• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

ben kazanamadım bu hafta ama diğerlerini merak ediyorum. herkes bol kalorili şeyler tüketmişti sürekli

bir kac arkadasin disinda kg bildirimi yapilmamistir. Kurallar yarisma oncesinde bildirilmisti. Ilk ve son olmak uzere bildirimler yarin sabah saat 11:00 kadar uzatilmistir bildirim yapmayan arkadaslar yarisma disi kalicaktir.

sorumsuzluktan başka birşey değil ki bu :olmaz:
Herkes kendi sağlığı için kendi isteğiyle burada. Oyun oynuyoruz sanki burda :delphin:

ya ben böyle arkadaşlara bi anlam veremiyorum bi kaç arkadaş kilolarını bildirmemiş olsalar anlarım ama anladığım kadarıyla çoğunluk bildirmemiş berfin bize 1 kaç saat içinde kilolarınızı bildirin dememiştiki önümüzde nerden baksak bi 15 saatlik zaman dilimi vardı hiç mi fırsatınız olmadı?

arkadaslar belki bi aksilik olmustur diye 1 defaya mahsus bi sans verelim. Yarin 11 kadar gelmemesi durumunda yayinlicam ve bildirim yapmayan arkadaslarimizida yarisma disi birakmak durumundayim kurallar geregi, hepinize iyi geceler yarin gorusmek uzere

Sanki dün haber verilmiş bişey bu. Yazmaya gelince herkes şunu yedim bunu içtim diye yazıyor.
Cidden çok sinir oldum

haklısın yusum büyük sorumsuzluk ve gerçekten yazmaya gelince her türlü ayrıntıya kadar herşey yazılıyo alt tarafı yazcakları bi kaç rakam ve ben de gerçekten sinirlendim neden hiç bişey ciddiye alınmaz ki bizim toplumumuzda anlamamm :kızgın:

neyse şuan burda bulunan katılımcıların hepsine iyi geceler diyorum ve yarın da 11.00 de bakmıcam çünkü yarın belirtilen saatte de yine bikaç arkadaşın kilo bildirimleri berfin'e ulaşmamış olacağını düşündüğümden bakmıcam :umursamaz: tabii dayanabilirsem akannehir

haklısın yusum büyük sorumsuzluk ve gerçekten yazmaya gelince her türlü ayrıntıya kadar herşey yazılıyo alt tarafı yazcakları bi kaç rakam ve ben de gerçekten sinirlendim neden hiç bişey ciddiye alınmaz ki bizim toplumumuzda anlamamm :kızgın:
hiç beklenmedik bir şekilde işi çıkanlar olabilir ama bu kadar kişinin de aynı anda işi çıkamaz ki! BU yüzden yazılanlara bundan sonra pek güvenmeyeceğim ve kendi kiloma bakacağım. Berfine de yazmıştım zaten,çok paylaşım da bulunamayacağım ama her hafta kilomu bildiririm diye.
Neyse kızlar ilk haftamız hüsranla sonuçlandı umarım önümüzdeki hafta doğru düzgün paylaşım olur ve hep birlikte hedefimize ulaşırız :)

akannehir Bende koştur koştur işe gelir gelmez Kk yı açtım açıklanmıştır diye açıklanmamış mııı :gitme:

benmde işlerim vardı berfine özel msjımı attım çıktım...neden bildirmemşler ki..
kilo degişimi mi yok acaba katılanlarda

ay çok sinir oldum yaa benimde bugun birsürü işim
vardı ama yarışma kuralı gereğini yerine getirdim
ne bu şimdi ne hevesle geldim bilgs başına

Back