- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 39
-
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Ödev yok ders yok
Ödev yok ders yok
1. sınıfta ödev olmaz ki zaten.
ders yok derken?
nasıl olmaz?
kaç birinci sınıf çocuğun oldu az kenara geç bakem
ya iki kardeşim de öğretmen benim bir kere
artık 1. sınıfta ödev vermediklerini, sadece tekrar etmelerini hatırlattıklarını söylemişti.
hatta bu ödev meselesi çok sorun olmuştu geçtiğimiz yıllarda. 1. sınıfta 10 dakikayı aşan ödev vermeyin demişti MEB öğretmenlere, dememiş miydi
Geçen sene 1.ci sınıftık saat 5.30 çıkıp gece saat 12 ye kadar süren 6 fotokopi önlü arkalı ve okuma ödevimiz vardı ikili işlemli problemler eldeli toplamalı ödevler ooo say say bitmez kafamda saç kalmadı ne diyon bacım sen bu sene okul değiştirdik taşındığımız için hanımefendi matematikten bi haber biz ortasını bulamadık bu öğretmen milletinin.ya iki kardeşim de öğretmen benim bir kere
artık 1. sınıfta ödev vermediklerini, sadece tekrar etmelerini hatırlattıklarını söylemişti.
hatta bu ödev meselesi çok sorun olmuştu geçtiğimiz yıllarda. 1. sınıfta 10 dakikayı aşan ödev vermeyin demişti MEB öğretmenlere, dememiş miydi
ahahah ona bakarsan ödev toptan yasak. sadece 1 lere değil.
kardeşlerini öperim
seninlede oğlan okula başlayınca görüşelim
Geçen sene 1.ci sınıftık saat 5.30 çıkıp gece saat 12 ye kadar süren 6 fotokopi önlü arkalı ve okuma ödevimiz vardı ikili işlemli problemler eldeli toplamalı ödevler ooo say say bitmez kafamda saç kalmadı ne diyon bacım sen bu sene okul değiştirdik taşındığımız için hanımefendi matematikten bi haber biz ortasını bulamadık bu öğretmen milletinin.
valla canım ben kişisel olarak çok ödeve karşıyım, tamam tekrar olur da fazlası çocukları çocuk olmaktan çıkarıyor.
Hani sıpalar okula başlayınca değişik düşünürsün diyorsun şuan içinden sanırım.
onu o zaman görelim dediğin gibi.
Aynen öyle goha en fazla 30 dk hadi 1 saat olsun kitap okumayla beraber, çocuğun zaten psikolojisi hafiften sarsılmıştı o dönemde çok zor bu okul işleri her akşam 45 dk okumamız var şuanda 1dk da 70 kelime üzeri okumalı.taşlanmadan kaçayım ben en iyisi.
ama demeden de geçemeyeceğim, 6 yaşında bir çocuğun, tüm gün okulda olup, üstüne akşam 4-5 saat ödev yapması bana kalırsa yazıktır günahtır
taşlanmadan kaçayım ben en iyisi.
ama demeden de geçemeyeceğim, 6 yaşında bir çocuğun, tüm gün okulda olup, üstüne akşam 4-5 saat ödev yapması bana kalırsa yazıktır günahtır
Bence fazlaca ilgili. Ödev konusuna gelince daha okul yeni açıldı sayılır okuma yazmayı doğru düzgün bilmeyen bir çocuğa ne ödevi verebilir ki. İşin ehli hocamızın takdirine bırakın bunları.1. Sınıf çocuğuna teneffüste hiç bakmama