• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

vendetta tebrik ederim canm a.s.

sabh çay,ekmek kızartması(yağlı peynrli) domates
öğlen==makarna,sosis,bi porsiyon salaata
2dilim yaş pasta...

hiç kilosunda azalma olan yok bence iyi gidiyoruz kızlar :1hug:

bende sabah 3krep yedim peynir koyup arasına bi bardak ballı süt bi bardak kola öğlen de beşamel soslu makarna bol kaşar üstündede bi bardak kola daha içtm bu kadar çok mu az sizce??

Son düzenleme:
bende sabah 3krep yedim peynir korup arasına bi bardak ballı süt bi bardak kola öğlen de beşamel soslu makarna bok kaşar üstündede bi bardak kola daha içtm bu kadar çok mu az sizce??

bence süper gidiyosun cnm yerimseniben
bende krepi peynirle yerim cokacimcoook
öğlen makarnanın yanna bişe daha olablrdi CADIARZU sebze fln
(gerçi diyene bak kaydirigubbakcemile3 sanki ben yiyorum)

bence süper gidiyosun cnm yerimseniben
bende krepi peynirle yerim cokacimcoook
öğlen makarnanın yanna bişe daha olablrdi CADIARZU sebze fln
(gerçi diyene bak kaydirigubbakcemile3 sanki ben yiyorum)

saol cnm bende üzülüodm bi kaç gündür az yiyorum die moral werdin akşamda ii yerim inş birasda cips buldum ewde onuda yiyim azda olsa faydası olur yinede

bende sabah domates,peynir biraz ekmek yiyebldm sabahları iştahsız oluyorum zaten. Ama öğlen bol malzemeli yarım ekmek tost yedim:dance: Arada muz,çokokreme batırarak bikaç ceviz yedim. Şimdi de sebze yemeğimi yicem

sabah 4 dilim börek ve çay.
Öğlen adana kebap ve cola.
Akşam ise karışık kızatma,bir kase yoğurt ve yarım ekmek yedim.
Arada 5 tane halley yedim cokacimcoook
şimdi ise muz ve elma yiyeceğim,sonra çerez yerim bir paket,ballı süt içerim.
Bir de kızlar benim uyku problemim var o yüzden her gece bir kase şekerli yoğurt yiyorum. Bu olmazsa hiç uyuyamam zaten. hem uyku hem de kiloma destek veriyor.

Benim iştahım çok fazla açıldı zaten. azönce masadan kalkmama rağmen halen açlık hissi var.

yusum maşallah :nazar:
bu gidişle baya alcan kilo

inşallah canım.Hepimiz ulaşırız hedefe.
Nişanlım askerde olmasaydı böyle bir çaba içine girmezdim belki ama geldiğinde az da olsa şaşırtmak istiyorum onu. O bana bu konuyla ilgili bişey söylemedi ama olsun ben alayım yine de kilo :)
sen yazdıkça zaten iştahım açılıyor :) Özellikle kahvaltıyı çok iyi yapıyorsun.

sabah 4 dilim börek ve çay.
Öğlen adana kebap ve cola.
Akşam ise karışık kızatma,bir kase yoğurt ve yarım ekmek yedim.
Arada 5 tane halley yedim cokacimcoook
şimdi ise muz ve elma yiyeceğim,sonra çerez yerim bir paket,ballı süt içerim.
Bir de kızlar benim uyku problemim var o yüzden her gece bir kase şekerli yoğurt yiyorum. Bu olmazsa hiç uyuyamam zaten. hem uyku hem de kiloma destek veriyor.

