teşekkür ederim canım iyi moral oldu bu bana sana katılıyorum B A Ş A R A C A Ğ I Z ve Z A Y I F L A Y A C A Ğ I Z.yeterki birbirimize destek olalım
yaa hemen hemen hepimiz mavilinin psikolojisindeyiz
yanlız şu son söylediğinde koptum,hepimizin züğürt tesellisi benim yüzüm güzel
ay esram benim midem hala taş gibi,hiç ara öğün yapasım yok,yeşil çayı bende unuttum hemen hüpleteyim bi tane
günlerce aç kalıyoruz spor yapıyoruz ve kilo veriyoruz sonra bir anlık irademize yenilp herşeyi bütün emeklerimizi mahvediyoruzve çöpe atıyoruz sonra bugün yarın diyete başlıyacam deyip kendimizi kandırıyouz sonra hep aynı şey böyle sürüp gidiyor.neden irademize yenip o kadar emeğimizi çöpe atıyoruz
alinti yaptim yaptim silinmis ne kural koyuyosaniz varim
Sabah okudum yazcakken is cikti yazamadim. öglen yiyin için demissiniz
Ama öglen ben hafif yedim salata ve izgara tavuk. Dün ve bugünde spordaydim 45er dakika eliptik yaptim, kafaya taktim evede almak istiorum ben eliptigi yaaa
neslim cok sevindim yüzmeye gitcekmissin kuzum
cidden cok keyifli yaa
takim ataga kalkti, ama bunlari pazartesi yapmamiz lazim cuma yapinca araya haftasonu giriyor sahsen ben haftasonu rejimin r sini yapmam
Temel’le oğlu İstanbul’u hiç görmemişler ve bir iş için oraya giderler.
Küçük köylerinden sonra gördükleri her şeye şaşırır ve hayretler içinde kalırlar. Taksim'de gezerlerken bir otelin içine girerler. Bir bakarlar ki demirden duvarlar ve bu duvarlar otomatik olarak açılıp kapanabiliyor.
Tabi ki ikisi de şaşırmış.
Temel’in oğlu babasına sormuş;
"Buba bu ne ya?"
Temel hayatında hiç asansör görmediği için bu şekilde yanıtlamış
"Oğlum ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim, ne olduğunu bilmiyorum."
İkisi de büyük bir şaşkınlıkla bu duvarlara bakarken 150 kiloluk şişman bir bayan açılan duvarlardan küçük bir odanın içine girer. Duvarlar yine kapanır ve numaralar birer birer yükselmeye başlar. Daha sonra numaralar küçülmeye başlar. Temel ve oğlu şaşkınlık içindedirler. Birazdan duvarlar yine açılır ve dışarıya 24 yaşlarında çok güzel, seksi, zayıf ve sarışın bir bayan çıkar. Temel gözünü bu bayandan ayırmadan oğluna sessizce;
"Hemen git ananı al ve buraya cetur."
napıyosun fıstıgım kolayladınmı işleri..:)
aslında evet haftasonu için katı kural koymak olmaz zaten ptesiden itibaren çok sıkı olacak
ama en azından haftasonuda biraz daha dengeleyebılrıız,
sen mesela kahvaltılarda o nutella kavanozuna saldır:)ama akşamları çok az geçiştir:)
şu eliptik bisiklet uzay yürüyüşü diye geçen şey dimi
ellerınle sopasını tutuyosun ayakta pedal çeviriyosun
eger oysa benden uzak dursun1 saat yürürüm ama onu 15 dk yapamam:)çok gıcık bişi:)
Temel’le oğlu İstanbul’u hiç görmemişler ve bir iş için oraya giderler.
Küçük köylerinden sonra gördükleri her şeye şaşırır ve hayretler içinde kalırlar. Taksim'de gezerlerken bir otelin içine girerler. Bir bakarlar ki demirden duvarlar ve bu duvarlar otomatik olarak açılıp kapanabiliyor.
Tabi ki ikisi de şaşırmış.
Temel’in oğlu babasına sormuş;
"Buba bu ne ya?"
Temel hayatında hiç asansör görmediği için bu şekilde yanıtlamış
"Oğlum ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim, ne olduğunu bilmiyorum."
