- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Allahim yicem bu kızı yaaaaa,çok tatlılar minikom bayıldım
Bunu da dün cektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim yicem bu kızı yaaaaa,çok tatlılar minikom bayıldım
Yaaaaaaaaaaa o saçlar neeeeee bide atar yapiyo hee yakışır reyise öp minikomEki Görüntüle 3301750
Bunu da dün cektim
Gelince öpeyim artık okula adapte olsun diye bugün öğle yemeğini kendi başına yiyecek okula gitmedim yanına koydum yemeğini..gerçi benden daha adapte okulaYaaaaaaaaaaa o saçlar neeeeee bide atar yapiyo hee yakışır reyise öp minikom
Zzzzzzz kuşağıGelince öpeyim artık okula adapte olsun diye bugün öğle yemeğini kendi başına yiyecek okula gitmedim yanına koydum yemeğini..gerçi benden daha adapte okula
Bizimki xl ZZzzzzzz kuşağı
Yanına iki kız daha alıp kapı önünde bekleyecek havası alıyorumBizimki xl Z
Sınıfın en cadisini iç sesimle seçmiştim ilk gün eğer güçleri İrem le birlestirirlerse vah öğretmenin halineYanına iki kız daha alıp kapı önünde bekleyecek havası alıyorum
Uyy geçmiş olsun. Bizim de 3 sayfa alıştırma vermiş aldığımız setlerin. Bir sayfa da güzel yazı defterine e yazılscak. Oturdu akşam kendi yaptı şaşırdım. Bugün kursu vardı. Dedim ki kursa rahat rahat gitmek istiyorsan otur ödevini bitir. O gazla yaptı vallaHaftasonu odevimiz dillere destan geldi. İki sayfa fotokopi kağıdı vermiş çizgilerle. Okulda yarım sayfa çizgi çalışması eksik kalmış kızın o tamamlanacak. Bir sayfada yine defterde çizgi çalışması.....
Bizim asıl haftaya kopacak çatırti. Hem fasiküllere başlıcaklar hem e harfineUyy geçmiş olsun. Bizim de 3 sayfa alıştırma vermiş aldığımız setlerin. Bir sayfa da güzel yazı defterine e yazılscak. Oturdu akşam kendi yaptı şaşırdım. Bugün kursu vardı. Dedim ki kursa rahat rahat gitmek istiyorsan otur ödevini bitir. O gazla yaptı valla
E harfi başlayacak kolay gelsin hepimizeBizim asıl haftaya kopacak çatırti. Hem fasiküllere başlıcaklar hem e harfine
Neden evde öğretmek istiyorsun? Önceden öğrenirse 1.sinifta çok fazla sıkılır süreç dahada zorlaşır. Şuan bizim anaokul ve kreşte gördüğü şeyleri gördüğü için artık çizgi falan görmek istemiyor. Sanıyor ki hemen okumayı ogrenecekKızlar hepinize bol sabır çocuklarınıza da başarılar diliyorum
Benim küçük kızım bu sene anaokulu bende evde öğretmek istiyorum
Okulda neler yaptıklarını yazar mısınız
Mesela ilk neyle başladılar şuan neredeler
Hangi seti aldınız
Koza karaca yayinin setini aldık biz :))Kızlar hepinize bol sabır çocuklarınıza da başarılar diliyorum
Benim küçük kızım bu sene anaokulu bende evde öğretmek istiyorum
Okulda neler yaptıklarını yazar mısınız
Mesela ilk neyle başladılar şuan neredeler
Hangi seti aldınız
Ödev yoktu bizde fasiküllere yarın baslanacakmisNasıl gidiyor ödev merasimleri. Zor bela sabaha 1 sayfa bıraktık, 4 sayfa yaptık. Yani kendini sıksa yarım saatte bitirir ama 4 sayfa yaya yaya 1 saat sürüyor. İyice biktirmamak adına 30 dkda bir ara veriyoruz
Fasikullerden çalışma yapmışlar biraz da defterden. E harfiyle tanisamadik henüz çizgilerden illallah geldi bayağı bi. Yine fasikulden beş sayfa ödev vermiş. Aslında ödev az, çok bir şey değil. Çocuklar yapmak istemiyorÖdev yoktu bizde fasiküllere yarın baslanacakmis
Büyük kızımda hiçbirşey öğretmedim aynı dediğiniz gibi ama okul açılıdı herkes biliyordu o yüzden bu küçük kızda öğretmek istiyorumNeden evde öğretmek istiyorsun? Önceden öğrenirse 1.sinifta çok fazla sıkılır süreç dahada zorlaşır. Şuan bizim anaokul ve kreşte gördüğü şeyleri gördüğü için artık çizgi falan görmek istemiyor. Sanıyor ki hemen okumayı ogrenecek
Tamam canım teşekkürlerKoza karaca yayinin setini aldık biz :))
Bu sorun son zamanlarda çok var aileler nasıl veriyorsa herşeyi veriyor bu sefer hiç harf görmeyenler yetisemiyor o hızaBüyük kızımda hiçbirşey öğretmedim aynı dediğiniz gibi ama okul açılıdı herkes biliyordu o yüzden bu küçük kızda öğretmek istiyorum