• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

jijim çok geçmiş olsun ve teşekkürler regl dönemindeki etki için ama ben de tam tersini yaptı kanamam bu ay az oldu ki genelde çok yoğun geçer:)
ben bugün kahvaltı yapamadım ya, bi sürü kahve ve sigara içtim öğlende makarna salatası yaptım akşama da patlıcanlı pilav ve fırında patates yicem ancak ilginçtir öğlende bişey yemeden önce tartıldım ve 1 kilo kadar fark var acaba kışlıkları giymeye başladığımdan artık onlar mı giriyo kiloya ya da bu XXX iştah açmanın yanında fazladan kilo da mı yapıyo:)

elbise etki eder ama öyle çok fazla değil tabi, okudumda sabah kahvaltın çok ilgimi çekti sigara ve kahve bence güzel bir kahvaltı ile başla bu çok önemli kilo almada,

bugün bende şu saate kadar bi tabak çorba bi nescafe sütlü bi karşık kumpir bide kutu kola içtm kaç kalori almışımdır acaba yaa??çok azmıdr ki?

kumpir ve kola seni kurtarmış ama daha sıkı yemelisin bence

sende XXX başlasana böyle düzensiz beslenme ile istikrarsız yaklaşımla almak yerine vermeye çalişiyorsun, bence praktene başla en azından yemek düzeni oluştur kendine

cnm ben zaten aşırı uyuyuyan bi insanım 10 saat uyusam bana msın demez yani bide şimdi okulum açıldı ağırda bi bölüm okuorm o yüzden kullanamam ama okul zamanıya artık dışarda fastfood falan alrm inş[/QUOTE]

Akşamları günde 1 defa içtinmi ertesi güne etkisi kalmıyor yani hep şurubu içebilir hem iştahın açılır hemde ne yapmak istiyorsan yapabilirsin, akşam içilen XXX ertesi güne etki bırakmıyor ( saat 22:00 gibi ben öyle yapiyorum )

rica edrim cnmm ne demek ama herkesin bünyesi farklı zaten. bide benim biraz problemli geçer regl dönemim:( nese ben iştahımı kaybetti tabi içemiyorum şurubumu bu gün içicem ama yediklerimi yazmıyorum hiç bişi yiyemiyorum zarluyorum kendimi bugün öğle yemeği bile yiyemedim ama akşam yemeğini iyi yedim inşş. alırım kilo burda hepimiz destek oluyoruz ya birbirimize çok seviniyorum mutluyum huzurluyum:):):)

geçmiş olsun canım

patiş yine mi sen :roflol:
bizim kaderimiz bir yazılmış bacım:roflol:
sen yarışmaya katıldın mı?

oges senin adını yarışmada göremedim bu alan yarışmaya katılanların alanı, katılmak istersen 2.takıma adını yazdırabılırsın ve senden ricam paylaşımlarını bu alanda değilde kilo almak isteyenler alanında yaparsan sevinirim.

:hulya: napıyonuz nan burda cene calana kadar gidin yemek yiyin :roflol:
Ben cips yiyiorum cokacimcoook

yazdıklarınızı okudumda herkesi çok hırslı gördüm buda beni çok sevindirdi,

Akşam bende yemekten sonra cips , ay çekirdeği çitlettim ve süt karışımımla XXX içip yattım

Son düzenleyen: Moderatör:
dün sabah ki sigara ve kahve durumunu bugün sabah sağlam bi kahvaltı yaparak telafi ettim gibi.. bi tane domates (zeytinyağ ve limon soslu, birazda baharatlı) aynı şekilde haşlanmış 1 tane yumurta, zeytin, kızarmış ekmek üstüne bol tereyağ sürdüm, reçel ama çok az, bi de kocaman bi bardak ballı süt ama işkence çekiyorum hep bu sütü içerken gözlerimi kapatıp bi dikişte bitiriyorum.. öğlene ne yerim bilmiyorum??!!

dün sabah ki sigara ve kahve durumunu bugün sabah sağlam bi kahvaltı yaparak telafi ettim gibi.. bi tane domates (zeytinyağ ve limon soslu, birazda baharatlı) aynı şekilde haşlanmış 1 tane yumurta, zeytin, kızarmış ekmek üstüne bol tereyağ sürdüm, reçel ama çok az, bi de kocaman bi bardak ballı süt ama işkence çekiyorum hep bu sütü içerken gözlerimi kapatıp bi dikişte bitiriyorum.. öğlene ne yerim bilmiyorum??!!

