• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

Ben prakteni 1yıl kullandım. İlk zamanlarda cidden çok fazla uyku yapıyordu ve iştahımı açıyordu. Ama bünyem o kadar çok alıştı ki ilaca günde 3 ölçek içtiğim zamanlarda bile uyku yapmamaya ve iştahıma da etki etmemeye başladı. Tabi bu bende yarattığı bir sonuç. Sizlerde de aynı etkiyi yapar mı bilemem.

Bugün harnup pekmezi aldım. Merak ettim açıkçası bu mucizevi pekmezi. Galiba aç karnına içildiiğinde kilo vermeye, tok karnına içildiğinde ise kilo almaya neden oluyormuş. Ama kokusu iğrençti. sütün içine koydum biraz,buna rağmen midem altüst oldu. Hemen ağzımın tadı değişsin diye bir sürü şey yedim ama nafile. yarım saat boyunca geçmedi:(

eczanenin açılmasını bekliyorum hemen gidip prakten alıcam eğer dedikleri gibiyse ewde ne var ne yoksa silip süpürcem gibi:)

ve alıp geldim prakteni:) yalnız bişey sorcam menstrüasyon bozukluklara yol açabilir falan yazıyo ben de şuan mens dönemindeyim acaba bu dönemde prakten alan arkadaşlar var mı kanamayı falan arttırıyo mu?

bende dün ve bugün ii yedim kalorisi bol tatlılardan yiyorm öğünlerden sora bide kızartma bulgur pilavı falan yedim hadi bakalım gelsin kilolarhihoyyyt

dün akşam saat 7'den beri uyuyorum ya hala da uykum var gibi.. bugün kendime poğaça kek falan yapçam elimde de çikolatalı gofret var bugün abur cubur geççek yani:)

kahvaltı;
domates,salata,kırmıı yeşil biber,et jambon 1 fincan çay,3dilim beyaz ekmek...
öglen kırmızı et bi parça mafoldumben fazla yiyemiyorum offf...bi kase yogurt,pilav,2dilim ekmek..
aralarda çikileta :asigim:
akşamda bi tabak sebze yemegi,bşka da bi lokma koyamadm agzıma :(((

vee yarnda prakten alıp annemden gizli içcem :1ninca:

Ben prakteni 1yıl kullandım. İlk zamanlarda cidden çok fazla uyku yapıyordu ve iştahımı açıyordu. Ama bünyem o kadar çok alıştı ki ilaca günde 3 ölçek içtiğim zamanlarda bile uyku yapmamaya ve iştahıma da etki etmemeye başladı. Tabi bu bende yarattığı bir sonuç. Sizlerde de aynı etkiyi yapar mı bilemem.

bende yapmıyor içtiğim sürece iştahım hep yerinde ama bünyeye göre değişim gösterebilir belki

Bugün harnup pekmezi aldım. Merak ettim açıkçası bu mucizevi pekmezi. Galiba aç karnına içildiiğinde kilo vermeye, tok karnına içildiğinde ise kilo almaya neden oluyormuş. Ama kokusu iğrençti. sütün içine koydum biraz,buna rağmen midem altüst oldu. Hemen ağzımın tadı değişsin diye bir sürü şey yedim ama nafile. yarım saat boyunca geçmedi:(

ben çok duydum ama hiç içmedim ben normal pekmez içiyorum...

eczanenin açılmasını bekliyorum hemen gidip prakten alıcam eğer dedikleri gibiyse ewde ne var ne yoksa silip süpürcem gibi:)

iştahı gerçekten çok açiyor, doktorlar zaten iştahım yok dedinmi hemen bu şurubu yazıyolar.

ve alıp geldim prakteni:) yalnız bişey sorcam menstrüasyon bozukluklara yol açabilir falan yazıyo ben de şuan mens dönemindeyim acaba bu dönemde prakten alan arkadaşlar var mı kanamayı falan arttırıyo mu?

ben her dönem içtim bende bir etki yapmadı, ama bu yapmaz anlamına gelmiyor bünye meselesi yapanda çıkabilir bunu en iyi anlamanın yolu bir kere deniyip görüceksin

kahvaltı;
domates,salata,kırmıı yeşil biber,et jambon 1 fincan çay,3dilim beyaz ekmek...
öglen kırmızı et bi parça mafoldumben fazla yiyemiyorum offf...bi kase yogurt,pilav,2dilim ekmek..
aralarda çikileta :asigim:
akşamda bi tabak sebze yemegi,bşka da bi lokma koyamadm agzıma :(((

vee yarnda prakten alıp annemden gizli içcem :1ninca:

neden annenden gizli ?

