• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

slm kızlar...cumadan beri prakten içiyorum artık bünyem alıştı sanırım uyku yapmıyor pek...ama iştahım acıldı bayağı ve gelişmeler var...ama korkum şu ya ağzım acılır da durmassa napcam:s

ya bi iki gün ii yiyorm 3 gün yiyemiorm böle kilo alınmaz kii:sinifsinif:bende ballı süt içiim bari yatmadan kaç gndür onuda içmiorm :gitme:

slm kızlar...cumadan beri prakten içiyorum artık bünyem alıştı sanırım uyku yapmıyor pek...ama iştahım acıldı bayağı ve gelişmeler var...ama korkum şu ya ağzım acılır da durmassa napcam:s

günaydın bayanlar,

:roflol: senin psikolojik olarak alt yapinda kilo alma korkusu varsa zaten alamassın, öyle düşünme birden ağzım açılırda şişko olurum diye düşünme şuan şurubun etkisi ile öyle olma duygusu geliyor istediğin kilona gelince bırakırsın şurubu normal yemeğe başlarsın...

bu arada bu cuma kilolar gelicek bakalım görücez kimler neler yapmış ne değişimler var

ya bi iki gün ii yiyorm 3 gün yiyemiorm böle kilo alınmaz kii:sinifsinif:bende ballı süt içiim bari yatmadan kaç gndür onuda içmiorm :gitme:

sende praktene başlasana böyle düzensiz beslenme ile istikrarsız yaklaşımla almak yerine vermeye çalişiyorsun, bence praktene başla en azından yemek düzeni oluştur kendine

slmmmm kızlar dün yediklerimi söliyim size.

önce sabah bi kase bolvitamnili çikolatalı mısır gevreği yedim sütle.
öğlen 2 poğaça ve meyve suyu.okuldan gelince de 1 poğaca yedim ve bi çikolata.
aksam da etli nohut ve biraz pilav yedim.
yemekten sonra çayın yanında bi parca kek tuzlu kraker fln yedim.yatmadan önce de bi kase pekmezli yoğurt yedim.

kızlar bu menü ile kilo alınır mı sizcee???

slmmmm kızlar dün yediklerimi söliyim size.

önce sabah bi kase bolvitamnili çikolatalı mısır gevreği yedim sütle.
öğlen 2 poğaça ve meyve suyu.okuldan gelince de 1 poğaca yedim ve bi çikolata.
aksam da etli nohut ve biraz pilav yedim.
yemekten sonra çayın yanında bi parca kek tuzlu kraker fln yedim.yatmadan önce de bi kase pekmezli yoğurt yedim.

kızlar bu menü ile kilo alınır mı sizcee???

bence olur!a.s

jijim çok geçmiş olsun ve teşekkürler regl dönemindeki etki için ama ben de tam tersini yaptı kanamam bu ay az oldu ki genelde çok yoğun geçer:)
ben bugün kahvaltı yapamadım ya, bi sürü kahve ve sigara içtim öğlende makarna salatası yaptım akşama da patlıcanlı pilav ve fırında patates yicem ancak ilginçtir öğlende bişey yemeden önce tartıldım ve 1 kilo kadar fark var acaba kışlıkları giymeye başladığımdan artık onlar mı giriyo kiloya ya da bu prakten iştah açmanın yanında fazladan kilo da mı yapıyo:)

bugün bende şu saate kadar bi tabak çorba bi nescafe sütlü bi karşık kumpir bide kutu kola içtm kaç kalori almışımdır acaba yaa??çok azmıdr ki?

