Ooo baya iyi ya bravo brrrrrrrravooooooooooooo çok sevindim tatlimKilo bildirimide yapayim sabah tartildim 60.0 kiloydum bende inanamadim, ama zaten o ilk yazdigim benim regl oncesi yemegi abarttigim donemedeki kilomdu, demekki az ve oz yemek gerekiyormus isteyince oluyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkur ederım canımÇok iyi tatlım brrrrrrrravooooooooooooo
teşekkur ederım canım
Ya ben dayanamıyorum nu Soma fakirlere ya daha 19 yaşında gencecik yakışıklı çocuk Kıyamam ya
evet cok zor bir durum halımıze binlerce sukurler olsun Allah yardımcıları olsun inş.. eşleri, anneleri, cocukları... nasılda kotu bır durum yüreklerı yanıyordur Allah sabır versın..
Kızlar bugün Karatay a başladım
Peki nasıl bi diyet uygulamalıyım hiç bilmiyorum :/ 58.2 oldum bu arada iyi mi gogo[QU OTE=gogo2405;35317432]Kurallar gereği olmaz canım sağlıklı değil günde 2 kez yiyin diyooo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kurallar gereği olmaz canım sağlıklı değil günde 2 kez yiyin diyooo
merabalar sabahtan beri giremedim kusuru bakmayın kilom 62 1 kilo gitmiş
Kızlar kitap aldım diğer takımdan bi arkadaş bahsetmisti okuyim bakiim ne anlatiyoo
Bakalım okumaya basliycam inşallah bu akşam işler güçler bitmiyoki bi türlü.Kisisel gelisimmi acaba tatlim, oku bakalim
Olan olmuş canını sıkma yarın kaldığın yerden devamNesfitte hediye samba CD si var arkadaşlar bilginiz olsun. Bu arada aksam feci sagliksiz şeyler ydim çok üzgünüm.
Peki nasıl bi diyet uygulamalıyım hiç bilmiyorum :/ 58.2 oldum bu arada iyi mi gogo
Hayır düşünsene sabah kocanı uğurluyorsun sonraki sabah öldüğünü öğreniyosun aniden.. 1 günde nasıl değişiyor insan hayatı
Gogocummm sen kaç kilo olduğunu neden yazmıyorsun canım
Yazayım canım 68.1 im bu sabah itibariyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?