Erkek İnfertilitesi 1 SENELİK EVLİYİM EŞİM CİNSELLİĞE ÇOK UZAK !!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tambiir_mavi3451

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
27
6
26
Herkese merhaba 2017 ' de biriyle tanıştım birbirimizi çok sevdik derken 3 sene kadar çıktık. Kendisi 30 yaşında ben 22 yaşındayım 1 sene 2 ay oldu evliyiz çok şükür güzel giden bir evliliğim var herşey saygı sevgi çerçevesinde falan. Eşim bekarken bana birşey söyledi mesela askerlik çağlarında falan daha ergenliğe girmemiş ünv kazanmış polis olmuş polis okulu vs derken orada daha yeni yeni afedersiniz bıyıklari vs çıkmış yani anlayacağınız ben ergenliğe geç girdik sonra doktora gittik doktor da belli bir süre kadar test istemiş eşimden. Sonuç olarak da çocuğun olamaz bu durumda demiş. Bı tane iğne vermiş genelde şuan sporcular kullanıyor o iğneyi sustanon diye bir iğne ismi yani. 20 günde 1 mutlaka vurduruyoruz. Doktora göre güç veriyor kullanan kişiye vs vs. Bu şekilde kabul et beni dedi. Bende herşeye varım dedim çok seviyoruz birbirimizi neyse arada 1 sene 2 ay geçti çok gozlemledim çok dikkat ettim eşim yatakta çok uzak bana karşı Çok şükür aklıma şeytanın getiricegi birsey yok öncelik ile onu söylemeliyim. Yani mesela ilişki yatak hayati vs çok anormal. 1. 2 senelik arkadaşlarımla konuşuyorum onlara bile tuhaf geliyor senin kocan anormal diyor herkes. Esim isten geldiğinde mesela güzel bir şekilde giyinip oku karşılıyorum yanj erkek sonuçta dayanamaz. Kadına göre erkeğin nefsi daha ağır ki ben esiyim karısı helaliyim öyle değil mi. Yani dikkatini çekmez hiç. Deli gibi sever ama adam cinsellik konusunda 0. Çok afedersiniz ilişki konusunda bile kendi çok nadir yaklaşır ve kendi ne zaman isterse o zaman olur. Mesela hasta olduğum zamanlar başkalarının eşleri ne zaman biticek hastalığın diye bırakmazlar miş karilarini. Benimkinin umrumda bile değil yani hiç sormaz etmez 1 ay geçse hiç yani bana mısın demez. Ve ilişki zamanında da hemen olsun da bitsin dermiş gibi çok ama çok kısa sürer. Bu durumlardan çok rahatsızım ne yapacağımı bilmiyorum kafam allak bullak. Evin içinde kaynana yok görünce yok mesela yaklaşım boynundan öperim vs geri iter ama kötü bı şekilde sert bı sekidle değil yani. İşte abdestim var gülüm uğraşma gülüm dur gülüm yapma gülüm gibi şeyler. Doktora gittim infertilite bölümüne kendim için doktor hiçbir sorun yok dedi eşime sizde gidiceksiniz dddi ve birkaç test yapmamızı istedi şimdi onu bekliyoruz. Hayırlısı ile. Korunmasız bir sekikde olduğu halde 1 seneyi geçti çocuğumuz olmadı hadi onu da geçtim belki 1 sene çok erken olur daha Allah'ın izniyle. Ama yatak hayati 0 olunca bu normal hayatımızı da etkiliyor. Huzursuzluk oluyor evin içinde. Yani arkadaşlarla konuşuyoruz haftada 4.5.6 defa her türlü yaşarız diyorlar ben 1 haftada 3 çok çok zor yasatiyorum adama. Cidden bazen o kadar sıkıyor ki beni daha yeni evliyim ama bazen kapıyı çekip gidesim geliyor çünkü zoruma gidiyor reddedilmek. Başına böyle birsey gelen var mı aceba ???

Duzenli iliski olsa bile gebe kalmak kolay bir sey degil. Duzenli iliski yokken dr dr gezin.. ne ise yarar. Sizlik durum yok ortada. Ya bedensel ya psikolojik sorunlari var. cinsel terapi aldirin esinize. Cozulmezse sorun acima bosan bitir evliligini. Cok zor bir imtihan cunku.

Kendini başkalarıyla kıyaslayıp üzülme boş yere canım.bize erkekler böyle tanıtıldığı için beklentimiz farklı oluyor ama bazı erkeklerin libidosu düşük oluyor hepsi aynı değil.
Haftada 3 gayet iyi bir rakam bu arada ama bu meseleyi cozmeden bebek sahibi olursaniz daha fazla üzülürsünüz onu bilin...

Haftada 3 az mı? Siz başkalarına bakmayın herkesin yaşayış şekli farklı. Hepimiz farklıyız.
Az da demiyorum ama o haftada 3 de benim zorumla oluyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Herşeye çok isteksiz. Çok seviyor çok merhametli ölüyo benim için çok değer verir ama yatak hayati 0 yaa. Eve gelince sarılır koklar saçlarımı öper çocuk gibi masal bile anlatır inanın ama azıcık yaklaşınca hemen arkasını dönüyor iyi geceler aşkım diyor yatiyor misal.

Çok haklısınız bende onu dusunuyorum zaten çocuk olsa bile yatak hayatımız düzenlediği takdirde hep kötüye gider Allah korusun.

Bazı erkekler de cinsel anlamda çok istekli olmuyor. Başkaları ile kendi cinsel hayatınızı karşılaştırmayın. Gittiğiniz psikologlar da size orta yolu bulmanızı önerecekler. Kadın çok istekli adam değilse her gün değil de hafta da 2 3 olacak şekilde öneririrler.

İnanın bende çok düşündüm dile kolay şimdi insanlar ooo ölürum biterim çocuk olmasa da kocamı bırakmam vs diyor ama öyle olmuyor yani cidden çok insan var etrafımda hayat in anlamı yok diyorlar. Bilmiyorum eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bu sorunu kabullenmiyor. Yani mesela bak aşkım bu böyle olmamalı diyorum kabullenmiyor. Cilve yapmaya bile gelmiyor adambazen inanın kapıyı çarpıp cikasim geliyor.b yani 1 .75 boyundan 70 kiloyum balık etli bı bayanım kıyafet olsun vs çok temiz ve düzenliyimdir. Eşimin kwrsisina asla pijama ile çıkmam çok dikkat ederim her daim bakımlı olmay çalışırım bunca şeye rağmen o işten gelince ne kadar güzel. Çekici giyinsemde adam yok kapidn girio karisi ile ilgilenmek ugrSmak yerine duşa girip uyuyor

Haftada 5,6 mi neymiş onlar anam hiç mi banyo yapmaktan erinmiyorlar,sen onlara bakma illa şu kadar olacak diye sevişmenin sayısı olmaz ,bir senelik evlisin daha çok yeni yinede merak ediyorsanız doktora gidin sorun varsa tedavi olun Allah saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım hafta 3 az değil abartmayın lütfen . Haftada 5-6 hiç yapılmaz değil ama her hafta 5-6 yapanda ne biliyim çokta inandırıcı gelmedi seni saf yerine koyup kendi egolarını tatmin ediyo olabilirler mi ?
Erkeklerin isteksizliği de günümüzün sorunu malesef değiştiremezsin o haftada 2 3 ü düşürmemeye çalışın derin ipin ucu kaçarsa bu sefer hiç toparlanmaz.
Ayrıca benimde eşim reglimi sormaz ilk evlendiğimde bunu bende takardım ama saldım yapısal misal bazı hafta her gün bazı hafta sadece 1 Kez.
Yani kimsenin hayatı kimseyle uyuşmaz kurallarının sen yarat kimseyle kıyaslama.
Ayrıca 1 senedir gebelik olmuyorsa sperm testi vermeli eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…