• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

ewet canım XXX kullanmaya başladıktan sonra iştahım açıldı bi de bayramdan sonra 48 kilo olmuştum (47.20ydim) yani 1 kilo almıştım ama son bir hafta da hem XXX hem de az sigara sayesinde 1 kilo hatta 1kilo 900 gr daha aldım yani bayramdan bu zamana 2 kilo 700 gram aldım..

berfincim su içsem yarıyo diyorum çünkü yediğim zaman hemen alabiliyorum benim sorunum yiyememek 2 gün aç kalıyodum derken abartmıyodum zaten:)
benim de tek öğünle günü geçirdiğim zamanlarım çook oldu. bu yüzden de kilo alamıyordum zaten. ama şimdi dikkat ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de tek öğünle günü geçirdiğim zamanlarım çook oldu. bu yüzden de kilo alamıyordum zaten. ama şimdi dikkat ediyorum.

ewet canım ben de sizin sayenizde daha çok dikkat ediyorum.. ama berfin, su içsem yarıyo diyip aynı zamanda kilo alamıyorum bu yüzden burdayım diyince bi anlam verememiş ama gerçekten abartmıyorum 2 gün yemek yemediğimi 3. günde öğlen yemeği yediğimi biliyorum ve bu arada da sürekli sigara içince hiç iştahım olmuyodu..

ewet canım ben de sizin sayenizde daha çok dikkat ediyorum.. ama berfin, su içsem yarıyo diyip aynı zamanda kilo alamıyorum bu yüzden burdayım diyince bi anlam verememiş ama gerçekten abartmıyorum 2 gün yemek yemediğimi 3. günde öğlen yemeği yediğimi biliyorum ve bu arada da sürekli sigara içince hiç iştahım olmuyodu..

ben de sigara içiyorum biliyor musun? sigarayı bıraksam daha hızlı ve fazla kilo alacağımı da biliyorum. kendimi tam olarak hazır hissediyorum aslında,bırakma konusunda ama bırakamam diye de korkuyorum. bu hafta onu da yapacağım Allah izin verirse.

üşenmek diye bişe yok bizde berfincim yerimseniben
canımz istedgi an gidip yemeliyiz ki hevesimz kaçmasn hemen kaydirigubbakcemile3

Aynen canım ama ben yapmadım:(

ewet canım XXX kullanmaya başladıktan sonra iştahım açıldı bi de bayramdan sonra 48 kilo olmuştum (47.20ydim) yani 1 kilo almıştım ama son bir hafta da hem XXX hem de az sigara sayesinde 1 kilo hatta 1kilo 900 gr daha aldım yani bayramdan bu zamana 2 kilo 700 gram aldım..

berfincim su içsem yarıyo diyorum çünkü yediğim zaman hemen alabiliyorum benim sorunum yiyememek 2 gün aç kalıyodum derken abartmıyodum zaten:)

XXX birazda dikkat etmenin faydaları

Son düzenleyen: Moderatör:
üzgünüm, 1 haftadır cuma kılo verılecek dıye basbas bagırdık burda hatta sabah 11 kadarda 1 defaya mahsus zaman tanıdım gonderemıyenlere, üzgünüm ama çikarıldın yarışmadan yeni listemiz belirlendi o kişiler ile devam edicektir.

canınız sağolsun ne diyeyim bilemedimki oysa neden giremediğimi nete yazmıştım size:( başarılar dilerim arkadaşlar inşllah. istediğiniz kiloya kavuşursunuz....bol yemekli günler...

ben de sigara içiyorum biliyor musun? sigarayı bıraksam daha hızlı ve fazla kilo alacağımı da biliyorum. kendimi tam olarak hazır hissediyorum aslında,bırakma konusunda ama bırakamam diye de korkuyorum. bu hafta onu da yapacağım Allah izin verirse.

Yusum inşallah bırakırsın ya sonra da senden gaza gelip ben de bırakırım kaydirigubbakcemile3 bu arada ben epey azalttım canım sigara istediği zamanlarda sürekli bişeyler atıştırıyorum ama azaltmak daha büyük işkence diyolar çünkü sigara içmediğin zaman ne kadar uzarsa içeceğin bi sonraki sigara gözünde o kadar vazgeçilmez hale geliyomuş bırakmak için kesin karar werip bi anda kesip atmak lazım ama zor geliyo işte :sinifsinif: sigarayı tam anlamıyla bıraktığın an kafadan 1 kilo alıyosun10 günlük denemem sonucunda öyle olmuştu en azından....

