bu akşam eve gidip yürümelıyım 2 gündür bi halt yapamadım
45 dk yürüsem duş vs. falan 8de işim biter umarım
ben çarşamba günlerı kanal d bagımlısıyım
önce merhamet sonra kuzey güney derken bı bakıyosun saat 12 hatta geçiyo bile
TAKIMIN GENEL DURUMU
T_N : bazı sağlık sorunlarından dolayı biraz saldı hem kendini hem takımı ama çabuk toparlandı,daha aktif olucak kaptan olarak sözzz
fitsema : kk ya en son dün girmiş ama takıma yazdığı son msj 03.05.20135 gündür yok,üstelik mazeretsiz semacım lütfen daha aktif olmanı istiyorumm
garden : esram senin gazına daha çok ihtiyacımız var şu günlerde,hadi bebem gazla bizi
fefilifa : kk ya en son girdiği gün ve msjını pazartesielifim hem bildirim konusunda hemde günlük msj konusunda senden daha fazla katılım bekliyorum
tatlıkedi : mazaretini bildirip izine ayrıldıtakım içindeki katılımı süper,izin dönüşü devamını bekliyorum kuzucan
tasan : geçen hafta kızının rahatsızlığından dolayı bu hafta izine ayrılacağını söyledi
mutluluknerdesinbenibul : takımın aktiflerindenaynen devam şekerim
spirochet: edacım bu hafta listeye girmen lazım artık,ama daha aktif şekilde,bildirimleride es geçme,ayrıca haftalardır sabit olan kg nu biraz oynatmamız lazımm
birde kızlar şunu farkettim kendimde dahil biz ne zaman aylık hedefler belirlesek hiç tutturamadık,ilk hafta bi gaza geliyoruz sonrası fosss
o yüzde artık diyorumki cuma günleri bi sonraki hafta için hedefler belirleyelim ne dersiniz,hem rakamlarda daha ulaşılabilir olur hemde zaman kısa olduğu için sıkılma olmaz
cuma günü listeyi yayınladıktan sonra tabloyu yaparım ben ve her sabah paylaşıp gözünüze sokarımolmazmıı
diyett yapmaktannn nefrett edıyorummmm
kilolu olmalktan nefret edıyorummmm
böyle kısıtlı yaşamaktan nefret edıyorummmmm
gidip 12 kişilık çıkolatalı bi pastanın içine kafamı sokmak istiyorummm
öğlen 3 tane burger menü yemek istiyorummm
bu ne bohem hayatt yaa
nefrettt edıyorummm nefrettt edıyorummmmmm
kpss sistemındende nefret edıyorummmm
bu işyerinde olmaktanda nefret edıyorummm
kocama gıcıkk oluyorummm
bebek yapmak ıstemıyorummm en azından şimdilik ama bana baskı yapanlara uyuz oluyoprumm
vs. vs...
neyse içimi döktüm birazz
şuankı ruh halım tamamen bu
ben bunyemde 10 kişilik iştah barındırıyorum
ben olablırımmm:)
birde kızlar şunu farkettim kendimde dahil biz ne zaman aylık hedefler belirlesek hiç tutturamadık,ilk hafta bi gaza geliyoruz sonrası fosss
o yüzde artık diyorumki cuma günleri bi sonraki hafta için hedefler belirleyelim ne dersiniz,hem rakamlarda daha ulaşılabilir olur hemde zaman kısa olduğu için sıkılma olmaz
cuma günü listeyi yayınladıktan sonra tabloyu yaparım ben ve her sabah paylaşıp gözünüze sokarımolmazmıı
evet ya benim bu sabitliğim kötügerilemiyim diyorum ama sabit kalmakta kötü vermem lazım artık. yarım kilo geriledim ama neslim izinde :)))
valla neslim o kadar utaniyorum ki nasil 72 olacagim bilmiyorum bundan sonra hedef yok valla ya
bu arada mikrodalga nasil yapiyorsun bi tarif eder misin neslim ya merak ettim
bence çok iyi fikir hem 1 ayı takip etmekte zor oluyor... ben haftaya 500 g sadece 500 g verip 84 ü görmek istiyorum 84 benim dönüm noktam zaten hep 84 e gelip yere çarpan top gibi yükseliyorum...
