1 sene oldu. Açım? hala aynı.

Candan ercetinin elbette şarkısı geldi aklıma birden.
Gecer hepsi geçer. Biraz yaralar biraz sekel bırakır ruhunda ama birgün bi bakmışsın göğsündeki o baskı kalkmış artık nefes alabiliyorsun.
Dua et şükret ve affet. Bırak kim ne hali varsa görsün.

Ay cok uzuldum ya. Gozlerim doldu vallahi. Zaten moralim bozuktu. Bunu okuyunca icime ates dustu resmen :KK43: ben bu kadar uzulduysem kim bilir sen ne haldesindir. Allah yardimcin olsun. İnsallah en kisa zamanda senin sevebilecegin ve seni cok seven deger veren biri karsina cikar amiiinnn

insanın güveninin sarsılması kadar kötü bir şey yok acısı kalıyor şüheci olabiliyor insan.senin gibi 17-18 yaşımdan 25 e kadar ağladım sızladım sözlendi,nişanlandı düğün tarihini fotoğraflarını her şeyi gördüm ve bana ayrıldık demeden gitti.oysa ki bekleyecekti.ama kendi okulu bitince benim okulumu beklemedi,hem okumuş birini istedi hem okumama izin vermedi.sonunda görücü usulü evlendi.oysa ki kızda ilkokul mezunuydu hani okumuş istiyordu?çok ahımı aldı anne babama sarılıp ağladığım çok oldu.:KK61: sonra bir kaç kişiyle görüştüm ama ayrıldım hep hele biri bana o kadar bağlandı ki ama ben sevemedim ona acı verdim bende çok iyi sevdiğim biri aslında ama aynı yerdeler onla olmak demek eski sevgilimle karşılamk demektir :KK61:sonunda şimdi 1 yıldır biri var hayatımda 2 aya evleneceğiz.Çokta mutluyum ama bazen korkuyorum yarı yoldan bırakılmaktan evlenince de mutsuz olmaktan.AŞK yok.ama saygı sevgi var.Belki bir daha güvenip sırılsıklam aşık olup bu kadar çabalamazsın.Ama elbet biri çıkacak güvenip inanacaksın,sevgi saygı olacak.Zor durum çok üzüldüm o zamanlar geldi aklıma da ne kadar canım yanmıştı

X