• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene oldu evleneli :( zar aldırma bilgi istiyorum yardım

Canım emin ol hissetmeyebilirsin ben sadece girişi hissettim ve sabah kalkınca yatakta kan gördüm hissetmedim bile :)
Ahhhh nasıl güzell keşke bende senin gibi olsam ne haplar şuruplar kremler merhemler denedim olmuyorr çok araştırdım bsey bulamadım :/

Ahhhh nasıl güzell keşke bende senin gibi olsam ne haplar şuruplar kremler merhemler denedim olmuyorr çok araştırdım bsey bulamadım :/
Biz ne dersek diyelim kendini psikolojik olarak hissetmen çok önemli dediğim gibi biz bozulduğunu bile anlamadık öyle oluk oluk kan gelmiyor evet çok da az değildi yatak biraz kirlenmişti ama İnan eşin seni yeterince hazırlarsa çok çok az acı hissedersin

Size gore hava hos derken, ben yaptım superdi neden korkuyorsun be korkma mı dedim?
Nedir bu sızın insanlara sacma sapan cevaplarınız anlamiyorum ki, kanın tutacağını nerden biliyosun regl olunca napıyorsun dıye soru sordum
Burda bana havayı hos yapan ne var?
[/QUOTE
Canım emin ol hissetmeyebilirsin ben sadece girişi hissettim ve sabah kalkınca yatakta kan gördüm hissetmedim bile :)
2 güne operasyonum var kızlık Zarı aldırma ondan bile korkuyorum ilk kez ameliyat haneye girecegim :(

Seninde mi 1 yıl oldu evleneli bu durum çok iğrenç bişey :KK43:
Aynen benimde 1 yil oldu. Ve yogun calistigimiz ve ayri hastanelerde oldugumuz icin cok nadir gorustugumuznicin deneyemiyoruz bile. Ve o kadar uzaklastim ki. Bilmiyorum sonu nereye varacak. Iste bende galiba gecen pazar alkol alip deneyecektim ama hasta bol olunca izin yatti yine. Ama sandiginiz gibi size zarar verecek bisey degil. Çünkü orasi cok esnek ve bebek sigar. Ha bir de insanlar orasina neler neler sokuyor. Benimki korku degil de bilmiyorum tam olarak cok doktora gittim hepsi ayri tanı koydu. Bakalim elbet bir gün diyorum

Biz ne dersek diyelim kendini psikolojik olarak hissetmen çok önemli dediğim gibi biz bozulduğunu bile anlamadık öyle oluk oluk kan gelmiyor evet çok da az değildi yatak biraz kirlenmişti ama İnan eşin seni yeterince hazırlarsa çok çok az acı hissedersin
O safalar harikaa çok hoş iş o kısma gelince ruhen bunalıma giriyorum ailemde kimsede yok bu olay tek bende

sanki sorunu çözmek için değil de kendinizi haklı çıkarmak, masum göstermek için konu açmış gibisiniz.
sadece kan tutuyor diyorsunuz sonra canım acıyacak diye korkuyorum diyorsunuz, bunlar psikolojik sorunlar gibi duruyor. ilk mesajımda size bu sorunu yaşayan bir arkadaşımdan bahsetmiştim, ona cevaben
"Kan tutuyor beni korkuyorum canım çok tatlı" :dediniz. O zaman psikolojiktir dedim siz de :"Sanmıyorumm :/ her sey güzel iş oraya geldi mi buz gibi oluyorum" dediniz. Mesajları birisi mi okuyor, kusura bakmayın, aynı cümlelerle herkese cevap yazıyorsunuz, bu şekilde sorununuzu çözmeniz çok zor. Ben ayrılıyorum konudan, size de geçmiş olsun

regl iken durum nedir acaba onu çok merak ettim
Bide madem kan görmeye dayanamıyosunuz ışığı kapatın akışına bırakın nede olsa aşırı derecede kan gelmiyor hissetmiyosun bile afedersin ama sadece eşinin penisi kan oluyor o kadar oda oyle aşırı derece değil bu bence kizlik zarı alınacak kadar büyük bisi değil tamamen psikolojik eşinde de iyi sabır varmış 1 senedir hiç birleşme olmadan

Aynen benimde 1 yil oldu. Ve yogun calistigimiz ve ayri hastanelerde oldugumuz icin cok nadir gorustugumuznicin deneyemiyoruz bile. Ve o kadar uzaklastim ki. Bilmiyorum sonu nereye varacak. Iste bende galiba gecen pazar alkol alip deneyecektim ama hasta bol olunca izin yatti yine. Ama sandiginiz gibi size zarar verecek bisey degil. Çünkü orasi cok esnek ve bebek sigar. Ha bir de insanlar orasina neler neler sokuyor. Benimki korku degil de bilmiyorum tam olarak cok doktora gittim hepsi ayri tanı koydu. Bakalim elbet bir gün diyorum
Alkol denedimm en agırlarını sonuc tuvalet oldu gecem öyle zehir oldu doktora gittim devlete sacama salak bi ilaç verdi gönderdi dogum yapan kadınlara veriliyormus 100 tl civarındaydı denedm olmadı sonra ebeye gittim bana emla kullan dedi kullandım yara oldu vajinam aylar gecti özele gittim bana uyku ilacı kas gevsetisi uyusturucu merhem verdi yaptım sadece uykum geldi bi işe yaramadı tekrar gttim baktı yırtılma yok operasyon yapalım dedi tamam dedim fiyatı 4.000 bin tl 2 güne olacagım normal mı sence bilemiyorum buda en son cagrem burdan bi şeyler bulamaz isem olacagım :(

