• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

berfin emeğine sağlık canım teşekürler

rica ederim canım,

ben burda sunu gordum ılk hafta ıcın cok guzel bır tablo en azından 1kg da olsa basarı saglayanlar veya kılosunu koruyanlar gordum bu demek oluyorkı oncelıkle veren hıc yok ,bır sonrakı hafta aynen devam edılmesı durumunda bu duraklama devresının kılo alımı olarak bıze donucegını dusunuyorum( sahsi gorusum )

olsun canım,

dediğim gibi arkadaşlar umuduuzu sakın yitirmeyin, bence bu tablo çok güzel bir tablo aynen devam edilirse haftaya herkesi tombiş görebilirizyerimseniben

Kızlar siz yemekten sonra mı tartıldınız yoksa sabah mı? Ben yemek yedikten sonra tartılmıştım da!

teşekkür ederim kızlar ama ben su içsem yarıyo denecek türdenim sanırım:) hele bi de sigarayı günde 2 taneye kadar düşürünce iştahımı acaip açtı ve iyiki siz varsınız çünkü hiç bizaman böyle azimli olamadım 1 gün tam yesem 2 gün aç gezdiğim oluyodu hepinize teşekkür ederim... a.s.

cnm XXX kullanıodun sen dimi onunda baya etkisi vardır bi haftada mı aldın 2 kilo yoksa bayramla falan beraber mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar siz yemekten sonra mı tartıldınız yoksa sabah mı? Ben yemek yedikten sonra tartılmıştım da!

ben dün tartıldığımda tıka basa doluydum ayran su falanda içmiştim çok
berfined söyledim zaten karnım tok 49 çıktım diye belki şu an yine 48 imdir
hiçbirseyyiyemedim bugun
adet günüm geldi karnım ağrıyo:sinifsinif:

evet kızlar sabah ac karnına tartılan kılo en dogru kılodur,

ben bugun sabah kahvaltımı yaptım 3 dılım ekmek yedım tatlıyı bol tutarak, temızlık yaptım enerjı sarfettım dıye oglen kendıme 1 tabak olusu mantı yaptım yanınada 4 ufak sosıs kızarttım ustune mayonez ketcap ve kola tabı, suanda cıps yıyorum....

Vendetta, su ıcsem yarıyor dıyorsun ama burdasın ben o ısı anlamadım oyle olsa ayıflama topiğinde olurdun...

kızlar hepinizden özürr dilerim yoktum bikaç gün internet bağlantımız yoktu bugün berfinbilgene aatım özelden mesaj yayınlar umarım..

geceleri uyanin bol bol kalorili seyler yiyin,
herkez kilo verecem diye ugrasirken cok sanslisiniz kilo almak icin ugrasmak zevkli olsa gerek,
durmadan ye ye babam ye ,

yerinizde olmak isterdim valla

kızlar hepinizden özürr dilerim yoktum bikaç gün internet bağlantımız yoktu bugün berfinbilgene aatım özelden mesaj yayınlar umarım..

üzgünüm, 1 haftadır cuma kılo verılecek dıye basbas bagırdık burda hatta sabah 11 kadarda 1 defaya mahsus zaman tanıdım gonderemıyenlere, üzgünüm ama çikarıldın yarışmadan yeni listemiz belirlendi o kişiler ile devam edicektir.

geceleri uyanin bol bol kalorili seyler yiyin,
herkez kilo verecem diye ugrasirken cok sanslisiniz kilo almak icin ugrasmak zevkli olsa gerek,
durmadan ye ye babam ye ,

yerinizde olmak isterdim valla

Teşekkür ederiz , aynen öyle herşeyi yiyebilmek çok güzel bir duygu

Açılın kızlar , yeni yarışmacı geldi.. kaydirigubbakcemile3 En dobişko kim olacak. kaydirigubbakcemile2 Herkese başarılar diliyorum, tıkınmaya devam. Bugün hep acelem olduğu için birşey yiyemedim ama telafi edeceğim. :kedi: Sabah 1 dilim kek, azıcık çikolatalı ekmek. Biraz önce de 2 poğaça. Akşam coşarım artık..

Back