• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

haklısın çok masum eşimle sigarayı bırakmak için uğraş veriyoruz ve bu kez başarılı olcaama inanıyorum hele de bu yarışmadan sonra kesinlikle bırakçam inşallah tabii:)
ben de bu sabah 2 poğaça yedim sadece ama öğlende kuru fasulye pilav yicem arada da bisküvi falan atıştırcam..çok kilo almam lazım çokkkk:)))

haklısın çok masum eşimle sigarayı bırakmak için uğraş veriyoruz ve bu kez başarılı olcaama inanıyorum hele de bu yarışmadan sonra kesinlikle bırakçam inşallah tabii:)
ben de bu sabah 2 poğaça yedim sadece ama öğlende kuru fasulye pilav yicem arada da bisküvi falan atıştırcam..çok kilo almam lazım çokkkk:)))

Günaydın canım bence güne güzel başlamışsın, sigara için benimde annem günde 1 paket içerdi şu nikotin sakızları varya eczanelerde satılan onlardan aldı öyle 1,5 kutu içtikten sonra bıraktı 3 yıl oldu sigara içmiyor, başka bir tanıdık yine o sakızları kullanarak 1 kutuda bıraktı 1 yıl oldu içmiyor , sizde onu deneyin derim.

XXX kullaniyormuydun sen? Onun verdigi aclikmi merak ettim.

Abur cuburunda kilo etkisi fazla biliyosun ama ogunlerini atlamadigin taktirde tabi

evt cnm kullanıyorum akşamları 3 ölçek sadece.
normalde sabah ilk kalktığımda kahvaltı yapamayan bir insanım ben 1-2 saat gecmesi lazım yapmam için ama bugün kalktığım gibi 3 parca börek götürdüm:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sabah kahvaltımı yaptım, öğlende bugün menüde çorba ve börek ve ayran vardı onları yedim ( ayran beni mayıştırdı şuan tabi :) akşam üstüne doğru yine börek atıştırırım akşamı bilmiyorum evde ne var

berfincim kilolarımızı yarın vericez dimi ayy çok heyecanlıyım ben yaa inş almışımdır biras heyecandan tartılamıorum:Saruboceq:

kızlar ben bu sabah 3 dilim börek yedim öğlen 2 paket biri tatlı biri tuzlu bisküvi yedim.okuldan geldiğimde de bi kase çikolatalı mısır gevreği ve yine 3 dilim börek yedim...
idare eder di mi?

bende mantı yiyorum kayınvalidem yapmış sağolsun
bide limonata yaptım bol şekerli çok acıktımcokacimcoook

Kızlar siz napıyosunuz ya tırsıyorum sizden:1shok: 10 halley, atıştırmalık 3dilim yağlı soslu ekmek.. Ben bi günde 3dilim yiyemiyorum ya yavaş olun acık yarışma dediysek hepten abartmayın yaadelikafadulden
gün içinde yemek fazla yiyemiyorum.Gece de televizyon izlerken acıkıyorum ve cidden 10lu paket halinde satılan halleyden yiyorum.Gün içinde yemek yiyebilsem zaten burda olmazdım.yemek yapmayı hiç sevmediğim için açlığımı giderecek şeyler yiyiyorum.Belki de buyüzden kilo alamıyorum. mafoldumben

gün içinde yemek fazla yiyemiyorum.Gece de televizyon izlerken acıkıyorum ve cidden 10lu paket halinde satılan halleyden yiyorum.Gün içinde yemek yiyebilsem zaten burda olmazdım.yemek yapmayı hiç sevmediğim için açlığımı giderecek şeyler yiyiyorum.Belki de buyüzden kilo alamıyorum. mafoldumben

Kesinlikle a.s

Ben de şimdi mantı yiyeceğim bir de börek yapacağım. bu hafta pek başarılı olacağımı zannetmiyorum ama umarım haftaya kilo almış olurum :(

sabah bir dilim börek
bkaç saat sonra bi sütlü beyaz çikolata yedim
öğlen bi gözlemenin yarısından fazlasını yedim biraz kola ictim
okuldan gelince bi dilim pasta ve biraz kısır yedim
yarım şeftali yedim
akşamda bi tabak çorba 1 dilim ekmek
bi tabakta zeytinyağlı fasulye ve pilav yedim karışık yani toplam 1 tabak
XXX sizce bugün çok az mı yedimCADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah bi açma çay
öğlen hamburger menü :((
akşamda pilav,barbunya,yayla çorbası ,közlenmiş kırmızı biber,komposto,azcıkta fırnda köfte patates
brazdanda yerim gene...

szce alırmıyım kilo :((

Back