İkisi de büyük bir şaşkınlıkla bu duvarlara bakarken 150 kiloluk şişman bir bayan açılan duvarlardan küçük bir odanın içine girer. Duvarlar yine kapanır ve numaralar birer birer yükselmeye başlar. Daha sonra numaralar küçülmeye başlar. Temel ve oğlu şaşkınlık içindedirler. Birazdan duvarlar yine açılır ve dışarıya 24 yaşlarında çok güzel, seksi, zayıf ve sarışın bir bayan çıkar. Temel gözünü bu bayandan ayırmadan oğluna sessizce;
"Hemen git ananı al ve buraya cetur."
canım allah kalbine göre versin inşallah ben iki hamileliğimde içime doğmuştu ama kimse inanmamıştı.çokta kendini kaptırma allah hakkında hayırlısı neyse onu versinslm kızlarnasılsınız bakalım:26:gerçi bugün pek bi sessiz olur buralar
sizinle paylaşmak istediğim bişey var,sabahtan beri nette hemilelik belirtilerine bakıyorum,tatil zamanı tamda yumurtlama günlerime denk gelmişti ve biz güzelce değerlendirdik bu günlerinormalde pazartesi regl olmam lazım,belki hava değişikliği yol falan 1-2 gün gecikebilirde bilmiyorum,içimden acaba bu ay hamile olabilirmiyim diye geçiriyorum sürekli ve çok güçlü hisler var:26:
pazartesi eşimin doğumgünü ona hayatının en güzel hediyesini vermeyi öyle çok istiyorumki,bilmiyorum yaa şunları yazarken bile gözlerim doldu,bu ay çok ümitlendim,acaba pazartesi test yapsam sonuç doğru çıkarmıki
tamam tek tek saymak zor oluyo herkes ilk beş mesajın sayısını yazarsa iyi olur1.TAKIM GÖREV DAĞILIMI:
T_N :(KAPTAN) genel kontrol
garden :(TAKIM İÇİ MOTİVE EDİCİ,MORAL VERİCİ) ayrıca öğünlerde yenilecek şeylere karar verme,öneride bulunma
tatlıkedi :(KAPTAN YARDIMCISI) genel kontrol
tasan : ( MSJ TAKİPİ) günlük 5 msjın altına düşenleri not alıp cuma günü bildirecek,ona göre ceza uygulaması yapılacak.
mutluluknerdesinbenibul :(SPOR TAKİPİ) günlük yapılan sporları not edip cuma liste yapmak
mlkfth : (SPOR VE EGZERSİZ LE İLGİLİ BİLGİLER EKLEMEK) takımda en çok kiloyu veren olduğu için ayrıca önerilerde bulunmak
crystallife :(GÜNLÜK MENÜ TAKİPİ) herkesten sabah ilk iş bi önceki günün toplu menüsünü istemek,yazmayanları uyarmak
tgdg : (TAKIMA HERGÜN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYETLE İLGİLİ BİLGİ EKLEMEK)
mervishnaz : (GÜNLÜK SU VE BİTKİ ÇAYI TAKİPİ) az içenleri uyarma
spirochet : (YAPILAN MENÜLERE YORUM YAPMA)
evet kızlar ben bu şekilde bi görev dağılımı yaptım,sizin daha farklı önerileriniz varsa yada şu olmamaış diyeceğiniz şeyler lütfen söyleyin
deryacım sevgili ortim hadi kaçamak yapma sakın ha bu hafta 1.biziz inşallah1.TAKIM 2 Lİ GRUP DAĞILIMI
1.grup : garden (85,4) / spirochet (85)
2.grup : T_N (76,6) / mlkfth (78,5)
3.grup : tasan (73,5) / tgdg (69,5)
4.grup : crystallife (65,5) /mervishnaz (64,4)
5.grup : tatlıkedi (64,1) / mutluluknerdesinbenibul (63,5)
grup dağılımınıda bu şekilde yaptım,farkettiyseniz kilosu birbirine yakın olanları eşleştirdim
şimdi bu dağılıma göre her guruptaki üyeler diğerinin koçu gibi olucak(yada eşi,ortisi),takımdaki genel kuralların yanısıra ayrıca eşinizi takip etmeniz gerekecek,cuma günü verilen kilonun ortalama yüzdesi alınarak 1.grup seçilecek,ve yine sonuncu olan gruba ceza verilecek
bu konuda itirazı olan varsa lütfen söylesin:26::26:
canım allah kalbine göre versin inşallah ben iki hamileliğimde içime doğmuştu ama kimse inanmamıştı.çokta kendini kaptırma allah hakkında hayırlısı neyse onu versin
tamam tek tek saymak zor oluyo herkes ilk beş mesajın sayısını yazarsa iyi olur
deryacım sevgili ortim hadi kaçamak yapma sakın ha bu hafta 1.biziz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?