hmm evet bimde denk geldım konsantre içeceklere,orda oluyo çeşit:)
hiç içmem ben sevmıyorum:)
valla edacım bence erteleme acaip bi b planı:)
keçiboynuzu nedir ya bi ben bulup yıyemedım şundan:)
benm senden özenıpte hala yıyemedıgım 2 şey
biri kecıboynuzu biride yumyum:)
valla hırs yapıcam arıycam bulcam yıycem:)
aslında çok yemedık yaa
bi kase çekırdek tuzsuz
bi kase fındık
bi tabakta karpuz vardı
hepsını 2 kişi yedik oyle abartı yaglı maglı seyler yoktu sonucta ama yınede çorba sonrası için belkı daha hafıf olabırdı
mesela sadece karpuz olsa ıyı olurdu ama neyse
bu akşam bol spor:)
yaaa öyle gözüm üstünde iştee
yok ekmek mekmek..:)
banada şu sulu kofte tarıfını verın yahu bende yapayım bı ara hiç denemedımm
o salata suyuna ekmek banmakta ne keyıflı seydır arkadaşş çok severımm
selammm :) kızlarcım hepinizin yazdıklarını okudum alıntılarla cevap yazarken bilgisayar kapandı.. hepinize çok çokkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız.. neslihan ablacım çok çok teşekkür ederim bende sizleri çok çok seviyorum iyiki tanımışım sizi ve burayı..
baya toparlandım 1 haftadır pek dikkat edemedim yidiklerime bana ceza verebilirsiniz.. ama kilo aldığımı sanmıyorum pek dikkat edememiş de olsam iştahım olmadığından dengesiz yedim :S :) bugünden itibaren sıkı bir programa giriyorum.. herşeye sünger çekip yeni bir ben geliyooorrr :) he bu arada msj 1 msj 2 die mi yazıyoz ? rastladım bi kaç kaz ama bilemedim :)
hahaha yasli kadinlar gibi mi dedikeyfini yerine getirmesi için demistir
bak ben haslamalik hic atmadim bgne kadar.. onuda deneyim
daha evleneli bi kere fasulye bi kere nohut pisirdim desemburanin kuru bakliyatlari cok kart yaa hic sevmiorum :26:
vuu tavuk baya guzel pismis olcakkkziyafet var desene bu aksam
hmm evet bimde denk geldım konsantre içeceklere,orda oluyo çeşit:)
hiç içmem ben sevmıyorum:)
valla edacım bence erteleme acaip bi b planı:)
keçiboynuzu nedir ya bi ben bulup yıyemedım şundan:)
benm senden özenıpte hala yıyemedıgım 2 şey
biri kecıboynuzu biride yumyum:)
valla hırs yapıcam arıycam bulcam yıycem:)
aslında çok yemedık yaa
bi kase çekırdek tuzsuz
bi kase fındık
bi tabakta karpuz vardı
hepsını 2 kişi yedik oyle abartı yaglı maglı seyler yoktu sonucta ama yınede çorba sonrası için belkı daha hafıf olabırdı
mesela sadece karpuz olsa ıyı olurdu ama neyse
bu akşam bol spor:)
yaaa öyle gözüm üstünde iştee
yok ekmek mekmek..:)
banada şu sulu kofte tarıfını verın yahu bende yapayım bı ara hiç denemedımm
o salata suyuna ekmek banmakta ne keyıflı seydır arkadaşş çok severımm
selammm :) kızlarcım hepinizin yazdıklarını okudum alıntılarla cevap yazarken bilgisayar kapandı.. hepinize çok çokkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız.. neslihan ablacım çok çok teşekkür ederim bende sizleri çok çok seviyorum iyiki tanımışım sizi ve burayı..
baya toparlandım 1 haftadır pek dikkat edemedim yidiklerime bana ceza verebilirsiniz.. ama kilo aldığımı sanmıyorum pek dikkat edememiş de olsam iştahım olmadığından dengesiz yedim :S :) bugünden itibaren sıkı bir programa giriyorum.. herşeye sünger çekip yeni bir ben geliyooorrr :) he bu arada msj 1 msj 2 die mi yazıyoz ? rastladım bi kaç kaz ama bilemedim :)
canım istedi yaa sulu köftee :) bende mi yapsam akşama
evet olabilir,ben hep gülmeliymişim,sanki bilerek surat asıyorum deli yaa
çidomm bende toplasan 3 senede 5 i geçmemiştir,kuru fasulye nohut yemeği,ama ben genelde nohutu,buğdayı ve mercimeği salata yada çorba olarak tüketmeyi seviyorum,hem besleyici hemde tok tutuyo
Eki Görüntüle 734270
ahanda sana keçiboynuzu esram,bende hiç yemezdim ama kocam çok sever bende alıştım,aslında süper lifli bişey,tok tutma özelliği var,ayrıca tatlı isteğinide köreltebilir,yemesi biraz zor o yüzden tazesini almak lazım,bide başka faydalarıda var
ya esram salataya ben sumak ve nanede kattım valla nefis oldu,tavsiye ederim,sulu köfteyide önceden pirinç,kıyma baharatlarla köfteyi hazırlıyorum,sonrada ya salçalı patatesli yapıyorum yada limon suyu ve yumurta ile terbiyeli ekşili köfte yapıyorum
sehercim toparlanmana çokk sevindim
ohh maşallah enerji doluyuz bu gün
canım sanırım geçmişe pek bakamadın,bazı kurallar belirledik,yarın tekrar revize ederiz
esrammm istanbulun göbegindesin gir bi kuruyemisciye al bi 200gram keçi boynuzu tadina bak. hemde taze taze ne güzel biz burda bayata talimiz
hafif sekerli oldugundan tatli ihtiyacini gideriyor ve özellikle seker hastalari icin cok faydaliymis...