günaydın kızlar nasılsınız
ben bugun kahvaltı etmedim canım istemedi
mercimek çorbası içtim bir dilim ekmek yedim
rahatsızım biraz

canınız sağolsun ne diyeyim bilemedimki oysa neden giremediğimi nete yazmıştım size:( başarılar dilerim arkadaşlar inşllah. istediğiniz kiloya kavuşursunuz....bol yemekli günler...[/QUOTE]

Teşekkürler

Yusum inşallah bırakırsın ya sonra da senden gaza gelip ben de bırakırım kaydirigubbakcemile3 bu arada ben epey azalttım canım sigara istediği zamanlarda sürekli bişeyler atıştırıyorum ama azaltmak daha büyük işkence diyolar çünkü sigara içmediğin zaman ne kadar uzarsa içeceğin bi sonraki sigara gözünde o kadar vazgeçilmez hale geliyomuş bırakmak için kesin karar werip bi anda kesip atmak lazım ama zor geliyo işte :sinifsinif: sigarayı tam anlamıyla bıraktığın an kafadan 1 kilo alıyosun10 günlük denemem sonucunda öyle olmuştu en azından....

dediğim gibi nikotin sakızını dene derim bırakmak için

rahatsızım biraz

Geçmiş olsun canım, olsun çorbada iyidir ama öğleni biraz daha kalorili yemeğe özen gösterki olan kiloda gitmesin ( malum almak zor ama vermek çok kolay )

rahatsızım biraz

geçmiş olsun canım acil şifalar... annemler geldi o yüzden ben süper yiyorum sabah kahvaltı da patates kavurması vardı yanında zeytin peynir bilumum kahvaltılık işte öğleden sonrada komşumu çağırcam annem de hamur işleriyle ilgileniyo şimdi öğlen yemeğinde de bulgur pilavıyla köfte yaptık yanına da mevsim salata yapıp onları yicez akşama bilmiyorum ne yaparız...

sabah: 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim
Öğlen: çorba, kurufasulye, pilav ( 2 paket çikolata ) yicem
Akşam: bilmiyorum akşam evde ne var

ben dün çok güzel yedim

Kilo konusunda bugüne kadar hiç olumsuz bişey söylemedi nişanlım ama sigarayı asla istemiyor.Sağlığın önemli benim için dior bir de hamile olduğunda asla asla içmene izin vermem diyor. şimdi askerde ve döndüğünde bırakmış olmalıyım akannehir İnşallah bu haftaiçi ilk denemem olacak.
Ben sabah kahvaltısı yapamadım,sadece 1tane muz yedim ve okula gittim. Şimdi öğle arasındayım ve yine adana kebap yedim. akşama da yorgun olacağım için makarna yaparım herhalde

KAHVALTI

--------------------------------------------------------------------------------

sucuk 1 por. 452 cal.
taze kaşar 1 kib. kut. 102 cal.
çikolata 15 gr. 78 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 4 çay bar. 160 cal.
ekmek - beyaz 4 dilim 360 cal.
zeytin (siyah) 4 gr. 8 cal.

Top:1160 cal.

Kızlar güzel bir siteye üye oldum şimdi. Sizin için kalori günlükleri hazırlanmış. Ne yediğinizi bulup kalorisini hesaplatabiliyor sunuz. Çok hoşuma gitti..

bende kahvaltıda bi tabak çorba bardak kola bi bardak da ballı süt içtm öğle yemeğinde panelenmiş kızartılmış 4parça tavuk yanında kabuklu patates ketçap mayonezle bi kutu kola biras salata yağlı zeytnli mısırlı falan bide hani küçük yuvarlak ekmekler oluo ya o ekmekten yedim bi yuvarlak parça
bu kadar...
akşam daha belli diil

süt ve kola mı kübra :(( sabah olmamş gibi
kahvaltılık yemen gerek dengeli beslenmen için yerimseniben

Evet kola ilginç olmuş sabah sabah miden delinir kız:1ninca:
Ben bugünlerde hiç beğenmiyorum kendimi hiç iştahım yok prakten içmeyede korkuyorum.Sabah domates peynir ekmek,çikolatalı yağlı ekmek,helva yedim.Öğlen de bir elmacık.Başka da bşy yemedm sonra.Suda hiç içmiyorum zaten.Akşam da Allah kerim bakalım ama akşamı sıkı yicem inş.

ya ben sabha kahvaltıyı öle peynir zeytin domatesle falan yapamıorm yemek gbi şeyler olmalı ne biliim işte patates kızartması krep tost gbi falan vakit yoksa çorba ısıtır onu yerim öle de kalorisi çok az oluo onun için kola da içtm yanında hemen peşinden süt içmedim bi yarım saat sora falan içtm

tatlım sen bi,lirsin tabi ama kalori için sabah sabah kola içme bnce yerimseniben
en iyisi krep tost cokacimcoook

Back