bende prakten alıcam yine kocişten gizli içicem
birkere aldım çöpe attı kocam
alma kilo milo ben seni böyle beğeniyorum
senin gibi doğum yapmış formunu koruyan
kaç kadın var deyip aldı attı çöpe
ama ben alıcam deniycem yine inşallah çok uyku yapmaz
günde bir kere içsem yeter

ah çok masum keşke benim eşimde senin eşin gibi düşünse böyle fit kal ne gerek var kilo almana dese:))

ah çok masum keşke benim eşimde senin eşin gibi düşünse böyle fit kal ne gerek var kilo almana dese:))

neden canım eşin kilo mu al diyo sana
benimki tam tersi alma diyo kayınvalidemde alma
çok güzelsin böyle diyo
ama annem babam al diyo:oklava:
annem sabahın körü arar süt iç yemek ye meyve ye

Slm.
Ben kaç gündür hastaydım kızlar fena üşütmüşüm buralara uğrayamadım.3gün hiçbişey yiyemedim midem almadı.Bayramda 2kilo almıştım çok mutluydum bugün tartıldığımda aynen vermişim yine sıfır noktasına döndüm yani. senağlamasenağlama hasta olmadan 2gece önce yatmadan prakten içmiştim ve ertesi gün okadar uykulu okadar agresif ve mutsuzdum ki anlatamam.Sanrm bikaç ark.ta daha sinir yapmıştı,bende de oldu sonra içmedim bidaha.Ama azar azar başlarsam belki bunu da aşabilirim çünkü iştah yaptığı doğru ama iştah yapym derken depresif olmayın tükkat kızlar şutarafagitti

Slm.
Ben kaç gündür hastaydım kızlar fena üşütmüşüm buralara uğrayamadım.3gün hiçbişey yiyemedim midem almadı.Bayramda 2kilo almıştım çok mutluydum bugün tartıldığımda aynen vermişim yine sıfır noktasına döndüm yani. senağlamasenağlama hasta olmadan 2gece önce yatmadan prakten içmiştim ve ertesi gün okadar uykulu okadar agresif ve mutsuzdum ki anlatamam.Sanrm bikaç ark.ta daha sinir yapmıştı,bende de oldu sonra içmedim bidaha.Ama azar azar başlarsam belki bunu da aşabilirim çünkü iştah yaptığı doğru ama iştah yapym derken depresif olmayın tükkat kızlar şutarafagitti

sende o zaman akşamları iç bence , hem sinirlilikle çevrene zarar vermemiş olursun hemde uyku halini uyku zamanında geçirirsin ertesi güne etkilememiş olur ( gunde 1 defa )

ben de durum tam tersi ya ballı sütü hep eşim hatırlatıyo babam falan da alma sakın dikkat et kendine diyo:)
ayrıca ben bugün kahvaltıda yaptığım poğaçalardan yedim öğlende komşumdaydım çay yanında kek falan yedim yani şu saate kadar pastane formatında atıştırdım bişeyler akşama da pilav yanına garnitürlü tavuk yicem ve yanında bol yağlı bi mewsim salata ilerleyen saatlerde de yine kendi yaptığım çikolata damlalı,kuru üzüm ve fındıklı kakaolu keki yemeyi, yatmadan önce de bi bardak ballı sütümü içmeyi planlıyorum...

ben nohtumu pişirdim yanına terayağlı pilavım
cacık da yaptım mercimek çorbasıda yanında onları yicem
bide tavuk göğsü tatlısı sonrda kuruyemiş kola falan

Slm.

aynısı bendede olmuştu canım prakten içtiğim günlerde
çok feci sinirli olmuştum uyuştu beynim resmen ayakta duracak
halim kalmamıştı hemde kızların dediği gibi akşam 10 da birkere
içtim tekrar başlamak istiyorum ama korkuyorum yine aynısı olur diye

kızlar benim regli dönemim çok kötü geçiyor yoktum bikaç gündür işede gelemedim zaten hep yattım evdede :( son günleri bugün toparladım biraz da zorladım kendimi sabah tost yedim yine, öğlen sosisli bide pilav akşam ne yaptı acaba annem bilmiyom :) gece yazarım yine ... prakteni regli dönemimde kullanamıyorum ben çok kanamam oluyor soran arkadaşa:):)

Back