- Konu Sahibi berfinbilgen
-
benim de tek öğünle günü geçirdiğim zamanlarım çook oldu. bu yüzden de kilo alamıyordum zaten. ama şimdi dikkat ediyorum.ewet canım XXX kullanmaya başladıktan sonra iştahım açıldı bi de bayramdan sonra 48 kilo olmuştum (47.20ydim) yani 1 kilo almıştım ama son bir hafta da hem XXX hem de az sigara sayesinde 1 kilo hatta 1kilo 900 gr daha aldım yani bayramdan bu zamana 2 kilo 700 gram aldım..
berfincim su içsem yarıyo diyorum çünkü yediğim zaman hemen alabiliyorum benim sorunum yiyememek 2 gün aç kalıyodum derken abartmıyodum zaten:)
benim de tek öğünle günü geçirdiğim zamanlarım çook oldu. bu yüzden de kilo alamıyordum zaten. ama şimdi dikkat ediyorum.
ewet canım ben de sizin sayenizde daha çok dikkat ediyorum.. ama berfin, su içsem yarıyo diyip aynı zamanda kilo alamıyorum bu yüzden burdayım diyince bi anlam verememiş ama gerçekten abartmıyorum 2 gün yemek yemediğimi 3. günde öğlen yemeği yediğimi biliyorum ve bu arada da sürekli sigara içince hiç iştahım olmuyodu..
ogesm nasl hesaplıyosun :1ninca:
üşenmek diye bişe yok bizde berfincim yerimseniben
canımz istedgi an gidip yemeliyiz ki hevesimz kaçmasn hemen kaydirigubbakcemile3
ewet canım XXX kullanmaya başladıktan sonra iştahım açıldı bi de bayramdan sonra 48 kilo olmuştum (47.20ydim) yani 1 kilo almıştım ama son bir hafta da hem XXX hem de az sigara sayesinde 1 kilo hatta 1kilo 900 gr daha aldım yani bayramdan bu zamana 2 kilo 700 gram aldım..
berfincim su içsem yarıyo diyorum çünkü yediğim zaman hemen alabiliyorum benim sorunum yiyememek 2 gün aç kalıyodum derken abartmıyodum zaten:)
ewet canım ben de sizin sayenizde daha çok dikkat ediyorum.. ama berfin, su içsem yarıyo diyip aynı zamanda kilo alamıyorum bu yüzden burdayım diyince bi anlam verememiş ama gerçekten abartmıyorum 2 gün yemek yemediğimi 3. günde öğlen yemeği yediğimi biliyorum ve bu arada da sürekli sigara içince hiç iştahım olmuyodu..
üzgünüm, 1 haftadır cuma kılo verılecek dıye basbas bagırdık burda hatta sabah 11 kadarda 1 defaya mahsus zaman tanıdım gonderemıyenlere, üzgünüm ama çikarıldın yarışmadan yeni listemiz belirlendi o kişiler ile devam edicektir.
canınız sağolsun ne diyeyim bilemedimki oysa neden giremediğimi nete yazmıştım sizebaşarılar dilerim arkadaşlar inşllah. istediğiniz kiloya kavuşursunuz....bol yemekli günler...
ben de sigara içiyorum biliyor musun? sigarayı bıraksam daha hızlı ve fazla kilo alacağımı da biliyorum. kendimi tam olarak hazır hissediyorum aslında,bırakma konusunda ama bırakamam diye de korkuyorum. bu hafta onu da yapacağım Allah izin verirse.
Yusum inşallah bırakırsın ya sonra da senden gaza gelip ben de bırakırım kaydirigubbakcemile3 bu arada ben epey azalttım canım sigara istediği zamanlarda sürekli bişeyler atıştırıyorum ama azaltmak daha büyük işkence diyolar çünkü sigara içmediğin zaman ne kadar uzarsa içeceğin bi sonraki sigara gözünde o kadar vazgeçilmez hale geliyomuş bırakmak için kesin karar werip bi anda kesip atmak lazım ama zor geliyo işte :sinifsinif: sigarayı tam anlamıyla bıraktığın an kafadan 1 kilo alıyosun10 günlük denemem sonucunda öyle olmuştu en azından....
günaydın kızlar nasılsınız
ben bugun kahvaltı etmedim canım istemedi
mercimek çorbası içtim bir dilim ekmek yedim
rahatsızım biraz
günaydın kızlar nasılsınız
ben bugun kahvaltı etmedim canım istemedi
mercimek çorbası içtim bir dilim ekmek yedim
rahatsızım biraz
Yusum inşallah bırakırsın ya sonra da senden gaza gelip ben de bırakırım kaydirigubbakcemile3 bu arada ben epey azalttım canım sigara istediği zamanlarda sürekli bişeyler atıştırıyorum ama azaltmak daha büyük işkence diyolar çünkü sigara içmediğin zaman ne kadar uzarsa içeceğin bi sonraki sigara gözünde o kadar vazgeçilmez hale geliyomuş bırakmak için kesin karar werip bi anda kesip atmak lazım ama zor geliyo işte :sinifsinif: sigarayı tam anlamıyla bıraktığın an kafadan 1 kilo alıyosun10 günlük denemem sonucunda öyle olmuştu en azından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?