- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.372
- 158
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Gorecek emin olMutlu oldugumu nerden gorcekkı numarası bıle kayıtlı dgl bende. Ama benım numaram onda hala kayıtlı
Benım yalvarmaktakı amacım yuvamı kurtarmak ıcındı.. Elımden gelenı yaptım diyebilmek ıcındı. Suan vıcdanım rahat fakat onun sonradan pısman olmasını cok ıstyorm.. Neden pısman 7olmaz ddnzO asla olmaz ama siz bu yalvarışlarınıza pişman olacaksınız. Ablasının dolduruşuna gelebilecek bi insan için bu kadar yalvarma ne Allah aşkına bu kadar kendinize güvensiz olmayın.
Suan ıse giremiyorum benım avukatım 1 ay ıse girme bekle dedı dava sürecinde oldugumuz ıcın.. Nasıl görecek pekıGorecek emin ol
Gorecek. Sen kendine odaklan. Kendine yatirim yap. Daha da iyi ol, mutlu ol. Hem o hem dusmanlarin catlasin. Cunku suan kafa seni yipratir.
Guclu ol. Calis cabala.KENDIN icin.
görmese nolur önemli olan senin dik durup hayatını devam ettirmen ama şunu unutma dünya küçük Allah çok büyük eden bulurMutlu oldugumu nerden gorcekkı numarası bıle kayıtlı dgl bende. Ama benım numaram onda hala kayıtlı
İstemsizce ıcımde kın olusuyor oyzden ıstyorm üzülmesinigörmese nolur önemli olan senin dik durup hayatını devam ettirmen ama şunu unutma dünya küçük Allah çok büyük eden bulur
Hala nasil gorecek diye soruyorsunSuan ıse giremiyorum benım avukatım 1 ay ıse girme bekle dedı dava sürecinde oldugumuz ıcın.. Nasıl görecek pekı
Cnku ıstagramım da ekli degıl numarası kayıtlı degıl. Ben babaevındeym. Nası gorcekkıHala nasil gorecek diye soruyorsun
Gormesin? Illa gormelimi? Sen benim dediklerimi anlamiyorsun. Yanlis yoldasinCnku ıstagramım da ekli degıl numarası kayıtlı degıl. Ben babaevındeym. Nası gorcekkı
Haklısınız tesekkır ederimGormesin? Illa gormelimi? Sen benim dediklerimi anlamiyorsun. Yanlis yoldasin
Intikam dusunecegine kendini dusun diyorum. 1 ay calisamazsin diyorsun. O 1 ay is ara. Kurslara git. Kendinle ugras. Ama sen hala nasil gorecek diye soruyorsun
Ablasının aklıyla yola çıkan insanın aklı olduğundan şüphe duyduğum için. Tamam siz evliliğinizi kurtarmak için yapmışsınız ama biliyorsunuz neye dayanarak böyle bir şey yaptığını sonuçta aranızda olan bir nedenden dolayı değil.Benım yalvarmaktakı amacım yuvamı kurtarmak ıcındı.. Elımden gelenı yaptım diyebilmek ıcındı. Suan vıcdanım rahat fakat onun sonradan pısman olmasını cok ıstyorm.. Neden pısman 7olmaz ddnz
Aramızda da skntlar vardı ama her evlilikte olan seylerdı hcbrı bı bosanma sebebı dgldıAblasının aklıyla yola çıkan insanın aklı olduğundan şüphe duyduğum için. Tamam siz evliliğinizi kurtarmak için yapmışsınız ama biliyorsunuz neye dayanarak böyle bir şey yaptığını sonuçta aranızda olan bir nedenden dolayı değil.
İşte o yüzden diyorum herkes sorun yaşar ama başkalarının ağzına bakıp boşanma davası açmaz. Gerçeekten sizi sevse değer verse başkasının ağzına bakamaz ailesini karşısına alır onlar kim olur kiAramızda da skntlar vardı ama her evlilikte olan seylerdı hcbrı bı bosanma sebebı dgldı
Yalvardığınıza göre hatalarınız var . Yoksa o adamın beyni yok mu birilerinin lafıyla sizi boşasın1 senelık evlıyız, esım aılesının ozellıkle ablasının dolduruslarına geldı benden sogudu.. Bosanma durumuna geldik ben babaevıne geldım 10 gun sonra bana bosanma davası actı.. Kendisini aradım yalvardım nerdeyse, yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı, ben tükürdügumu yalamak istemiyorum fln dedi. Sonradan pısman olurmu? Olaylar daha cok yenı 2 aydır babaevındeym.
Böyle uymaca akıllı adamla evli durulmaz canımm.. ne ara ne sor pişman olup gelse sen affetme.. kurtulduğuna şükret1 senelık evlıyız, esım aılesının ozellıkle ablasının dolduruslarına geldı benden sogudu.. Bosanma durumuna geldik ben babaevıne geldım 10 gun sonra bana bosanma davası actı.. Kendisini aradım yalvardım nerdeyse, yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı, ben tükürdügumu yalamak istemiyorum fln dedi. Sonradan pısman olurmu? Olaylar daha cok yenı 2 aydır babaevındeym.
Benımde hatalarım oldu esımınde bana karsı oldu ama bu hataların hıcbırı bir bosanma sebebı degıldı ufak seylerdı... Esıme yalvarmamın sebebu yuvamı kurtarmaktı haksız oldugum ıcın yalvarmadım, yuvayı dısı kus yapar diye cabaladım amaolmadıYalvardığınıza göre hatalarınız var . Yoksa o adamın beyni yok mu birilerinin lafıyla sizi boşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?