- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Benım pısman olmasını istememın sebebı affedecegmden degıl ben cektım oda ceksın ıstyorm.. Yoksa bendd farkındaym ondan bı cacık olmycgnınAblasinin lafina bakan adamin pisman olmasini mi istiyorsunuz? Pişman olsa birleşseniz bir dahakine bir baskasinin lafina bakar bitirir. Lütfen yalvarmayin, biraz gururlu olun.
Şu saatten sonra sizi istemeyeni kabul etme. Dönerse de daha kötü olur zaten1 senelık evlıyız, esım aılesının ozellıkle ablasının dolduruslarına geldı benden sogudu.. Bosanma durumuna geldik ben babaevıne geldım 10 gun sonra bana bosanma davası actı.. Kendisini aradım yalvardım nerdeyse, yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı, ben tükürdügumu yalamak istemiyorum fln dedi. Sonradan pısman olurmu? Olaylar daha cok yenı 2 aydır babaevındeym.
Ben esımın bana bosanma davası actıgunu ogrenınce yuvamu kurtarmak ıcın 1 saat telefonda dıl döktüm seviyorum senı gel temız sayfa acalım yuvamızı dagıtmayalm dedim daha neler neler dedim ama ıkna edemedım.. Daha da aramadm sormadım elımddn gelenı yaptıgım ıcın basımı yastıga cok rahat koyuyorum, bunu yapmasaydım asıl ozmn ıcıme dert olurdu.. Bu arada sızın durumunuza da uzuldum cok cok gecmıs olsun ama napalm bzmde kaderımız buymus.. Sınavımız buymus.. Esınız ve sızın burcunuz ne bu aradaarkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım iki senelik evliliğim vardı eşim boşanmak istedi bende mecbur kaldım haa dersen pişman oldumu asla bende senin gibi pişman olur sandım ama malesef ki olmuyorlar bana çok dediler bu süreçte sakın iletişime geçme ne eşinle ne ailesiyle boşansan bile bırak iletişimi ama ben tam tersini yaptım yaptıkça adamın geleceği varsa gelmedi benim için artık geçti bari sen yapma sakın ama sakın iletişime geçmeye kalkma boşanmak mı istiyor evet tamam boşanalım de belki bende böle diyebilseydim ama noluyo ya falan die düşünürdü ama ben yok yapma yok seviyorum.şimdi bir buçuk sene geçti gelmedi.. haa bidee şu süreçler var boşandıktan sonra gelirmi .. seviyo ya gelir dersin ama asla bekleme bir erkek boşanıyorsa eşinden asla geri gelmiyor acı ama malesef gerçek.dersen ki sen unutabildin mi naptın hala unutamadım ve ağlıyorum buda benim hatam işte
Kesınlıkle kabul etmem zaten ama pısman olmasını üzülmesini cok ıstyormŞu saatten sonra sizi istemeyeni kabul etme. Dönerse de daha kötü olur zaten
Yok zaten affetmycm ama pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm.. Sızce o l urmuBöyle uymaca akıllı adamla evli durulmaz canımm.. ne ara ne sor pişman olup gelse sen affetme.. kurtulduğuna şükret
Madem bunlari biliyorsunuz neden yalvarıyorsunuz? Neyine yalvariyorsunuz?Benım pısman olmasını istememın sebebı affedecegmden degıl ben cektım oda ceksın ıstyorm.. Yoksa bendd farkındaym ondan bı cacık olmycgnın
Yuvamı kurtarmak için belkı esım degısır diye dusundum ama suan bole dusunmuyormMadem bunlari biliyorsunuz neden yalvarıyorsunuz? Neyine yalvariyorsunuz?
Ufak tefek şeylerse başkasının lafıyla seni boşayan adamı boşver . Yuvayı dişi kuş yapar ama sen yaptıkça yıkmaya çalışanlara vereceğin en güzel cevap boşanmak . Tabi ilerde çok pişman olacak ama anlamsız olacak. Sevgi fedakarlık emek ister demek ki ilk zorlukta seni boşamaya kalkan bir adam var güven olmaz boşverBenımde hatalarım oldu esımınde bana karsı oldu ama bu hataların hıcbırı bir bosanma sebebı degıldı ufak seylerdı... Esıme yalvarmamın sebebu yuvamı kurtarmaktı haksız oldugum ıcın yalvarmadım, yuvayı dısı kus yapar diye cabaladım amaolmadı
Kesınlıkle cok haklısınız.. 1 bucuk aydır babaevındeyım yanı olaylar cok yeni.sızce ne zaman pısman olurUfak tefek şeylerse başkasının lafıyla seni boşayan adamı boşver . Yuvayı dişi kuş yapar ama sen yaptıkça yıkmaya çalışanlara vereceğin en güzel cevap boşanmak . Tabi ilerde çok pişman olacak ama anlamsız olacak. Sevgi fedakarlık emek ister demek ki ilk zorlukta seni boşamaya kalkan bir adam var güven olmaz boşver
Zamanını bilmiyorm ama pişman olacağına eminim at gibi giden *t gibi döner kürkçü dükkanınaKesınlıkle cok haklısınız.. 1 bucuk aydır babaevındeyım yanı olaylar cok yeni.sızce ne zaman pısman olur
Insallah ınsallah tesekkur ederimZamanını bilmiyorm ama pişman olacağına eminim at gibi giden *t gibi döner kürkçü dükkanına
Onurlu ve gururlu olmanizi, bunu hep sürdürmenizi tavsiye ederim.Yuvamı kurtarmak için belkı esım degısır diye dusundum ama suan bole dusunmuyorm
benim terazi onun akrep ti zor bir burç ama keşke böle olmasaydı acı günlerin yerini güzel günler almıyor malesef tekrar olur die umut ediyoruz ama yok olmuyor yıllar sonra belki pişman olurlar ama yıllar sonra o zmanda herşey geçecek eminimBen esımın bana bosanma davası actıgunu ogrenınce yuvamu kurtarmak ıcın 1 saat telefonda dıl döktüm seviyorum senı gel temız sayfa acalım yuvamızı dagıtmayalm dedim daha neler neler dedim ama ıkna edemedım.. Daha da aramadm sormadım elımddn gelenı yaptıgım ıcın basımı yastıga cok rahat koyuyorum, bunu yapmasaydım asıl ozmn ıcıme dert olurdu.. Bu arada sızın durumunuza da uzuldum cok cok gecmıs olsun ama napalm bzmde kaderımız buymus.. Sınavımız buymus.. Esınız ve sızın burcunuz ne bu arada
Olur bence olmasına da iş işten geçio işte..Yok zaten affetmycm ama pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm.. Sızce o l urmu
Olur bence olmasına da iş işten geçio işte..Yok zaten affetmycm ama pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm.. Sızce o l urmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?