Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aksesuarları ya yeşil yapıcam yada lıla,yada ıkısnı bırden..:)
kırmızıyı co ıstesemde yapamadım bıturlu olmuyo uyduramıyorum hıcbıyere
banyoyada dolap yaptırıyorum banyo aksesuarlarını kırmızı yapıcam bari ordan yakalıyım:)
keske benım kocamda akşamları yemek istesee
adam delı yaa,sen yemıyosan bende yemem diyo ama laff yanı
asıl amacı sen yeterkı zayıfla ben aclıga razıyım:):)
neyse en azndan haftaiçi yemek derdsım yokk:)
ortim bende fındık yedımmm ve doydum resmen ama gözüm açç
ben geldim ama hekes çıkmış esra eda ve nesli kaynatmışsınız vallahi oku oku bitiremedim.dondurma börek olsada yesek ama yemiyecez dimi
4üncü mesajim sanirim bgnki
aksam annem sulu köfte yapmis pirincli oluyor yesemmi yemesemmi kizlar, sirf salata yogurtlu corba da icebilirim gerci corbada da var pirinc
şuankı hali böyle biraz dagınık ama kusura bakma misafir gelecektı o gün:)
alt kapakları koyu olan renge
üst kapaklarıda açık olan renge degiştiricem..
yukarda gösterdıklerıme..
günaydın kızlar,
şu geçemediğimizi sandığımız denetimden geçmişiz artık ürünleri bim satacak :) peehhh bende azıcık rahatladık nasılsa diye benim tam gün olan çalışma planımı annem geldiği için eski düzenine çekeyim dedim ama genel müdür den red geldi iyi valla 1.5 senedir aynı maaşla çalışıyorum yahu ne zam var ne bişey sinirlerim kalktı kariyere bakayım bakalım bana iş varmı????????
günaydın canımmm ne ürünü satacak bim,meyve suyumuydu??
bence kesınlıkle şu iş sag. ve güvenlıgı uzmanlıgı sertıfıkası al,mukemmel iş imkanları var
hatta karıyerden bak okadar cok ılan varkı bu sektorde alım yapan
günaydın hatunlarcuma öncesi keyifler iyidir umarım
ben güne güzel başladım,her ne kadar tartı aksini iddaa etsede bozmadım moralmi,2 yımırta haşladım,o haşlanana kadar saçlarımı kıvırcık yaptım,makyajımı yaptım,renkli bişeyler giydim,ohh bee dünya varmış,kaç gündür salmıştım iyice kendimi
bugün proteine ve suya yüklenicem,yarın ne kadar eksi çıksa kardır diye düşünüyorum
çidomm dün senden özendim bende sulu köfte yaptım iyimi,aslında tavuk yapıcaktım ama baktım yetişmeyecek,buzlukta kendi yaptığım köfteciklerim vardı kocişimde çok sever,hemen onu yaptım yanına çoban salata,bide renkli kapya biberlerinde soteledim üstüne yoğurt ohh mis oldubi ara elim ekmeğe gitti salatanın suyuna banayım diye ama esra gözlerimin önüne geliverdi vallahemen bıraktım
bu akşam içinde dünki tarifini verdiğim tavuğu yaptım,sadece fırınlaması kaldı,ama o haliyle bile süper gözüküyoddu,lokum gibi oldu,tavsiye edilir yanii
günaydin canim ohhh enerjini te burdan hissettim
hep böyle ol insallah
ohhh ellerine saglik valla canim buzluk cok kurtarici yaa, azcik bosalsinda bende köfte kizartip koycam birazda sulu köftelik yuvarlayip atim diyorum... hakkaten inanilmaz kolaylik buzluk.. zor durumlarda iyi oluyor
tavugun tarifini görmedim ben ama heralde marineledin dolapta bekletiyosun dimi ? 1 gün bekletince sosu iyice icine cekiyor cok leziz oluyor uzun zamandir yapmam tavuk haftaya yapim bende
inşallah çiğdemim,ama işte insan hep böyle olamıyo elinde olmadan,kocamda dün akşam diyo düzeldinmi,gülsün artık yüzün diye,ben surat asınca yaşlı kadınlar gibi oluyomuşum
evet yaa kesinlikle çalışanlar için süper oluyo,bende genelde kızartmalık ve köftelik çokça yapıp atıyorum buzluğa,bakliyatları bile çokça haşlayıp atıyorum,mercimek,nohut özelliklede aşurelik buğday hazırda olunca kurtarıcı oluyo
canım tavuğu limon suyu,şeker,tuz ve su ile 1-2 saat beklettim sonrada düdüklüde 70-80 dakika en kısık ateşte pişirdim,fırında üstü kızarana kadar pişirmekte gerekiyo ama onu akşam yapıcam
evet güzelim meyve şurubu diyelim yine konsantre içecek satacağız.
üff o belgeyi almam lazım ama tembellik ediyorum ben 1 yıldır
Günaydin hanimlar
bugünü cuma saniyorum yaa halbuki daha persembe... intikamda yokki izleyek aksam
Dünkü menüm
Sabah: 1 haslanmis yumurta + maydanoz + beyaz peynir
Ara: Keçi boynuzu
Öglen: Sirf marul salatasi + 1/2 hindi salami + browni + dondurma
Ara: yok
Aksam: 1 tabak hatta 2 kepçe yayla çorbasi + 2 kepçe sulu köfte + bol salata
Aksam yatmadanda biraz findik ve 1 tane seftali yedim..
Dün spor yoktu bugün gidicem insallah
---
edacim hadi gözünüz aydin iyi satislar olsun
esra cokta kacirmamissin bugün spora dayan ama yarin eksi cikmak lazim biraz :26:
günaydın hatunlarcuma öncesi keyifler iyidir umarım
ben güne güzel başladım,her ne kadar tartı aksini iddaa etsede bozmadım moralmi,2 yımırta haşladım,o haşlanana kadar saçlarımı kıvırcık yaptım,makyajımı yaptım,renkli bişeyler giydim,ohh bee dünya varmış,kaç gündür salmıştım iyice kendimi
bugün proteine ve suya yüklenicem,yarın ne kadar eksi çıksa kardır diye düşünüyorum
çidomm dün senden özendim bende sulu köfte yaptım iyimi,aslında tavuk yapıcaktım ama baktım yetişmeyecek,buzlukta kendi yaptığım köfteciklerim vardı kocişimde çok sever,hemen onu yaptım yanına çoban salata,bide renkli kapya biberlerinde soteledim üstüne yoğurt ohh mis oldubi ara elim ekmeğe gitti salatanın suyuna banayım diye ama esra gözlerimin önüne geliverdi vallahemen bıraktım
bu akşam içinde dünki tarifini verdiğim tavuğu yaptım,sadece fırınlaması kaldı,ama o haliyle bile süper gözüküyoddu,lokum gibi oldu,tavsiye edilir yanii