sende praktene başlasana böyle düzensiz beslenme ile istikrarsız yaklaşımla almak yerine vermeye çalişiyorsun, bence praktene başla en azından yemek düzeni oluştur kendine[/QUOTE]

cnm ben zaten aşırı uyuyuyan bi insanım 10 saat uyusam bana msın demez yani bide şimdi okulum açıldı ağırda bi bölüm okuorm o yüzden kullanamam ama okul zamanıya artık dışarda fastfood falan alrm inş

jijim çok geçmiş olsun ve teşekkürler regl dönemindeki etki için ama ben de tam tersini yaptı kanamam bu ay az oldu ki genelde çok yoğun geçer:)
ben bugün kahvaltı yapamadım ya, bi sürü kahve ve sigara içtim öğlende makarna salatası yaptım akşama da patlıcanlı pilav ve fırında patates yicem ancak ilginçtir öğlende bişey yemeden önce tartıldım ve 1 kilo kadar fark var acaba kışlıkları giymeye başladığımdan artık onlar mı giriyo kiloya ya da bu prakten iştah açmanın yanında fazladan kilo da mı yapıyo:)

rica edrim cnmm ne demek ama herkesin bünyesi farklı zaten. bide benim biraz problemli geçer regl dönemim:( nese ben iştahımı kaybetti tabi içemiyorum şurubumu bu gün içicem ama yediklerimi yazmıyorum hiç bişi yiyemiyorum zarluyorum kendimi bugün öğle yemeği bile yiyemedim ama akşam yemeğini iyi yedim inşş. alırım kilo burda hepimiz destek oluyoruz ya birbirimize çok seviniyorum mutluyum huzurluyum:):):)

kahvaltı;
domates,salata,kırmıı yeşil biber,et jambon 1 fincan çay,3dilim beyaz ekmek...
öglen kırmızı et bi parça mafoldumben fazla yiyemiyorum offf...bi kase yogurt,pilav,2dilim ekmek..
aralarda çikileta :asigim:
akşamda bi tabak sebze yemegi,bşka da bi lokma koyamadm agzıma :(((

vee yarnda prakten alıp annemden gizli içcem :1ninca:

patiş yine mi sen :roflol:
bizim kaderimiz bir yazılmış bacım:roflol:
sen yarışmaya katıldın mı?

patiş yine mi sen :roflol:
bizim kaderimiz bir yazılmış bacım:roflol:
sen yarışmaya katıldın mı?

kaydirigubbakcemile3 ogesim biz krdeşmiyiz yoksam kaydirigubbakcemile3
evet cnm katıldım yarışmaya :delphin: 1.liğe oynuyorum hihoyyyt
yaa ben kilomdan emnunum ama sevgilim diyo al al diye :kedi:

kaydirigubbakcemile3 ogesim biz krdeşmiyiz yoksam kaydirigubbakcemile3
evet cnm katıldım yarışmaya :delphin: 1.liğe oynuyorum hihoyyyt
yaa ben kilomdan emnunum ama sevgilim diyo al al diye :kedi:

benimki iyisin alma diyor ama ben takmiyim diye söylüyo biliyorum
bence hiç de iyi değilim almam lazım bende katılcam şu an karar verdimkaydirigubbakcemile3

benimki iyisin alma diyor ama ben takmiyim diye söylüyo biliyorum
bence hiç de iyi değilim almam lazım bende katılcam şu an karar verdimkaydirigubbakcemile3

kaçırdın süreyi bebem :icecream:
berfinbilgene sor katılabiliyomuyum diye yerimseniben
ben iyiyim ama erkeklerde ki istek bitmiyo anam :1ninca:

:hulya: napıyonuz nan burda cene calana kadar gidin yemek yiyin :roflol:
Ben cips yiyiorum cokacimcoook

belli beliiii aldıklarına baksana hep tatlılar cokacimcoook
bizde pabıç alak :hulya:
yanı başımda hurma var diloom :dilcikar:

Onları ben almadın canım hediye :1closedeyes:
Kilo almama destek veren dostlarımdan sensi bacım sağolsun hepsini bana hediye etti sadece ben gelin ayakkabısını almıştım kendime :asigim:kaydirigubbakcemile3
Hurma mı cokacimcoook delikafadulden ben bayılırım hurmaya

Back