1 senelık evlıyız esım bana bosanma davası actı sonradan pısman olurmu?

O asla olmaz ama siz bu yalvarışlarınıza pişman olacaksınız. Ablasının dolduruşuna gelebilecek bi insan için bu kadar yalvarma ne Allah aşkına bu kadar kendinize güvensiz olmayın.

Mutlu oldugumu nerden gorcekkı numarası bıle kayıtlı dgl bende. Ama benım numaram onda hala kayıtlı
Gorecek emin ol
Gorecek. Sen kendine odaklan. Kendine yatirim yap. Daha da iyi ol, mutlu ol. Hem o hem dusmanlarin catlasin. Cunku suan kafa seni yipratir.
Guclu ol. Calis cabala.KENDIN icin.

O asla olmaz ama siz bu yalvarışlarınıza pişman olacaksınız. Ablasının dolduruşuna gelebilecek bi insan için bu kadar yalvarma ne Allah aşkına bu kadar kendinize güvensiz olmayın.
Benım yalvarmaktakı amacım yuvamı kurtarmak ıcındı.. Elımden gelenı yaptım diyebilmek ıcındı. Suan vıcdanım rahat fakat onun sonradan pısman olmasını cok ıstyorm.. Neden pısman 7olmaz ddnz

Gorecek emin ol
Gorecek. Sen kendine odaklan. Kendine yatirim yap. Daha da iyi ol, mutlu ol. Hem o hem dusmanlarin catlasin. Cunku suan kafa seni yipratir.
Guclu ol. Calis cabala.KENDIN icin.
Suan ıse giremiyorum benım avukatım 1 ay ıse girme bekle dedı dava sürecinde oldugumuz ıcın.. Nasıl görecek pekı

Cnku ıstagramım da ekli degıl numarası kayıtlı degıl. Ben babaevındeym. Nası gorcekkı
Gormesin? Illa gormelimi? Sen benim dediklerimi anlamiyorsun. Yanlis yoldasin
Intikam dusunecegine kendini dusun diyorum. 1 ay calisamazsin diyorsun. O 1 ay is ara. Kurslara git. Kendinle ugras. Ama sen hala nasil gorecek diye soruyorsun

Gormesin? Illa gormelimi? Sen benim dediklerimi anlamiyorsun. Yanlis yoldasin
Intikam dusunecegine kendini dusun diyorum. 1 ay calisamazsin diyorsun. O 1 ay is ara. Kurslara git. Kendinle ugras. Ama sen hala nasil gorecek diye soruyorsun
Haklısınız tesekkır ederim

Benım yalvarmaktakı amacım yuvamı kurtarmak ıcındı.. Elımden gelenı yaptım diyebilmek ıcındı. Suan vıcdanım rahat fakat onun sonradan pısman olmasını cok ıstyorm.. Neden pısman 7olmaz ddnz
Ablasının aklıyla yola çıkan insanın aklı olduğundan şüphe duyduğum için. Tamam siz evliliğinizi kurtarmak için yapmışsınız ama biliyorsunuz neye dayanarak böyle bir şey yaptığını sonuçta aranızda olan bir nedenden dolayı değil.

Aramızda da skntlar vardı ama her evlilikte olan seylerdı hcbrı bı bosanma sebebı dgldı

Aramızda da skntlar vardı ama her evlilikte olan seylerdı hcbrı bı bosanma sebebı dgldı
İşte o yüzden diyorum herkes sorun yaşar ama başkalarının ağzına bakıp boşanma davası açmaz. Gerçeekten sizi sevse değer verse başkasının ağzına bakamaz ailesini karşısına alır onlar kim olur ki

hey yavrum hey çor yok çocuk yok kredi yok iki kişiyle geçim derdi yok boşanma derdine düştüyse 10 ayda ablaasının aılesının agzına bakıp defolsun gıtsın zaten

Hiç mi gururunuz kırılmadı halen özür dileyip af dilemişsiniz , inanamıyorum , ailesi yüzünden sizi hiçe saymış , kurtulduğuna dua et , kişiliği oturmamış olgunlaşmamış bir kocadan bir cacık olmaz

Ablasinin lafina bakan adamin pisman olmasini mi istiyorsunuz? Pişman olsa birleşseniz bir dahakine bir baskasinin lafina bakar bitirir. Lütfen yalvarmayin, biraz gururlu olun.

Yalvardığınıza göre hatalarınız var . Yoksa o adamın beyni yok mu birilerinin lafıyla sizi boşasın

arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım iki senelik evliliğim vardı eşim boşanmak istedi bende mecbur kaldım haa dersen pişman oldumu asla bende senin gibi pişman olur sandım ama malesef ki olmuyorlar bana çok dediler bu süreçte sakın iletişime geçme ne eşinle ne ailesiyle boşansan bile bırak iletişimi ama ben tam tersini yaptım yaptıkça adamın geleceği varsa gelmedi benim için artık geçti bari sen yapma sakın ama sakın iletişime geçmeye kalkma boşanmak mı istiyor evet tamam boşanalım de belki bende böle diyebilseydim ama noluyo ya falan die düşünürdü ama ben yok yapma yok seviyorum.şimdi bir buçuk sene geçti gelmedi.. haa bidee şu süreçler var boşandıktan sonra gelirmi .. seviyo ya gelir dersin ama asla bekleme bir erkek boşanıyorsa eşinden asla geri gelmiyor acı ama malesef gerçek.dersen ki sen unutabildin mi naptın hala unutamadım ve ağlıyorum buda benim hatam işte

Böyle uymaca akıllı adamla evli durulmaz canımm.. ne ara ne sor pişman olup gelse sen affetme.. kurtulduğuna şükret

Yalvardığınıza göre hatalarınız var . Yoksa o adamın beyni yok mu birilerinin lafıyla sizi boşasın
Benımde hatalarım oldu esımınde bana karsı oldu ama bu hataların hıcbırı bir bosanma sebebı degıldı ufak seylerdı... Esıme yalvarmamın sebebu yuvamı kurtarmaktı haksız oldugum ıcın yalvarmadım, yuvayı dısı kus yapar diye cabaladım amaolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…