- Konu Sahibi berfinbilgen
Kurt var galiba :roflol:
:roflol:, kurt ilaçları var onlardan kullan yada test yaptir gülüyoruz ama olabilirde !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurt var galiba :roflol:
haklısın çok masum eşimle sigarayı bırakmak için uğraş veriyoruz ve bu kez başarılı olcaama inanıyorum hele de bu yarışmadan sonra kesinlikle bırakçam inşallah tabii:)
ben de bu sabah 2 poğaça yedim sadece ama öğlende kuru fasulye pilav yicem arada da bisküvi falan atıştırcam..çok kilo almam lazım çokkkk:)))
XXX kullaniyormuydun sen? Onun verdigi aclikmi merak ettim.
Abur cuburunda kilo etkisi fazla biliyosun ama ogunlerini atlamadigin taktirde tabi
berfincim kilolarımızı yarın vericez dimi ayy çok heyecanlıyım ben yaa inş almışımdır biras heyecandan tartılamıorum:Saruboceq:
evet canım yarın verilecek, yarın saat 22:00'ye kadar bana bildirmeniz gerekiyor, inşallah almışsındır canım , inşallah herkes almiştir
bende mantı yiyorum kayınvalidem yapmış sağolsun
bide limonata yaptım bol şekerli çok acıktımcokacimcoook
Asşkolsun bize yokmu mantı :umursamaz:, afiyet olsun bende acıktım şimdi börek yiyorum
olmazmı hiç hayatım çok var gel yapayım sanada
afiyet olsun benim canımda börek istiyo çok
anneme sipariş ettim yarın yapıp getircek
gün içinde yemek fazla yiyemiyorum.Gece de televizyon izlerken acıkıyorum ve cidden 10lu paket halinde satılan halleyden yiyorum.Gün içinde yemek yiyebilsem zaten burda olmazdım.yemek yapmayı hiç sevmediğim için açlığımı giderecek şeyler yiyiyorum.Belki de buyüzden kilo alamıyorum. mafoldumbenKızlar siz napıyosunuz ya tırsıyorum sizden:1shok: 10 halley, atıştırmalık 3dilim yağlı soslu ekmek.. Ben bi günde 3dilim yiyemiyorum ya yavaş olun acık yarışma dediysek hepten abartmayın yaadelikafadulden
gün içinde yemek fazla yiyemiyorum.Gece de televizyon izlerken acıkıyorum ve cidden 10lu paket halinde satılan halleyden yiyorum.Gün içinde yemek yiyebilsem zaten burda olmazdım.yemek yapmayı hiç sevmediğim için açlığımı giderecek şeyler yiyiyorum.Belki de buyüzden kilo alamıyorum. mafoldumben