Çok kasıyorum asla serbest bırakmıyorum öyle güçlü ki kaslarKasiyosun kendini aynı çişini yapar gibi ıkın kaslar gevşesin en önemlisi kendini rahat bırak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kasıyorum asla serbest bırakmıyorum öyle güçlü ki kaslarKasiyosun kendini aynı çişini yapar gibi ıkın kaslar gevşesin en önemlisi kendini rahat bırak
Ne diyim allah sana kolaylık eşine sabır versinÇok kasıyorum asla serbest bırakmıyorum öyle güçlü ki kaslar
Amin inşallahNe diyim allah sana kolaylık eşine sabır versin![]()
İyi de kanayacağını nerden biliyor sunuz benim kanamam olmadı mesela bu zar olayını fazla mı büyütüyor sunuzYardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı![]()
Arkadaşım acısa bile anlık birşey ki kendini kastığın için öyle hissediyorsun.. acı macı yok.. unut şunu yaa.. bu kadar korkak olma azıcık cesur ol.. çocuk doğurcan daha.. oradan geçio çocuk bir penisi mi alamican yapma gözünü sevim.. bırar kendini kocanın kollarınaAcıdı mı canın
TemizliyormusRegl iken ne yapıyorsunuz?
Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı![]()
Adet olmuyormsnz buda öyle biseyHayır kan tutuyor görünce bi hoş oluyorumkulaktan duyma cok sey duydum duyuncada canım acıycak diye ödüm kopuyor
Yanlış anlamayin benide hani shoplarda satılan. Şeyler var alıp kendiniz deneyin. Yani ordan geçeceğini görün kendi kendinze. O kan oluk oluk akmio hatta ilk kan gelince ben anlamadm çarşafa leke gördüm kan lekesi. Öyle basit bir lekeO safalar harikaa çok hoş iş o kısma gelince ruhen bunalıma giriyorum ailemde kimsede yok bu olay tek bende
Bende suan 2 aylık evliyim aynı sorun bendede var ve aydın hiç yapamadık izin veremiyorum kasıyorum kendimi istemsizÇok kasıyorum asla serbest bırakmıyorum öyle güçlü ki kaslar
Herkeste aynı değilmiş ama bende çok korkuyorumYanlış anlamayin benide hani shoplarda satılan. Şeyler var alıp kendiniz deneyin. Yani ordan geçeceğini görün kendi kendinze. O kan oluk oluk akmio hatta ilk kan gelince ben anlamadm çarşafa leke gördüm kan lekesi. Öyle basit bir leke