1 senede yaşadıklarımı anlatsam dağlar dayanmaz

Nokta virgül olmadığından, cümle nerede başlayıp nerede bittiğini anlayamadığım için umarım konuyu yanlış anlamamışımdır.

Siz kaynananıza anahtar vermişsiniz. Neden?
Görümceler evin düzenini değiştiriyor gelip hangi cüretle?
Buna rağmen kaynananıza kalmaya gidiyorsunuz. Hangi cesaretle?

ne cüretle olurmu ağızlarını açtımmı bizim evimiz dediler beni hep çiğnediler bnde yapım geregi sessizim ama bndan sonra bole işte bida ne giderim ne gorurum gorduklerıyle kalırlar işteee eşimde gitmesin ama o gider bncee giderse karısına denilenlere haklısınız demek olur ama o yusden bni sil dedim

ne cüretle olurmu ağızlarını açtımmı bizim evimiz dediler beni hep çiğnediler bnde yapım geregi sessizim ama bndan sonra bole işte bida ne giderim ne gorurum gorduklerıyle kalırlar işteee eşimde gitmesin ama o gider bncee giderse karısına denilenlere haklısınız demek olur ama o yusden bni sil dedim

Yok ya dayanmak mümkün değil. Şu insanlar sessiz birini buldumu hiç kaçırmıyorlar valla. Evlendiğimizde bende öyleydim sessiz sakin ama çabuk akıllandım şükür. Şimdi ağzını açamaz kimse yanımda.

allahım kabus olmalı bu:53:

canım allah yardımcın osun ne piss kaynanan varmış yaa ben anlamıyorum benim annemde kaynana bende görümceyim ama gelinimizi el üstünde tutarız. hee anlaşamadığımız anlarda olur tabi olmaz değil ama bu kesinlikle bu boyularda çirkinleşecek kadar değildir.

allah yardımcın olsun cnm eşinin ailesiyle görüşmesine bişe yapamazsın adam annesini annesi oğlunu arayacaktır tabiki ama sen elinden geldiği kadar uzak tut kendinden onları. oofffff ne zor şeyle yaşamışsın:5:

çok şanslısın ki eşin yanında ya bide tam tersi olsaydı. görüşmüyormussunuzda artık hayatınızda düzene girer inşallah..

ah canım benim sen akılsızlık etmişsin, daha en başta sen o evinden gizli gizli eşyaları alan, hırsızlığına da gerekçe olarak da senin haketmediğini gösteren görümceni hırsızlıktan polise şikayet etmekle korkutsaydın hatta şikayet etseydin böyle olmazdı, bak sen bir şey demedin onlar senin bileziklerini çaldılar.resmen çaldılar daha hafif bir izahı yok bunun gerçek bu onlar eşinin ailesi de olsalar bu yaptıklarına hırsızlık denir.
biliyorumm çok kötüyüm ama hakedene de çemkirmek lazım bazen:19:

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun arkadasim. cok zor bi durum . sizin evlenmenize nasil tepki gösterdi , kaynanan.? bence büyüklerden birini araya sok , onlarla konusup böyle yapmamalarini söylesin . en azindan esin yaninda buna bari sevinebiliriz. :nazar:

Allahim bole dengesiz nankor ve art niyetli insanlara akil fikir verr...ayrica bisden uzak sana yain olsunlar allahimmm...sabirli davran cnmm ama ezdirme de kndini...evliligin civisi cikti denio ya ciftler yzunden deil buuu...kaynanalarin yaptiklari dann..nedense hep erkek annesiii of offff

AH AHHHH ne insanlar var ya evlendikte nelere karıştık demii canımm....bu tür insaları allaha havale ediyorum benn ya bu mübarek günde cuma saatindee daha ne diyeyimm..

Back
Yukarı