Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HER PAZARTESİ BİLDİRİM GÜNÜ ONUN DIŞINDA YAPILAN BİLDİRİMLER KABUL DEĞİLDİR.
HER PAZARTESİ LİSTE YAYINLAYACAĞIZ ONA İSMİNİZİ EKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR. AYRI BİR MESAJ OLARAK LİSTEDEN BAĞIMSIZ BİLDİRİM YAPMAYALIM.
![]()
arkadaşlar kullandığınız metobolizma hızlandırıcı çaylar var mı
doğadan 7 otlu diyemi geçiyor adıDiyetisyenim bana sabah kahvaltidan 5 dk once misir puskulu cayi verdi. Gun icinde de 2 veya 3 fincan 7 otlu cay verdi. Dogadan markasi
Üzülme Canım bugün tekrar başlarsın merak etme
yok canım olmuyor baş ağrım tuttu eşime kızdım oturdum peynir ekmek yedim şimdi hayır diyeti bozuyorum bari düzgün bir şey yiyimde değsinO kadar kötü degil sadece bisküvi bozmuş bana göre Canım menünü Başkada yok için ferah olsun
yok canım olmuyor baş ağrım tuttu eşime kızdım oturdum peynir ekmek yedim şimdi hayır diyeti bozuyorum bari düzgün bir şey yiyimde değsinduygusal açlığa çare var mı sende
![]()
Ay şu kocaların kafasını kırıcamyok canım olmuyor baş ağrım tuttu eşime kızdım oturdum peynir ekmrk yedim şimfi, hayır diyeti bozuyorum bari düzgün bir şey yiyimde değsinduygusal açlığa çare var mı sende
![]()
benimde tek sorunum duygusal açlık tokken bile yemelere doymuyorum
çaresi olan varsa paylaşsın
Geçmiş olsun canımteşekkürler yesa
eftalim ayağımı kestim kaza işte
kır kır haketti benim ki, oglanın okulda gösterisi var vay neymiş niye para istiyorlarmış burnumdan getirir önce sonra tamam derAy şu kocaların kafasını kırıcambenimkide yapıyor ben ne yapıyorum biliyor Musun su içiyorum yada egzersiz oda olmadı kendimi yürüyüşe atıyorum başının ağrımadı normal beslenme şikelinimizi değiştiriyoruz bir dağdakine peynirin yanında zeytin ye ekmek olmasın kahvaltıdan sonra ne Zaman yedin peynir ekmeği
nasıl olmaz bizler hepimiz eşit yaratıldık ben Nasıl yapıyorum birde bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var söyle bana senin benden ne eksiğin varyok canım olmuyor baş ağrım tuttu eşime kızdım oturdum peynir ekmek yedim şimdi hayır diyeti bozuyorum bari düzgün bir şey yiyimde değsinduygusal açlığa çare var mı sende
![]()
Bu sefer kilo vermeyi çok istiyorum bebeğim büyudü bir daha da bebek düşünmuyorum bahanem kalmadı, ne giyeceğim derdinden sıkıldım, yürüyüs rn güzeli ama bu soğikta bebekle çıkamıyorum bahar gelse artık büyüğü okula bırakıp yürüycem uxzu uzunBen Canım önce su içiyorum 15 dk süre tutuyorum geçmezse ya spor salonuna gidiyorum yada yürüyüşe çıkıyorum yeşillik bir alanda çarşıya inmiyorum kesinlikle baktın olmuyor yoğurtun içine tarçın atarım yada kuruyemiş böylelikle kurtuldum şükür gecen cuma takımında +çıktım çok kızdım kendime 30 km yürümüşüm sonra eve geldim bir sade Türk kahvesi içtim baktım hiçbir açlığım kalmamış
Nego
Benimkide aynı dengesizler boşver üzme kendini tamam o zamsn 5 saat geçtiyse bir önceki yemeğinden sonra normal açlık Canım anladın mı ekmeği kahvaltıda ye öğlen ve akşam yememeye çalış bol kuruyemiş tüket kitap oku film izle arkadaşların varsa onlarla oturGeçmiş olsun canım
kır kır haketti benim ki, oglanın okulda gösterisi var vay neymiş niye para istiyorlarmış burnumdan getirir önce sonra tamam der
benim baş ağrim maalesef sürekli var üzülünce oluyor sabah oğlan kahvaltı yapmıycam diye yordu başladı ağrım, az önce yedim ögle yemeği yerine, hem acıkmıştım hem sinirlenince yedim
Tamam canim ben ekmeği makarnayı pilavı aramam zaten, kahvaltıda yerim bir tek, yani ne diye yedim amlam veremiyorum sevdiğim bir şey yeseydim anlıycam da, diyet gitti diye salmıycam yatana kadar cısss yok sağolBenimkide aynı dengesizler boşver üzme kendini tamam o zamsn 5 saat geçtiyse bir önceki yemeğinden sonra normal açlık Canım anladın mı ekmeği kahvaltıda ye öğlen ve akşam yememeye çalış bol kuruyemiş tüket kitap oku film izle arkadaşların varsa onlarla otur
Eger bir rahatsızlığın yoksa pilates yap Canım haklısın bebeğin olunca zor olur kendine bahane bulma diyeti bırakmak için bsk bana günde kaç saat spor beslenmem Nasıl ama gram gidiyor mu hayır bırakıyor mutum hayır zayıflayan insanlardan neyim eksik ben güle oynayana vermedim hatta şuan veremiyorum lütfen yapBu sefer kilo vermeyi çok istiyorum bebeğim büyudü bir daha da bebek düşünmuyorum bahanem kalmadı, ne giyeceğim derdinden sıkıldım, yürüyüs rn güzeli ama bu soğikta bebekle çıkamıyorum bahar gelse artık büyüğü okula bırakıp yürüycem uxzu uzun
Evet kaldığın yerden devam salata ye yogurt kefir tüket sen fıt bir bayan mı olmak istiyorsun yada oflayan puflayan kendine kıyafet bulamayan şişman bir insan mı artık şişmanlık hastalık kabul ediliyor hangisini tercih ediyorsunTamam canim ben ekmeği makarnayı pilavı aramam zaten, kahvaltıda yerim bir tek, yani ne diye yedim amlam veremiyorum sevdiğim bir şey yeseydim anlıycam da, diyet gitti diye salmıycam yatana kadar cısss yok sağol![]()
Pilates zamanında yaptım birde leslie eliptik bisikletim de var bir fırsatım olsa şu an bebeğim ayağımda uyuyor, güzelce uyusa o uyurken bisiklet çevirirdim, sen süpersin zaten canım maşaallahEger bir rahatsızlığın yoksa pilates yap Canım haklısın bebeğin olunca zor olur kendine bahane bulma diyeti bırakmak için bsk bana günde kaç saat spor beslenmem Nasıl ama gram gidiyor mu hayır bırakıyor mutum hayır zayıflayan insanlardan neyim eksik ben güle oynayana vermedim hatta şuan veremiyorum lütfen yap