sagol cnm :) bende prolaktın (sut hormonu) yukseklıgı var ve bu yuzden regl olamıyorum 3 ay falan gecıktıgıde oldu sımdıde 1 aydır olamıyorum dr a gıttım prolaktın testı ıstedı bende kan vermıstım sabah ögleden sonrasını bekledım aldım sonucları yarın kendı dr uma gosterıcegım..
huhu nerdesinizz aslında zayıflama takımlarıdaki amaç bu topikte sohbet edip ,birbirimizi motive etmek burada kimsecikler yok amaca hizmet etmiyor aslında
Tamam canım akşam bildirirsin mazeretini bildirmen güzel bir davranış :)
Slm bende geldim aranıza..
Kızlar ben yeni katıldım ama bildiriyimmi kilomu nasıl olcek bu işler :)
Cogaliriz merak etmeyin canım.Bende ayni seyi soyledim canim bi gelen bi daha ugramiyor parmakla sayilacak kadariz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm bende geldim aranıza..
Hoşgeldin tatlim gogo takimimizin kaptani görünce yazacaktır.
Bu arada arkadaşlar içinizde müsli tüketen varmi? Ben aldim fakat yiyemiyorum :/ damak tadima hic uymadi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cogaliriz merak etmeyin canım.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bi önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
Hoşgeldin tatlim gogo takimimizin kaptani görünce yazacaktır.
Bu arada arkadaşlar içinizde müsli tüketen varmi? Ben aldim fakat yiyemiyorum :/ damak tadima hic uymadi.
Selam tatlim hosgeldin
Bende pek sevmem tatlim sade corn flakes i bile musliye tercih ederim
Aynen canim ya. Hep ayni şey olmasin diye aldim ama yok yiyemiyirum.
Hoşbulduk kızlarr.
Şuan ; 66.600
Hedef ;60.000
Uzun zamandır sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum şubat aylarında 70.600ü görünce bi frenleme zamanımın geldiğini farkettim.. kendi çabalarımla 4kg verdim.. kuralları okudum bana uyar
Ok o zaman aramiza hosgeldin hadi bakalm insallah hedefledigimiz kilolara ulasiriz
Tekrar gecmis olsun tatlim
Canim çok geçmiş olsun.
Biz hep buralardayiz arkadasim :)
Canim ya valla sabahtandir aklimda ama firsatim olmuyor inan cikmayakusura bakmayin yinede :)
Sevdiğim adam ... Beni terketti
Iyi geceler canım bende yattım uyuycam.evi supurdum yürüyüş ip atlama birazda kitap okudum yeter bu günlük
off arkadaslar hastaneye gıttıgım için işlerım daha duruyor hiç bişey yapasım yokbu arada soyledımmı hatırlamıyorum ama bugun benım dogum gunum bakalım akşama eşim bana ne suprız yapacak onun heyecanındanmı acaba bendekı bu ısteksızlık :26:
off arkadaslar hastaneye gıttıgım için işlerım daha duruyor hiç bişey yapasım yokbu arada soyledımmı hatırlamıyorum ama bugun benım dogum gunum bakalım akşama eşim bana ne suprız yapacak onun heyecanındanmı acaba bendekı bu ısteksızlık :26:
tesekkurler cnmNice mutlu yıllara canım :) umarım ömrün sevdiklerinle mutlu geçer...
Ay canim benim dogum gunun kutlu olsun cogumuz mayis dogumluyuz demekki, insallah guzel biseyle cikar karsina foto at cok afilliyse supriz 🎁😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?