Afiyet olsun çok güzel, neden süt sevmezmisin ?

günaydın kızlar ben bu sabah 7 de kalktım
ne işler yaptım neler evimi temizledim önce bir
şöyle camları açtım evi havalandırdım
sonra markate alışverişe çıktım
gelirken kendime pohça aldım
2 poğça
1 tane kurabiye kocaman kahavaltılıklar
peynir zeytın domates falan
çay demledim oturdum balkonumuma
bi güzel ettim kahvaltımı
şimdide elma yiyorum
boş durmak yok

günaydın kızlar ben bu sabah 7 de kalktım
ne işler yaptım neler evimi temizledim önce bir
şöyle camları açtım evi havalandırdım
sonra markate alışverişe çıktım
gelirken kendime pohça aldım
2 poğça
1 tane kurabiye kocaman kahavaltılıklar
peynir zeytın domates falan
çay demledim oturdum balkonumuma
bi güzel ettim kahvaltımı
şimdide elma yiyorum
boş durmak yok

ooo güne süper enerjik ve bol kalorili başlamışsın desene, okuyunca ay bende acıktım şimdi öğlen yemeği yicem bende çorba, bezelye ve makarna üstünede 1pk. antep fıstık ezmesi yicem sırnaşık şey

berfincim ben tatlıyı hiç sewmiyorum reçeli bile zor bela yiyorum, kahve içerken de şeker ve süttozu kullanamıyorum hiç tek sewdiğim tatlı çikolata o da bitter..ayrıca ben vejeteryandım ama bunu yenmeye çalışıyorum 1 senedir, 1 sene öncesine kadar hayvansal hiç bi ürün yiyip içemiyodum (yumurta, süt,peynir,yoğurt,kırmızı beyaz et) ama dediğim gibi artık az da olsa yiyebiliyorum ve sütü de sewmeye başladım ama soğuk ve şekersiz olanı ballısından çok daha iyi..:)
bu arada afiyet olsun sana da..

berfincim ben tatlıyı hiç sewmiyorum reçeli bile zor bela yiyorum, kahve içerken de şeker ve süttozu kullanamıyorum hiç tek sewdiğim tatlı çikolata o da bitter..ayrıca ben vejeteryandım ama bunu yenmeye çalışıyorum 1 senedir, 1 sene öncesine kadar hayvansal hiç bi ürün yiyip içemiyodum (yumurta, süt,peynir,yoğurt,kırmızı beyaz et) ama dediğim gibi artık az da olsa yiyebiliyorum ve sütü de sewmeye başladım ama soğuk ve şekersiz olanı ballısından çok daha iyi..:)
bu arada afiyet olsun sana da..

hımm şimdi anladım ama bunu yeniyor olman güzel çünkü tüm hayvansal ürünler tam bir protein deposu ve vücudun buna ihtiyaci var, çikolata yemen güzel ama sütlü olanını tercih etmelisin bence, teşekkür ederim bu arada bezelye değil yemek biber dolması çıktı sırnaşık şey

dün akşam yemeğinden sora iki avuç badem yedim bi bardakta süt içtm, sabah pek bişi yemedm bi gtabak mercimek çorbası biras ekmek sabahları çorba içmek daha kolayıma gelio yaa peynir zayin pek yemiorum akşamdan kalan çorbayı içmeyi tercih ediorm ama şimdi ewe midafir geldi annem bi sürü pasta börek yaptı hamurişinede bayılırm yicem hepsinicokacimcoook

bak bunu yeni gördüm şimdi kızcam sana:olmaz:
güzelim sen ne yapıyosun biz burda neler paylaşıyoruz
bak kilo almaya çalışıyosun sağlıklı beslenmen gerek
sigara ne ki allah aşkına yapma zehirleme kendini
herkese söylüyorum eşime bütün gece dırdır ediyorum
sen sigara içtiğin sürece ne yersen ye sana artı olarak dönmez
istersen bana kızabilirsin ama iyiliğin için söylüyorum

offfff biz de börek yaptık pataesli şimdi onu yicem hapur hupur.bu arada okuldan geldim 3 dilim ekmeğe yağ ve üzerine kahvaltı sosu sürdüm yedim sonra bi kasede çikolatalı mısır gevreği yedim hala açım...
akşama da irmik tatlısı yaptım onu yicem...

