilomu paylasamadim
Kilom 62.3
amın canım cok tesekkur ederımIyiki dogmussun canım nice güzel yaslarin olsun.
ben elendim mi simdi 79du kilom suan 76.5
bugüne kadar günlük menümü hiç kacırmadan yazdım. gruba katkıda bulundugumu düşünüyorum.
bugün sınıfımın futbol turnuvası vardı simdi geldim eve.
bilmiyordum persembe aksama kadar yazabiliriz diye düşündüm.
eğer beni elediyseniz yapabilecek bişey yok.
Hayır canım elenmedin kimse elenmedin bildirimin perşembe 18:00 e kadar olucani yazmıştım kurallardada var. Yanlizca bu hafta listede yoksun ve bildirimde bulunmayan diğer arkadaslarimda aynı. Haftaya listede olursun tabiki paylaşımda bulunmaya devam edersen.
Diğer cevaplara baktiysan simerenyaa tartı alicani belirtti mazeret olarak. Turab571 de 18 :30 gibi geldi mazeretini bildirdi. Kabul ettim. Bende çalışıyorum 8den 5e kadar. Evde oldugum gunler haric işe gitmeden tartilip bildiriyorum ki bu sabah 7 civarı. Suan telefonumdan giriyorum ama telefonum yokken kosturmacamin arasında pc yi acip yaziyodum.
Mrb arkadaslar.
Araniza bugun katildim sabah 85 kiloydum. Insaallah gelecek hadta daha iyi bir sayi yazarim.
Mrb arkadaslar.
Araniza bugun katildim sabah 85 kiloydum. Insaallah gelecek hadta daha iyi bir sayi yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?