yumyumda yollayim bacim sana özelden adresini yolla tadimlik yollayim valla
sulu köfte:
göz karari yapiorum miktarini bilmiyorum canim
pirinç, ince kiyilmis maydonoz, sogan, tuz, karabiber, kiyma hepicigini yogur ve misket gibi yuvarla bi tepsiye.. mesela bi gun onceden yapip dolapta bekletebilirsin..
bi tencerede yag salça kavur (istersen soganda kavur ama ozaman köfteye koyma) sonra göz karari su koy ve su kaynayinca köfteleri dök içine.
ben patatesli havuçlu severim onlarida dograyip koy köftelerle sonrada pisir gitsin mis gibi yemek.. esim köfte corbasi diyor onaama seviyor..
selam canim hosgeldin
yeniden sifirdan baslamak iyidir bazen
çidomm bende toplasan 3 senede 5 i geçmemiştir,kuru fasulye nohut yemeği,ama ben genelde nohutu,buğdayı ve mercimeği salata yada çorba olarak tüketmeyi seviyorum,hem besleyici hemde tok tutuyo
Eki Görüntüle 734270
ahanda sana keçiboynuzu esram,bende hiç yemezdim ama kocam çok sever bende alıştım,aslında süper lifli bişey,tok tutma özelliği var,ayrıca tatlı isteğinide köreltebilir,yemesi biraz zor o yüzden tazesini almak lazım,bide başka faydalarıda var
ya esram salataya ben sumak ve nanede kattım valla nefis oldu,tavsiye ederim,sulu köfteyide önceden pirinç,kıyma baharatlarla köfteyi hazırlıyorum,sonrada ya salçalı patatesli yapıyorum yada limon suyu ve yumurta ile terbiyeli ekşili köfte yapıyorum
canım sanırım geçmişe pek bakamadın,bazı kurallar belirledik,yarın tekrar revize ederiz
Eki Görüntüle 734270
Performans uygulamamız yarın itibariyle başlıyor. Duyduk, duymadık demeyin. Hayırlı olsun.
PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.
evet kızlar,takımlar arası genel oylama sonuçlandı ve diğer kararlarda ortak yol bulunamadı,sonuç olarak yukarıdaki karar yarından itibariyle geçerli olucak,takım ortalamamızın % 0,30 un altına düşmemesi gerekiyo,o yüzden herkes kurallara uymak zorunda
günaydın kızlar...kpss koşuşturmasından dolayı giremiyorum hakkınızı helal edin...ben kpssye kadar izin alabilirmiyim çünkü sadece kilo bildirimi yapabiliyorum hakkınıza girmek istemem.Allaha şükür kilo almıyrm koştrmadan :26: kilom 64.4
msj 1
günaydın takımın fıstıkları
geçen hafta :69.5
bu hafta :69.2
giden : 300 gr
başlangıç : 70.0
hedef : 58
bugün okullar tatil , daha sık görüşmek ümidiyle ..
kızlarrrrrrrrr
volkan sınavı kazanmışşşşş,ayy sabahtan beri takıpteydım ekler eklemez yakaladım valla:)
kocacıgım 81ile aldı sertıfıkasını maşallah..:)
baraj 70tii
ayy cok mutlu oldummm cokkk
Günaydınlarr hepinizee
Hayırlı cumalar olsunnn inşallahh
Dün giremedim kusuruma bakmayın aslında tam yazcaktım ama bende bi patron var inanın insanın emdiği sütü burnundan getiriyo geçmişe baktım ama çok uzundu çok fazla okuyamadım şimdide patron gelmeden hemen yazayım diye acele ediyorum.
Kilom bugün 64.5ortim ne durumda bikaç saat sonra öğreniriz
Edaaaa gördümm burç muhabbeti dönmüşş benim burcum başak sevgilim terazi bide bizi yorumlasana kızuyarmıyız
tatlım hadi hayırlı ugurlu olsunnn tebrik ederimmmbenimde kardeşim sınavı geçmiş bizde çok sevindikk valla Allahım emeklerini boşa çıkartmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?