ayrıca bir açım bir açım her dakika baş ağrısı açlıktan diye düşünüp birşeyler tıkıyorum ağzıma ama yiyince geçiyor acaba insülinim kötü durumda mı??? benim doktora gitmem lazım sanırım
evet canım almamaktan iyidir ama yinede eksilmek lazım,bende çok iyi değilim ama bi zamanlar senle aynı kilodaydık bak şimdi fark açıldı,semanında öyle,hatırlıyomusun kilolarımız aynı diye üçümüz yarışıyoduk
hee bu arada senin bu sabit ve kilo bildirmeme durumlarından dolayı püsküt benden savunma istedi,senin izine ayrıldığın hafta,bilmem okudunmu
canım bende hiç tutturamadım yaa,şu 75 i inemedim gitti bi türlü,ama bi şekildede gaza gelmek lazım
elifcim şöyle canım hemen vereyim tarifimi
3 kaşık kepek+galete karışımı
2 yumurta(istersen birinin sadece akını koyabilirsin
2 kaşık yağsız yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
azcık tuz,isteğe göre kurutulmuş dereotu
ben hepsini karıştırdım mikrodalgaya uygun plastik kare şeklinde saklama kabına koydum,en yüksek ısıda 7 dakika pişirdim,çok güzel kabardı,içinde sünger gibi oldu,enine ortadan kesip tost yaptım
canim kepek dedigin yulaf kepegi mi bende var galete de galeta unumu ?
oyy inşallah çıkar bian evvel, sen nerde çalışıodun gülnihal abla devlet hastanesi mi?
selam kızçelerim,ben geldimmm
nasılsınız bakalımben çok şükür iyiyim,cumartesi anestesi yapıldı ve 10 dakikada polip alındı,biraz sertmiş doktor zor aldım dedi,bakalım tekrar patolojiye gitti,10 gün sonra kontrole gidicem ondan sonra ne yapılacağına karar verilecek:26::26:
bunun dışında haftasonu diyetime çok dikkat edemesemde pazartesi cumaya göre eksiyle başladım haftayabugünde güzel rakamlar gördüm,inş.cumaya dahada güzel olur
gelelim sporaşimdiii mutlu kızımm yaz bakem :126::126:
cuma: 30 dakika eliptik
cumartesi: 60 dakika yürüyüş
pazar: 60 dakika yürüyüş
pazartesi: 100 dakika (eliptik,aerobik ve plates)
ettimi sana 250 dakikaaa
selamm kızlar bende katıliyimmi size 2 haftadır diyetteyim 69dan 66.9 a indim 1.69 boyum :) hadi benide alın aranıza :)
diyett yapmaktannn nefrett edıyorummmm
kilolu olmalktan nefret edıyorummmm
böyle kısıtlı yaşamaktan nefret edıyorummmmm
gidip 12 kişilık çıkolatalı bi pastanın içine kafamı sokmak istiyorummm
öğlen 3 tane burger menü yemek istiyorummm
bu ne bohem hayatt yaa
nefrettt edıyorummm nefrettt edıyorummmmmm
kpss sistemındende nefret edıyorummmm
bu işyerinde olmaktanda nefret edıyorummm
kocama gıcıkk oluyorummm
bebek yapmak ıstemıyorummm en azından şimdilik ama bana baskı yapanlara uyuz oluyoprumm
vs. vs...