sanki sorunu çözmek için değil de kendinizi haklı çıkarmak, masum göstermek için konu açmış gibisiniz.
sadece kan tutuyor diyorsunuz sonra canım acıyacak diye korkuyorum diyorsunuz, bunlar psikolojik sorunlar gibi duruyor. ilk mesajımda size bu sorunu yaşayan bir arkadaşımdan bahsetmiştim, ona cevaben
"Kan tutuyor beni korkuyorum canım çok tatlı" :dediniz. O zaman psikolojiktir dedim siz de :"Sanmıyorumm :/ her sey güzel iş oraya geldi mi buz gibi oluyorum" dediniz. Mesajları birisi mi okuyor, kusura bakmayın, aynı cümlelerle herkese cevap yazıyorsunuz, bu şekilde sorununuzu çözmeniz çok zor. Ben ayrılıyorum konudan, size de geçmiş olsun
Hayır sadece kendime vajinismus tanısı koymak istemiyorum Bunu beyinde yaparsam işim dahada zorlascak biliyordum hepsi bu sag olun

regl iken durum nedir acaba onu çok merak ettim
Bide madem kan görmeye dayanamıyosunuz ışığı kapatın akışına bırakın nede olsa aşırı derecede kan gelmiyor hissetmiyosun bile afedersin ama sadece eşinin penisi kan oluyor o kadar oda oyle aşırı derece değil bu bence kizlik zarı alınacak kadar büyük bisi değil tamamen psikolojik eşinde de iyi sabır varmış 1 senedir hiç birleşme olmadan
Severek evlendik beni incitmek istemiyor ayaklarımla itiyorum haklısın cok sabırlı o yüzden onada eziyet diye randevu aldım özelden :(

hala cevap vermemişsin regl olunca ne yapıyosun pedini başkası mı değiştiriyor ? alt tarafı 2 dk lık iş gelecek olan 2 damla ben ne olduğunu anlamamıştım bile gerçekten çok abartmışsınız 4000 lirayı onun için harcayacağına iyi bi psikoloğa git.

Koydu zaten vajinsmüs yazıyordu recetede bende kendime sorunumun sadece kan görmekten acıdan ibaret diye düşünüyorum :/
Doktor tanı koymuş işte sizin düşündüğünüz değil siz vajinismus tedavisi görün bence ve öncellikle bunu kabullenerek başlayın çünkü bu Utanılacak bi durum değil tedaviyle geçer bir çok insan var başaran ayrca canım tatlı demissiniz bunun doğumu vaR bunu da düşünün

Doktor tanı koymuş işte sizin düşündüğünüz değil siz vajinismus tedavisi görün bence ve öncellikle bunu kabullenerek başlayın çünkü bu Utanılacak bi durum değil tedaviyle geçer bir çok insan var başaran ayrca canım tatlı demissiniz bunun doğumu vaR bunu da düşünün
Doğru diyorsunuzz doğumuda var bunun ne olcak Rabbim yardımcımız olsun benim gibilerin :(

Alkol denedimm en agırlarını sonuc tuvalet oldu gecem öyle zehir oldu doktora gittim devlete sacama salak bi ilaç verdi gönderdi dogum yapan kadınlara veriliyormus 100 tl civarındaydı denedm olmadı sonra ebeye gittim bana emla kullan dedi kullandım yara oldu vajinam aylar gecti özele gittim bana uyku ilacı kas gevsetisi uyusturucu merhem verdi yaptım sadece uykum geldi bi işe yaramadı tekrar gttim baktı yırtılma yok operasyon yapalım dedi tamam dedim fiyatı 4.000 bin tl 2 güne olacagım normal mı sence bilemiyorum buda en son cagrem burdan bi şeyler bulamaz isem olacagım :KK43:
Size konulan tanı ne acaba. Ilk defa mi gittiniz doktora. Eger oradan birsey girecegini kabullenip kanamasindan korkuyorsaniz belki bu çözümünüzdür. Ancak ozel hastaneler para koparmak için direkt ameliyati kabul de etmis olabilirler. Oncelikle fiziksel bir probleminizin olup olmadigini kontrol icin kadin dogum uzmanina gitseydiniz ameliyat isini devreye sokmadan sonra da eger fiziksel degilse sizi psikologa falan yonlendirecekti. Tam olarak durumunuz ne bunu anlamak lazim

Devlet hastanelerinde de hymen alıyolar. Duvar gibi bi his varsa büyük ihtimalle septalı hymene sahipsinizdir. Vajina girişte ortada ince ızun et gibi bişey yani. Onda sinir yoktur acımaz bu arada. İlişkiyle kopar. Doğum sırasında da tamamen kaybolur. Operasyona gelincw basit 15 dakikalık bişey. Sonrasında eve gidip duş bile alabiliyosun. 4000 tl nedir yani. Doğum için o kadar istiyolar abartmasınlar.

Back
X