Olsun seninde süper maşallah sakın gaza gelip salma kendini devam bakalımteşekkürler canım ama çok daha iyiler var
Akşama kadar Canım yesa birincileri yarın açıklayacak
Can'ım üsteki yazıyı yaz kopyala adınıgünaydın kızlar bu haftalık 70.5 - 70 =50
Canım geçmiş olsun iyileşmene sevindim bence kendini yorma daha yeni iyileşiyorsunTamam ne kadar geç tartılma o kadar iyi. Ptesi ev tempom fazla. Hafta sonu eve dokunamadım. Artı daha yeni iyileşiyorum
Canım metabolizmaları güzel çalışıyor maşallahay şu çok kilo verenler naptınız? formülü söyleyin
Estafurrallah Canım neden öyle diyorsun ki oda bir başarıbence kendine haksızlık ediyorsun kızdım sana
doğru diyosun. bide ben cok kaçamak yapıyorumCanım metabolizmaları güzel çalışıyor maşallahonlara darısı bizlerin başına
Yok Canım kendini böyle hitap edersen olmaz o Zaman hiç yapamamasın ve kaçamak olur kendine hakim ol mesala tatlı mı yedin haftasonuya haftasonları yeterince sadık kalamıyorum diyete.. ondan salağım valla
Bu konularda sağır olucaksın bunu aklının bir köşesine yaz ne yaptın tatlı krizlerinidoğru diyosun. bide ben cok kaçamak yapıyorumherkes üstüme geliyo kilo ver diye.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim seni.. 2000.800süpersin
Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?