🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Ne bileyim bizim 2 sayfayı zor bitiriyor 5 sayfa çok geldi bana 😁 Öğretmene deseniz biraz azaltsa mı acaba 🥲

Bize bir de morpa kampüs diye bir şey aldırdılar. Eve gelince oradan da çizgifilm gibi alıştırmalar var ona bakıyor. Gereksiz gibi biraz ama sanki bilemedim. Alan var mı?
Bakalım bu akşam kaç sayfa 🥴😳

Yaa ben bu topiği görmemişim, kendim de benzer konu açmıştım hatta😅

Benim oğlan piknik modunda gidiyor okula bugün ne yiyeceğiz beslenmemde ne var 🤦‍♀️ gören yemeğe çok düşkün sanır öyle de değil ama 🤷‍♀️😅
Yaaa ama mikan yerim ben onu❤️❤️❤️❤️

Bugün benimki de lego mego oynadıktan sonra yaptı. Bir bakayım dedim ne yapmış acaba 🙃 Bir kaç satır silmek zorunda kaldım, yeniden yaptırdım. Öyle baştan savma yapmış ki eşek 😂

Sevgili anneler 😌 ben 2 kere 1.sinif dönemi atlatmama rağmen hala hazır hissetmiyorum kendimi 🫠

Elalar laleler yavaş yavaş bize doğru gelmeye gün sayarken umarım akıl sağlığımız da bizimle devam edecektir dönem boyu :dua:

Hepinize güzel bir dönem diliyor ,bu topigi paylaşım yapmak adına açmış bulunuyorum 😌

2017 Şubat doğumlu kızımla yolculuğa çıkıyoruz hadi sizde gelin :KK55::KK55::KK55::KK55:
Ya beybi sana bir şey soracağım merak ettim. Şimdi benim de şubat doğumlu minnoşum var. Son numaram. Beklemek zorundaydınız de mi şubat olduğu için. Şimdi sınıftan hafif büyük olacak. Sıkıntı oluyor mu öyle?

Ya beybi sana bir şey soracağım merak ettim. Şimdi benim de şubat doğumlu minnoşum var. Son numaram. Beklemek zorundaydınız de mi şubat olduğu için. Şimdi sınıftan hafif büyük olacak. Sıkıntı oluyor mu öyle?
Benim oğlan 2016 Ekim doğumlu, muhtemelen sınıfın en büyüklerindendir. Büyük olmak sorun olmuyor pek, küçük olması daha problem olabiliyor diyor sınıfçılar

Benim oğlan 2016 Ekim doğumlu, muhtemelen sınıfın en büyüklerindendir. Büyük olmak sorun olmuyor pek, küçük olması daha problem olabiliyor diyor sınıfçılar
Büyük olunca da çabuk sıkılmasın herkes bebek gibi gelmesin diyorum 😁 Genelde kendinden küçükleri sevmiyorlar ya çocuklar. Sen ekimi de beklettin öyle mi 🧐 Benim ortanca da kasımlı ya ben onu başlatırım diyordum ama şu an kafamda bir soru işareti oluştu. Neden beklettin bu arada özel değilse?

Büyük olunca da çabuk sıkılmasın herkes bebek gibi gelmesin diyorum 😁 Genelde kendinden küçükleri sevmiyorlar ya çocuklar. Sen ekimi de beklettin öyle mi 🧐 Benim ortanca da kasımlı ya ben onu başlatırım diyordum ama şu an kafamda bir soru işareti oluştu. Neden beklettin bu arada özel değilse?
Yok canım özel bir sebebi yok, sınıfın en küçüklerinden olmasını istemedim. 2 yıl anaokuluna gitti. İlk çocuk olduğundan gitmeden ben zaten etkinlik vs çok üstünde durmuştum. Göndersem uyum sağlardı eminim. Şu an sınıfta en büyük olduğunu bilmediği için sıkıntı olmuyor mesela hepsini yaşıtı biliyor. Okuma yazma bilmediği için de sıkılacağını düşünmüyorum.
Erken göndermenin sıkıntısı ortaokulda yaşanıyor. 5. Sınıfta yaş farkı bariz belli oluyor bide. Onun dışında geçen sene yeni doğum yapmıştım göndersem hakkını vererek ilgilenemeyeceğimi de düşündüm.

Benim küçükte Şubat doğumlu. Erken vermeyi düşünmüyorum. 6.5 yaşında gitsin istiyorum

Yok canım özel bir sebebi yok, sınıfın en küçüklerinden olmasını istemedim. 2 yıl anaokuluna gitti. İlk çocuk olduğundan gitmeden ben zaten etkinlik vs çok üstünde durmuştum. Göndersem uyum sağlardı eminim. Şu an sınıfta en büyük olduğunu bilmediği için sıkıntı olmuyor mesela hepsini yaşıtı biliyor. Okuma yazma bilmediği için de sıkılacağını düşünmüyorum.
Erken göndermenin sıkıntısı ortaokulda yaşanıyor. 5. Sınıfta yaş farkı bariz belli oluyor bide. Onun dışında geçen sene yeni doğum yapmıştım göndersem hakkını vererek ilgilenemeyeceğimi de düşündüm.
Anladım canım çok sağ ol. İyice sorup soruşturmak lazım tabi, merak ediyorum herkes nasıl yapıyor bu konularda diye. Kafam kazan oluyor vallahi 😁 O zaman 5-6 yaşlarında mı anaokuluna gitmiş oluyor. Fazlası sıkar zaten anaokulunun. Şimdi kızımı bir yıl bekletecek olsam o zaman seneye değil sonraki sene başlatmam lazım sanırım.

Mikanin da dediği gibi büyük değil küçük olması problem o hatayı ilk çocuğumda yaptım sınıftaki diğer çocuklar abi abla gibi duruyordu yanında bir cogu 7 yaşındaydı bizimki 5.5 çünkü 5.5 yaş oğlumun döneminde başlamısti diye hatırlıyorum benim gibi bekletmeyen çoğu anne pişman oldu .

Bazı şeyleri yapabiliyor ama diğerleri ile yaşıt olmadığı için kavramada bile fark yasanabiliyor

Mikanin da dediği gibi büyük değil küçük olması problem o hatayı ilk çocuğumda yaptım sınıftaki diğer çocuklar abi abla gibi duruyordu yanında bir cogu 7 yaşındaydı bizimki 5.5 çünkü 5.5 yaş oğlumun döneminde başlamısti diye hatırlıyorum benim gibi bekletmeyen çoğu anne pişman oldu .

Bazı şeyleri yapabiliyor ama diğerleri ile yaşıt olmadığı için kavramada bile fark yasanabiliyor
O yaşlarda ay farkı bile önemli oluyor dediğin gibi ben de bunu hep duydum. Erken başlayanlarda da ders başarısı düşebiliyormuş. Acele etmeye gerek yok diyorsunuz o zaman 😁

Selam kızlar bu sene bende 1. Sınıf annesiyim ❤️E harfine bugün geçtik hayırlısıyla 😃 ilk haftalar her hafta 1 harf vericekmis öğretmenimiz. Ödev pek vermeyen bir hoca ama verdiği o az odevde bile hemen sıkılıyor benim oğlan. Sınıftaki diğer arkadaşları da öyleymiş. Harika bir baslangic oldu 😃😃 bizim ilk çocuk ilk heyecan hiç bişey bilmiyoruz :)

X