• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene oldu evleneli :( zar aldırma bilgi istiyorum yardım

Eğer tamamen kapalı değilse bir operasyona gerek yok! Para almak için tamamen demiş doktor. Kızlık zarı diye bir şey yok! O bir cansız tabaka ve kızlık zarı değil himen denilen aşk kasıdır. Ve ağrının sebebi senin kendini kasman aman acıyacak demen kan görmeye dayanamaman. Aynısını yaşadım doktor doktor gezdim hatta hocam kolay bir ilişki olacaksa bu kızlığı alın dedim. Bunu deyince doktorum benim ciddi anlamda bir terapiste görünmemi söyledi. Doktor Müjdegül zayifoglu karaca youtube videolarını izleyin. Bir çok ilişki yaşamış bir kadın eğer kan gelmesini istiyorsa kendisini kasmadı yeterli yani aşk kasını kasınca aynı gerdekte olduğu gibi kan gelir. Bu konuyla ilgili bir başlık vardı burada vajinusmusu yenenler diye onu oku. Gercek sağlıklı bir ilişki de ağrı olmaz kan olmaz en fazla pembemsi bir leke gelir o da kişinin kendini tamamen serbest bırakmadığı için. Ya doktora git ya da egitimlerine evde kendin başla. Önce daha iyi alanında uzman vajinusmus için bir doktor araştır. O seni muayene ettikten sonra vajina da bir sorun görmezse zaten eğitimler terapi vs verir sana. Eğer bir sorun varsa ameliyat ile müdahale ediyorlar.

Yanı çok karışık konuştum kusura bakmayın. Ama kızlık aldırmak sorunu çözmüyor. Senin vajinayı tanıman lazım. Youtube d vajina tanıma diye videolar izle. Bir ayna al ve kendi genital bölgeni vajinanı incele. Dilatör setleri var onlardan al kendini dene. Ufak ufak orayı alıştırman lazım. Önce genişleme olması lazım. Kendine güvenmiyorsan doktor olarak Gökçen Erdoğan, Zeynep Saatli, Müjdegül Karaca bunlarla iletişim kur konuş. Olmadi onlara muayeneye git. Ikisi Ankara biri Izmır de ama değer

Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :KK43:
İyi de kanayacağını nerden biliyor sunuz benim kanamam olmadı mesela bu zar olayını fazla mı büyütüyor sunuz

Acıdı mı canın
Arkadaşım acısa bile anlık birşey ki kendini kastığın için öyle hissediyorsun.. acı macı yok.. unut şunu yaa.. bu kadar korkak olma azıcık cesur ol.. çocuk doğurcan daha.. oradan geçio çocuk bir penisi mi alamican yapma gözünü sevim.. bırar kendini kocanın kollarına

Banu Çiftçi' in kızlık zarı hakkındaki videosunu izleyin bence. Korkularınız geçsin. Zar sandığınız gibi alınacak bir zar değil. Çok aydınlatıcı.

Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :(

Operasyondan sonra kan gelirse ne yapacaksiniz peki? Oraya bir islem yapip oradan kan gelmemesi hic mantikli değil. Bence biraz para tuzagi gibi geldi. Ben bi islem yaptirsaydim islemden sonra daha cok aciyacak diye düşünürdüm açıkçası

O safalar harikaa çok hoş iş o kısma gelince ruhen bunalıma giriyorum ailemde kimsede yok bu olay tek bende
Yanlış anlamayin benide hani shoplarda satılan. Şeyler var alıp kendiniz deneyin. Yani ordan geçeceğini görün kendi kendinze. O kan oluk oluk akmio hatta ilk kan gelince ben anlamadm çarşafa leke gördüm kan lekesi. Öyle basit bir leke

Bence bu kadar kormayın yarın bebek nasıl doğuracaksın o kadar kan gelmiyor ilk olduğunda bir kere yaptıktan sonra 1hafta bekle yavaş yavaş alışırsın

Allalar yardımcımız olsun inşallah aynı sorun bendede var gerçekten yaşamayan bilemiyo

Evliliğim kurban bayramına denk geldi bende kandan korkarım ve çok acıyacak kan akacak gibi yorumlar duydum çevremden Düğünde zaten hastaydm bi hafta bekledik kurban geldi kurbanda kan muhabbetine korkudan yapamadık ne olacak böyle bende korkuyorum çok ve en kısa zamanda jinekoloğa gideceğim sorun fizyolojik de olabilir psikolojik olup vajinusmuda olabilir

Yanlış anlamayin benide hani shoplarda satılan. Şeyler var alıp kendiniz deneyin. Yani ordan geçeceğini görün kendi kendinze. O kan oluk oluk akmio hatta ilk kan gelince ben anlamadm çarşafa leke gördüm kan lekesi. Öyle basit bir leke
Herkeste aynı değilmiş ama bende çok korkuyorum

Sen vajinismussun konumu oku.

Back
X