• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. sınıfta ingilizce dersi gerekli mi gereksiz mi

smiLegirL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
226
0
46
Eskişehir
%30 ingilizce olan bir bölümde okuyorum ve geçen yıl hazırlığı bitirdim. bu yıl da ingilizce dersimiz var ve muafiyete girebiliyoruz ama ben kararsızım. bir yanım dersi görüp ingilizcemi daha da geliştirmemi söylüyor diğer yanım nasılsa unutacaksın yükünü bari hafiflet diğer derslerinle uğraş diyor.
böyle durumla karşılaşanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi tavsiyeniz nedir? karşılaşmayanlar düşünceniz nedir ? :44:

Son düzenleme:
Kesinlikle gereksiz canım 1. sınıfta ingilizce dersi almak ben sınava giriyorsun ya kayıt olduğun gün o gün muaf olmuştum zaten ilkokul seviyesinde ingilizce soruyorlar o sınavda da :D

%30 ingilizce olan bir bölümde okuyorum ve geçen yıl hazırlığı bitirdim. bu yıl da ingilizce dersimiz var ve muafiyete girebiliyoruz ama ben kararsızım. bir yanım dersi görüp ingilizcemi daha da geliştirmemi söylüyor diğer yanım nasılsa unutacaksın yükünü bari hafiflet diğer derslerinle uğraş diyor.
böyle durumla karşılaşanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi tavsiyeniz nedir? karşılaşmayanlar düşünceniz nedir ? :44:

muaf olduğunuzda yerine başka bir şey koymuyorlar mı?
biz de ing muafiyeti gecersek fransızca ispanyolca veya rusca almak zorunlu, yani dil dersi almak zorunlu.
böyle bir durum yoksa sınava gir gec ve yükünü hafiflet
çünkü başka derslerle boğuşurken ingilizceni ilerleteceğini pek düşünmüyorum. ben olsam uğraşmazdım yani, geçsem yeter mantığındayım ben biraz, belki bu yüzden böyle düşünüyorum.

muaf olduğunuzda yerine başka bir şey koymuyorlar mı?
biz de ing muafiyeti gecersek fransızca ispanyolca veya rusca almak zorunlu, yani dil dersi almak zorunlu.
böyle bir durum yoksa sınava gir gec ve yükünü hafiflet
çünkü başka derslerle boğuşurken ingilizceni ilerleteceğini pek düşünmüyorum. ben olsam uğraşmazdım yani, geçsem yeter mantığındayım ben biraz, belki bu yüzden böyle düşünüyorum.

hayır muaf olunca başka dil almıyoruz. sınava girmeye karar verdim ben de zaten teşekkürler yorum için

Back