- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
hmm evet bimde denk geldım konsantre içeceklere,orda oluyo çeşit:)
hiç içmem ben sevmıyorum:)
valla edacım bence erteleme acaip bi b planı:)
keçiboynuzu nedir ya bi ben bulup yıyemedım şundan:)
benm senden özenıpte hala yıyemedıgım 2 şey
biri kecıboynuzu biride yumyum:)
valla hırs yapıcam arıycam bulcam yıycem:)
aslında çok yemedık yaa
bi kase çekırdek tuzsuz
bi kase fındık
bi tabakta karpuz vardı
hepsını 2 kişi yedik oyle abartı yaglı maglı seyler yoktu sonucta ama yınede çorba sonrası için belkı daha hafıf olabırdı
mesela sadece karpuz olsa ıyı olurdu ama neyse
bu akşam bol spor:)
yaaa öyle gözüm üstünde iştee
yok ekmek mekmek..:)
banada şu sulu kofte tarıfını verın yahu bende yapayım bı ara hiç denemedımm
o salata suyuna ekmek banmakta ne keyıflı seydır arkadaşş çok severımm
esrammm istanbulun göbegindesin gir bi kuruyemisciye al bi 200gram keçi boynuzu tadina bak. hemde taze taze ne güzel biz burda bayata talimiz
hafif sekerli oldugundan tatli ihtiyacini gideriyor ve özellikle seker hastalari icin cok faydaliymis...
yumyumda yollayim bacim sana özelden adresini yolla tadimlik yollayim valla
sulu köfte:
göz karari yapiorum miktarini bilmiyorum canim
pirinç, ince kiyilmis maydonoz, sogan, tuz, karabiber, kiyma hepicigini yogur ve misket gibi yuvarla bi tepsiye.. mesela bi gun onceden yapip dolapta bekletebilirsin..
bi tencerede yag salça kavur (istersen soganda kavur ama ozaman köfteye koyma) sonra göz karari su koy ve su kaynayinca köfteleri dök içine.
ben patatesli havuçlu severim onlarida dograyip koy köftelerle sonrada pisir gitsin mis gibi yemek.. esim köfte corbasi diyor ona ama seviyor..
selammm :) kızlarcım hepinizin yazdıklarını okudum alıntılarla cevap yazarken bilgisayar kapandı.. hepinize çok çokkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız.. neslihan ablacım çok çok teşekkür ederim bende sizleri çok çok seviyorum iyiki tanımışım sizi ve burayı..
baya toparlandım 1 haftadır pek dikkat edemedim yidiklerime bana ceza verebilirsiniz.. ama kilo aldığımı sanmıyorum pek dikkat edememiş de olsam iştahım olmadığından dengesiz yedim :S :) bugünden itibaren sıkı bir programa giriyorum.. herşeye sünger çekip yeni bir ben geliyooorrr :) he bu arada msj 1 msj 2 die mi yazıyoz ? rastladım bi kaç kaz ama bilemedim :)
selam canim hosgeldin
yeniden sifirdan baslamak iyidir bazen