neyse içimi döktüm birazz
şuankı ruh halım tamamen bu
yaa ben bugün öğle yemeğimi zor yedim iyimi,hiç acıkmamışım
pazar günü migrostan yulaf kepeği+galeta karışımı almıştım arada ekmek yaparım diye,ilk defa dün akşam mirodalgada tost yaptım,7 dakikada fosur fosur kabarmış bi tost ekmeğim oldu,ortadan kesip içinede peynir ve domates birazda kekik koyup sabah harika bi tost yaptım,acaip tok tuttu beni
normalde dukanda yulaf kepeği mutlaka tüketilmesi gereken bi besin,vücudun kh ihtiyacı ondan sağlanıyoama biz dukan yapmadığımıza göre perşembeleri istemeyen yemez,şimdi yarın için ben şöyle bi menü düşünüyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
az yağlı peynir
yada yağsız tavada 2 yumurta ile peynirli omlet
öğle
tavuz ızgara,haşlama ne olursa derisiz tabisi
yoğurt
akşam
ızgara balık yada 4-5 ad köfte
ayran yada yoğurt
aralarda lıght süt,lıhgt yoğurt tüketilebilir
yada tavuğu biraz çokça yapıp acıktıkça yiyebilirsiniz,sınır yok
bunun yanında mutlaka 2,5- 3 litre su,2 bardak yeşil çay ve 45 dakika yürüyüş
dogru dıyosu canım elma dıyetı uzun vadede cok ıyı bişey degil
ama bence haftalık yapılabılır..
haftaiçi 5 gün yap sonra haftasonu ve akabındekı hafta normal dıyet yap sonra bı hafta daha elma diyetı yap
detoks gibi düşün
yoksa oturupta 3-5 ay elma yersen vücut iflas ederr
ama ben elma dıyetının cok faydasını gördüm acıkcası
bide elma benı tok tutuyo kımını acıktırır mide asidinin miktarıyla alakalı bişi sanırım
yaa ben bugün öğle yemeğimi zor yedim iyimi,hiç acıkmamışım
pazar günü migrostan yulaf kepeği+galeta karışımı almıştım arada ekmek yaparım diye,ilk defa dün akşam mirodalgada tost yaptım,7 dakikada fosur fosur kabarmış bi tost ekmeğim oldu,ortadan kesip içinede peynir ve domates birazda kekik koyup sabah harika bi tost yaptım,acaip tok tuttu beni
normalde dukanda yulaf kepeği mutlaka tüketilmesi gereken bi besin,vücudun kh ihtiyacı ondan sağlanıyoama biz dukan yapmadığımıza göre perşembeleri istemeyen yemez,şimdi yarın için ben şöyle bi menü düşünüyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
az yağlı peynir
yada yağsız tavada 2 yumurta ile peynirli omlet
öğle
tavuz ızgara,haşlama ne olursa derisiz tabisi
yoğurt
akşam
ızgara balık yada 4-5 ad köfte
ayran yada yoğurt
aralarda lıght süt,lıhgt yoğurt tüketilebilir
yada tavuğu biraz çokça yapıp acıktıkça yiyebilirsiniz,sınır yok
bunun yanında mutlaka 2,5- 3 litre su,2 bardak yeşil çay ve 45 dakika yürüyüş
bu akşam eve gidip yürümelıyım 2 gündür bi halt yapamadım
45 dk yürüsem duş vs. falan 8de işim biter umarım
ben çarşamba günlerı kanal d bagımlısıyım
önce merhamet sonra kuzey güney derken bı bakıyosun saat 12 hatta geçiyo bile
benimde bu akşam sporum var,40 dakika eliptik 1 saatte hocayla çalışırım ohh mis gibi 100 dakika yapar,eve gel duş al sonra sülüman başlarzaten bi seyrettiğimiz survivor var bide hürrem,cuma akşamlarıda beyaz o kaaa
Ay yemekten geldiğimden beri yazcam tam yazıorum hep patron gelio çat kapıyorum sayfayı baştan 3kere aynı şey oldu sonrada bilg kendiliğinden kapanmaya başladı yuh dedim
evet aslında öylede yapılabilir
bende hep elma acıktırır die duyuyorum ama beni çok acıktırmıyo ya bencede bünyeden bünyeye değişiyor