Benim iştahım çok fazla açıldı zaten. azönce masadan kalkmama rağmen halen açlık hissi var.

canım maşallahın var valla yaaaa.süper gidiosun....alkisalkisalkis

ben de bugün cok iyi bi kahvaltı yaptım.sonra ara öğün mısır gevreği yedim..sonra kısır yaptık dolu bi tabak yedim.daha sonra meyve yedim(normalde hiç yemem).misafirlikte bi dilim pasta 2 poğaca yedim.o kadar biras aksamı geciştirdim bugün sanırım...

bende aksam ispanak ve salata yedim, 1 tane muz yedim, 1 kase cekirdek yedim, 4 tane benio biskuvi yedim, sutum hazir icilmeyi bekliyor, usenmessem cilekli meyveli yogurt yapicam

Vendetta :hooray: tebrikler canım.
Çok az kaldı normal kilona vereliniortak
Kızlar bir seyi farkettim sakız çiğneyince karnım acıkıyor kaydirigubbakcemile3
Evde gün boyu sakız çiğnedim şakkıdı
Bide bol bol meyve yemeyi ve su içmeyi unutmayın.
Maksat midemizi genişletmek.
cokacimcoook sositososito

inşallah canım.Hepimiz ulaşırız hedefe.
Nişanlım askerde olmasaydı böyle bir çaba içine girmezdim belki ama geldiğinde az da olsa şaşırtmak istiyorum onu. O bana bu konuyla ilgili bişey söylemedi ama olsun ben alayım yine de kilo :)
sen yazdıkça zaten iştahım açılıyor :) Özellikle kahvaltıyı çok iyi yapıyorsun.

canm ben eger evdeysem kahvaltımı tam yerim ama dışarı çkcaksam atıştırıyorum malesef :((
en önmli öğün kahvaltı çnkü...
(bu arada az önce puding,bi dilim pasta,muz yedim kzlar hehe :)))
2mizde aynıyız Şeniz bende sevgilime daha güzel gözükiyim diye ugraşıyorum :kedi:
eger yarışmaya katılmasam bu kadar önemsemdm belki ama burda yedklerimzi paylaştkça aaa bak benden fazla yemş gidim braz daha yiyim diyorum kendimce
bence çok iyi oldu bu yarşma :lepi:

bende aksam ispanak ve salata yedim, 1 tane muz yedim, 1 kase cekirdek yedim, 4 tane benio biskuvi yedim, sutum hazir icilmeyi bekliyor, usenmessem cilekli meyveli yogurt yapicam

üşenmek diye bişe yok bizde berfincim yerimseniben
canımz istedgi an gidip yemeliyiz ki hevesimz kaçmasn hemen kaydirigubbakcemile3

bende sabah 3krep yedim peynir koyup arasına bi bardak ballı süt bi bardak kola öğlen de beşamel soslu makarna bol kaşar üstündede bi bardak kola daha içtm bu kadar çok mu az sizce??

akşamda bunlara ek olarak bi tabak çorba 4 tanede kızartılmış köfte yedim ekmek arası tv izlerken de kuruyemiş yedim bide ballı süt işte ya yediklerim beni bi türlü tatmin etmio:sinifsinif:

sabah çay patates+biber kızartması soslu,peynir
öğlen mercmk çorbası,çıtır paneli 2 kanat,slata,yoğurtlu pazı
şimdi meyve suyu puding :))
akşama allah kerim :hulya:

yaa ben de bu gruba dahil olmuşum,berfin buraya almış bizi,had, bakalım öyleyse bugünden itibaren ben de yiyorum.bu yarışma ne zaman başladı ve ne zaman bitecek arkadaşlar,hepsini okumaya vaktim yok da çıkacağım şimdi,biri yazarsa sevinirim.

cnm XXX kullanıodun sen dimi onunda baya etkisi vardır bi haftada mı aldın 2 kilo yoksa bayramla falan beraber mi?

ewet canım XXX kullanmaya başladıktan sonra iştahım açıldı bi de bayramdan sonra 48 kilo olmuştum (47.20ydim) yani 1 kilo almıştım ama son bir hafta da hem prakten hem de az sigara sayesinde 1 kilo hatta 1kilo 900 gr daha aldım yani bayramdan bu zamana 2 kilo 700 gram aldım..

berfincim su içsem yarıyo diyorum çünkü yediğim zaman hemen alabiliyorum benim sorunum yiyememek 2 gün aç kalıyodum derken abartmıyodum zaten:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back