gün içinde 2 öğün yemek yiyorum, tek porsiyon sadece. akşam da 1 muz,ballı süt ve 1-2 avuç fındık yiyorum. bir de 10 tane halley yiyorum :) Benim de kilo almak için pasta börek işine geçmem lazım galiba. birazdan gidip yapayım bari. burada yazılanları okuyunca hırs yapıyorum :))

cnm ben de öle tek öğün yiyorum aslında okulda arada kraker fln atıştırıorum yada çikolata fln ama eve gelince bişey kalmıyor.hatta eve gelirken market var önünden gecemiyorum sadece mutlaka içine girip bi bakmam lazım.güya gözümü doyurcam ama bir sürü abur cubur alıp çıkıyorum=))

offfff biz de börek yaptık pataesli şimdi onu yicem hapur hupur.bu arada okuldan geldim 3 dilim ekmeğe yağ ve üzerine kahvaltı sosu sürdüm yedim sonra bi kasede çikolatalı mısır gevreği yedim hala açım...
akşama da irmik tatlısı yaptım onu yicem...

XXX kullaniyormuydun sen? Onun verdigi aclikmi merak ettim.
gün içinde 2 öğün yemek yiyorum, tek porsiyon sadece. akşam da 1 muz,ballı süt ve 1-2 avuç fındık yiyorum. bir de 10 tane halley yiyorum :) Benim de kilo almak için pasta börek işine geçmem lazım galiba. birazdan gidip yapayım bari. burada yazılanları okuyunca hırs yapıyorum :))
10 tane halleymi sasirdim dogrusu, sen gunluk tatli limitini fazlasiyla aliyosun:)
cnm ben de öle tek öğün yiyorum aslında okulda arada kraker fln atıştırıorum yada çikolata fln ama eve gelince bişey kalmıyor.hatta eve gelirken market var önünden gecemiyorum sadece mutlaka içine girip bi bakmam lazım.güya gözümü doyurcam ama bir sürü abur cubur alıp çıkıyorum=))
Abur cuburunda kilo etkisi fazla biliyosun ama ogunlerini atlamadigin taktirde tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar siz napıyosunuz ya tırsıyorum sizden:1shok: 10 halley, atıştırmalık 3dilim yağlı soslu ekmek.. Ben bi günde 3dilim yiyemiyorum ya yavaş olun acık yarışma dediysek hepten abartmayın yaadelikafadulden

Bugün işe gelirken bir bardak süt içtim.
ıki tane pop kek bi tane browni yedim :kedi:
gece 3te yemek saatinde de
Tandır çorba Pastırma Beyaz peynir Bal tereyağ Kaşarlı simit
Bunlardan yedim cokacimcoook
Şimdi de puaça yiyorum aynı zamanda kuruyemişte var cokacimcoook
sabah eve gittiğimde de yatmadan kahvaltımı yapar öyle yatarım ohhh gelsin kilolar :sositososito

Kızlar siz napıyosunuz ya tırsıyorum sizden:1shok: 10 halley, atıştırmalık 3dilim yağlı soslu ekmek.. Ben bi günde 3dilim yiyemiyorum ya yavaş olun acık yarışma dediysek hepten abartmayın yaadelikafadulden

:roflol:

Bugün işe gelirken bir bardak süt içtim.
İki tane pop kek bi tane browni yedim :kedi:
gece 3te yemek saatinde de
Tandır çorba Pastırma Beyaz peynir Bal tereyağ Kaşarlı simit
Bunlardan yedim cokacimcoook
Şimdi de puaça yiyorum aynı zamanda kuruyemişte var cokacimcoook
sabah eve gittiğimde de yatmadan kahvaltımı yapar öyle yatarım ohhh gelsin kilolar :sositososito

günaydında sen bu kadar yemeye nasıl kilo alamıyorsun, gecenin bir yarısı bu kadar şey yiyorsun ve sana kilo olarak dönmüyor ben aynısı yapsam bu alanda değil zayıflama yarışmaları içinde mücadele veriyor olurdum. :roflol:

Back