Canım daha çok gencsin abla tavsiyesi diycem ama teyze bile diyebilirsin en azından arada birde görsen baban hayatta kiymetini bil. Erkekler hep isterler bişeyler talepleri bitmez arkadaşların olsun elbette ama hep mesafeli ol sana yaklaşan illaki bi duvarla karsilassin seni senden başkası koruyamaz.gardını almazsan hep kırılan sen olursun. Antidepresan meseslesine gelirsek ben sahlikciyim 60 yasinda annem kullanmaya başlamıştı biraktirdim o ilaçları. Unutma her ilac sana verdiğinın kat kat fazlasını senden alır.kendine başka hobiler falan bul yapmaktan hoslanican seyler yap ama kurtul o ilaçlardan. Bana kızabilirsinde söyleyeceklerim bu kadar şimdilik.
Gencsin canım metabolizman hızlı senin yediklerini azaltıp yürüyüş yapsan vericen o kiloyu inankii
Ayyyy saol gogocummm :) ya aslında ben de bırakmak istiyorum ama ilk aldığımda çok kötüydüm insanların sesine bile katlanamıyodum şimdi daha iyiyim çok şükür ya inşallah bırakıcam ya bak düşün canım ben bi ara zanax içiyodum çok kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi