Kaety Çok Şükür, Bin Şükür.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2012 4.121 753 21 Şubat 2013 Konu Sahibi dexter89 #21 dexter89 .!.: canım gelde panık olma ona gıdıyorum normak buna gıdıyorum normal dıyo gelde evham yapma bı gorsen neler gecıyo kafamdan neler Genişletmek için tıkla... Diş hastalığı için dişinde çürük olması gerekmez, mesela diş eti hastalıkların da belli bile olmaz sorun.. Reklamlarda bile duyuyoruz örneklerini.. Tahmin edebiliyorum bende hastalık konusunda çok huyluyumdur..olmadık şeyler düşünürüm..
dexter89 .!.: canım gelde panık olma ona gıdıyorum normak buna gıdıyorum normal dıyo gelde evham yapma bı gorsen neler gecıyo kafamdan neler Genişletmek için tıkla... Diş hastalığı için dişinde çürük olması gerekmez, mesela diş eti hastalıkların da belli bile olmaz sorun.. Reklamlarda bile duyuyoruz örneklerini.. Tahmin edebiliyorum bende hastalık konusunda çok huyluyumdur..olmadık şeyler düşünürüm..
Kaety Çok Şükür, Bin Şükür.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2012 4.121 753 21 Şubat 2013 Konu Sahibi dexter89 #22 dexter89 .!.: dişinde curuk falan varmıydı pekı bu ılacı arastırıcam canım sağol ılgın ıcın Genişletmek için tıkla... Haaayır kullanma ilaç, önce doktora görünmelisin ki geçici çözüm değil sorunu bulabilesin
dexter89 .!.: dişinde curuk falan varmıydı pekı bu ılacı arastırıcam canım sağol ılgın ıcın Genişletmek için tıkla... Haaayır kullanma ilaç, önce doktora görünmelisin ki geçici çözüm değil sorunu bulabilesin
D dexter89 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 427 9 21 Şubat 2013 Konu Sahibi dexter89 #23 tamam canım herkes sağolsun yorumlar yardımlar ıcın gıdıcemm dıscıye hemen
K kevukeke Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 1 0 37 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi dexter89 #24 Merhaba, uzun zaman olmus ama ne oldu o zaman teshis ve durumunuz
D Duygu P Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 2 0 32 26 Eylül 2024 Konu Sahibi dexter89 #25 Merhaba sizde de mi aynı durum var sorun ne peki belli oldu mu aynı durumlardan bizde müzdaribiz.
D Duygu P Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 2 0 32 26 Eylül 2024 Konu Sahibi dexter89 #26 kevukeke .!.: Merhaba, uzun zaman olmus ama ne oldu o zaman teshis ve durumunuz Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç ne sizin belli oldı mu? Geçmiş olsun. Aynı durumlar var da o yüzden merak ettim
kevukeke .!.: Merhaba, uzun zaman olmus ama ne oldu o zaman teshis ve durumunuz Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç ne sizin belli oldı mu? Geçmiş olsun. Aynı durumlar var da o yüzden merak ettim