sende bi örnek menü yazarmısın tatlım bu elma dietiyle ilgili sırf elmamı başka hiçbişey yokmu:26:
tamamdır ben varım yarın bu diette akşamdan yumurtalarımı haşlayıp kapıya koyayım barigiderkende bikaç light yogurt alıyım kendime yarın lazım olur yulaf kepeği nasıl bişiy ya nasıl yenio ekmek mi o:26: çok cahilim galiba ya
peki sabah ot mot bişey yiyebiliomuyuz bacım bi yumurtaylan peynir mi :44:domates yeşillik fln :26:
buarada o yaptıgın ekmek nası bişiy bak bende merak ettim :26: çeyizimde mikrodalgam var evleniyimde yapıyım
aynen bende çarşmba kanald ye kitleniom eve gidip bi oturuom başına yatmaya kalkıom bida
amann o kadarcık diziylen hayat mı geçer kız
pzt karadayı
salı 20dk
çrş kuzey güney- merhamet
perş intikam
cuma Allah ne verdiysebide survivor
cmt yeni bişiy başladı çok komik adını unuttum atvde yeniçeriler fln vardı
pzr survivor
neslii bize gel yavrumm sen
şaka bi yana ben bu seneye kadar hayatımda hiç bu kadar tv izlememişimdir hatta sevmezdimde izlemeyi bu sene böle oldum
ah çalışmasam evde otursam sabahtan bgn ne giysem evim şanahe ve katil bulunan programlarıda izlerdim ama kısmet işte
evet canım almamaktan iyidir ama yinede eksilmek lazım,bende çok iyi değilim ama bi zamanlar senle aynı kilodaydık bak şimdi fark açıldı,semanında öyle,hatırlıyomusun kilolarımız aynı diye üçümüz yarışıyoduk
hee bu arada senin bu sabit ve kilo bildirmeme durumlarından dolayı püsküt benden savunma istedi,senin izine ayrıldığın hafta,bilmem okudunmu
canım bende hiç tutturamadım yaa,şu 75 i inemedim gitti bi türlü,ama bi şekildede gaza gelmek lazım
elifcim şöyle canım hemen vereyim tarifimi
3 kaşık kepek+galete karışımı
2 yumurta(istersen birinin sadece akını koyabilirsin
2 kaşık yağsız yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
azcık tuz,isteğe göre kurutulmuş dereotu
ben hepsini karıştırdım mikrodalgaya uygun plastik kare şeklinde saklama kabına koydum,en yüksek ısıda 7 dakika pişirdim,çok güzel kabardı,içinde sünger gibi oldu,enine ortadan kesip tost yaptım
mutlucum öncelikle saf proteinde maalesef sebze yok,o gün şok yapıcaz vücuda,genelde diyetisyenler kg verme durduğunda 2 gün bu diyeti verirler,yada sporcular acil kg vermek istediklerindeo yüzden bi gün sabredicez,hatta yarın sabahta tartılıp cuma bi günlük sonucu görebiliriz
yulah kepeği genelde büyük marketlerde dukan için üretilmiş kuru bi ürün,onunla kek,krep,ekmek poaça gibi şeyler yapılıyo,hatta ben geçen sene yoğurtlu çorba bile yapıyodum
ekmekte tam olarak buna benziyoduEki Görüntüle 705945
tadı fena değil,ama tok tuttuğu garanti
dizi konusundada eskiden daha iyi takip ederdim ama evlenince bitti gitti,malum ortak şeyler bulmak zor
ayrıca şu gündüz evde olup tv seyretmeyi bende çok istiyorum,2 gün hasta evde yatmıştımda,dediğin gibi bugün ne giysem,evim şahane,mutfağım valla tez zamanda akşam olmuştu
dün ne yedim içimde bir canavar yaşıyor yemin ederim zor tutuyorum bu 3. zor geçen günüm
sabah: bisküvi + sade neskafe
ara: yok
öğle: kıymalı ıspanak + spagetti
ara: 1 adet simit + 2 üçgen peynir
akşam: sebzeli şehriye çorba + salata + 2 dilim ekmek
ara: dondurma
su: 1.5 lt mekik:100 birazdan yaparım dedim devam edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?