Canım allah kolaylık versin. Valla bıktım bu kaynana laflarını duymaktan insan evlenmekten korkuyor. Yine şükret eşin senin hep yanında olmuş.
Ve bence kesinlikle borcuda üstünüze almayın. Bozdurdukları altınları ne yaptılarsa onlar ödesin.
Allahım yarabbim sinirlerim bozuldu ya ne biçim mahluklarmış bunlar Allah sabır versin arkadaşım. Yinede şanslısın ki eşin yanında ve olanların farkında. Offff Offff okudukça sinirlerim bozuldu. İnsanlıktan nasibini almamışlar işte. Gitme bayramda felan elleri öpülmez bu gibilerin ne gerek var can sıkmaya. Evinede katma madem görüşme onlarla bidaha.
benim bildiğim düğünde takılanlar falan hep kadının öyle bile olmasa kocanla senin. varya deli oluyorum böyle insanlara bunlar insan değil aslında Allah yardımcın olsun canım senin bunlarla işin var
Milletin artığı mı?
Yok artık.Eşin ne dedi bu lafa?
yaptıklarının hata olduğunu idrak edebilseler zatten yapmazlardı. kapasiteleri yok demekki üzme sen tatlı canını eşinde senin yanında madem sarılın birbirinize destek olun gerisini sallama...
yengemin annesi normalde tabzonda yengemin doğuma yakın geldi çocuk 1 aylık oldu hala burda trabzonlu. nasıl çenesi düşük anlatamam. sürekli iğneleyici laflar falan. çocuğa bileklik aldık hani annesine vb gibi laf sokma cabasında olan bi kadın. annem onu sallasa varya 50 kere kanlı bıçaklı olurdu. ne diyo biliyomusun onun cahilliği o kapasitesi o aklı ona yetiyo napıyım şimdi bu saatten sonra yeni bişeymi öğrencek hayır en iyisi duymamak görmemek bence sende bunu yap.
eşimde ne desin herseyi diyor ama anlayan kapasite yok yüzüne tükür yarabb, şükür der bide gitmemde görmemde bnde eşime bole dıen adamla görüşürsen bni sil dedim
Nokta virgül olmadığından, cümle nerede başlayıp nerede bittiğini anlayamadığım için umarım konuyu yanlış anlamamışımdır.
Siz kaynananıza anahtar vermişsiniz. Neden?
Görümceler evin düzenini değiştiriyor gelip hangi cüretle?
Buna rağmen kaynananıza kalmaya gidiyorsunuz. Hangi cesaretle?
yaptıklarının hata olduğunu idrak edebilseler zatten yapmazlardı. kapasiteleri yok demekki üzme sen tatlı canını eşinde senin yanında madem sarılın birbirinize destek olun gerisini sallama...
yengemin annesi normalde tabzonda yengemin doğuma yakın geldi çocuk 1 aylık oldu hala burda trabzonlu. nasıl çenesi düşük anlatamam. sürekli iğneleyici laflar falan. çocuğa bileklik aldık hani annesine vb gibi laf sokma cabasında olan bi kadın. annem onu sallasa varya 50 kere kanlı bıçaklı olurdu. ne diyo biliyomusun onun cahilliği o kapasitesi o aklı ona yetiyo napıyım şimdi bu saatten sonra yeni bişeymi öğrencek hayır en iyisi duymamak görmemek bence sende bunu yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?