- Konu Sahibi berfinbilgen
slm kızlar...cumadan beri prakten içiyorum artık bünyem alıştı sanırım uyku yapmıyor pek...ama iştahım acıldı bayağı ve gelişmeler var...ama korkum şu ya ağzım acılır da durmassa napcam:s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar...cumadan beri prakten içiyorum artık bünyem alıştı sanırım uyku yapmıyor pek...ama iştahım acıldı bayağı ve gelişmeler var...ama korkum şu ya ağzım acılır da durmassa napcam:s
ya bi iki gün ii yiyorm 3 gün yiyemiorm böle kilo alınmaz kii:sinifsinif:bende ballı süt içiim bari yatmadan kaç gndür onuda içmiorm :gitme:
slmmmm kızlar dün yediklerimi söliyim size.
önce sabah bi kase bolvitamnili çikolatalı mısır gevreği yedim sütle.
öğlen 2 poğaça ve meyve suyu.okuldan gelince de 1 poğaca yedim ve bi çikolata.
aksam da etli nohut ve biraz pilav yedim.
yemekten sonra çayın yanında bi parca kek tuzlu kraker fln yedim.yatmadan önce de bi kase pekmezli yoğurt yedim.
kızlar bu menü ile kilo alınır mı sizcee???
bence olur!a.s
ayy inş. yaaa.
tartıda fark var ama sonucta karnım hep tok oluyor ve öyle tartılıyorum acaba yediklerim mi yoksa kilo mu bilmiyorum...
jijim çok geçmiş olsun ve teşekkürler regl dönemindeki etki için ama ben de tam tersini yaptı kanamam bu ay az oldu ki genelde çok yoğun geçer:)
ben bugün kahvaltı yapamadım ya, bi sürü kahve ve sigara içtim öğlende makarna salatası yaptım akşama da patlıcanlı pilav ve fırında patates yicem ancak ilginçtir öğlende bişey yemeden önce tartıldım ve 1 kilo kadar fark var acaba kışlıkları giymeye başladığımdan artık onlar mı giriyo kiloya ya da bu prakten iştah açmanın yanında fazladan kilo da mı yapıyo:)
kahvaltı;
domates,salata,kırmıı yeşil biber,et jambon 1 fincan çay,3dilim beyaz ekmek...
öglen kırmızı et bi parça mafoldumben fazla yiyemiyorum offf...bi kase yogurt,pilav,2dilim ekmek..
aralarda çikileta :asigim:
akşamda bi tabak sebze yemegi,bşka da bi lokma koyamadm agzıma ((
vee yarnda prakten alıp annemden gizli içcem :1ninca:
patiş yine mi sen :roflol:
bizim kaderimiz bir yazılmış bacım:roflol:
sen yarışmaya katıldın mı?
kaydirigubbakcemile3 ogesim biz krdeşmiyiz yoksam kaydirigubbakcemile3
evet cnm katıldım yarışmaya 1.liğe oynuyorum hihoyyyt
yaa ben kilomdan emnunum ama sevgilim diyo al al diye :kedi:
benimki iyisin alma diyor ama ben takmiyim diye söylüyo biliyorum
bence hiç de iyi değilim almam lazım bende katılcam şu an karar verdimkaydirigubbakcemile3
:hulya: napıyonuz nan burda cene calana kadar gidin yemek yiyin :roflol:
Ben cips yiyiorum cokacimcoook
belli beliiii aldıklarına baksana hep tatlılar cokacimcoook
bizde pabıç alak :hulya:
yanı başımda hurma var diloom :dilcikar: