- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 39
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Bunlar okuma yazma öğrenecek pekiştirecekler k harfindeler hızlı olması şart deil ama pekiştirmede zayıf ne yazıkki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana öğretmeniyim evet ödev konusunda şöyle ne unutturacak kadar az ne bıktıracak kadar çok çünkü çocuklar için ödev yoksa tekrar da yok acil durumlarda okulda yok öğretmenimiz geçen benim kızın dişini kırmışlar öğretmeni yok gibi şeyler
şu anlatımınızdan öğretmen olmanıza şaşırdım kusura bakmayınHerkese merhaba 1. Sınıfta okuyan bi kızım var.Ama öğretmenimiz sevmedim ben .dikkatli olalım ben.kızım seviyor ama öğretmenimiz biraz umursamaz bu arada bende öğretmenim. Ve ilgisizliğin sonunun ne olacağını ben tahmin edebiliyorum ama kızım çok mutlu öğretmenini değiştirmek istiyorum ama bu büyük bi değişiklik ve herşeyi düzeltmek isterken berbat etmek istemiyorum.
internetten yazıya bakarak karar verdiysen bende sana saygı duyarım.otobüsteyim kalabalık ve ayaktayım bi daha düşün hatta şans olsa dersime alsam çünkü eleştiriye gelişmeye açık bi öğretmenim.şu anlatımınızdan öğretmen olmanıza şaşırdım kusura bakmayın
amma çok ama ama var diğer yorumlarınızda da çok cümle düşüklükleri..
Ödev yok ders yok
eleştiriye açık olduğunuz belli!!İnternetten KARAR
internetten yazıya bakarak karar verdiysen bende sana saygı duyarım.otobüsteyim kalabalık ve ayaktayım bi daha düşün hatta şans olsa dersime alsam çünkü eleştiriye gelişmeye açık bi öğretmenim.
İşte bende onu bıktırmasın ama unutturmaması da lazım okulda yok ne güzel velisin sen öğretmeni böyle güzel savunan görmedim beni de çok sever velilerim ama böyle savunanım yok
Kimseyi özellikle savunmuyorum ki olması gereken yönünde yazıyorum
Sevmek sevmemek değil ki konu
Bu arada mesleğim de savunmak herkes itina ile savunulur[/Q