1 sene oldu. Açım? hala aynı.

Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severdim.... