1 senelık evlıyız esım bana bosanma davası actı sonradan pısman olurmu?

Ablasinin lafina bakan adamin pisman olmasini mi istiyorsunuz? Pişman olsa birleşseniz bir dahakine bir baskasinin lafina bakar bitirir. Lütfen yalvarmayin, biraz gururlu olun.
Benım pısman olmasını istememın sebebı affedecegmden degıl ben cektım oda ceksın ıstyorm.. Yoksa bendd farkındaym ondan bı cacık olmycgnın

Şu saatten sonra sizi istemeyeni kabul etme. Dönerse de daha kötü olur zaten

Ben esımın bana bosanma davası actıgunu ogrenınce yuvamu kurtarmak ıcın 1 saat telefonda dıl döktüm seviyorum senı gel temız sayfa acalım yuvamızı dagıtmayalm dedim daha neler neler dedim ama ıkna edemedım.. Daha da aramadm sormadım elımddn gelenı yaptıgım ıcın basımı yastıga cok rahat koyuyorum, bunu yapmasaydım asıl ozmn ıcıme dert olurdu.. Bu arada sızın durumunuza da uzuldum cok cok gecmıs olsun ama napalm bzmde kaderımız buymus.. Sınavımız buymus.. Esınız ve sızın burcunuz ne bu arada

Ufak tefek şeylerse başkasının lafıyla seni boşayan adamı boşver . Yuvayı dişi kuş yapar ama sen yaptıkça yıkmaya çalışanlara vereceğin en güzel cevap boşanmak . Tabi ilerde çok pişman olacak ama anlamsız olacak. Sevgi fedakarlık emek ister demek ki ilk zorlukta seni boşamaya kalkan bir adam var güven olmaz boşver

Pişman olsa ne olacak ki. İnanın doğru cevabın o olmadığını anlayacaksınız o zaman. Sizi yeniden hayata bağlayacak şey ondaki pişmanlık belirtileri olmasın. Hayata tutunmanın, yeniden mutlu olmanın anahtarı onun pişman olması değil. Bunu fark ettiğiniz an onun ne durumda olduğunun önemi kalmayacak zaten.

Kesınlıkle cok haklısınız.. 1 bucuk aydır babaevındeyım yanı olaylar cok yeni.sızce ne zaman pısman olur

benim terazi onun akrep ti zor bir burç ama keşke böle olmasaydı acı günlerin yerini güzel günler almıyor malesef tekrar olur die umut ediyoruz ama yok olmuyor yıllar sonra belki pişman olurlar ama yıllar sonra o zmanda herşey geçecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…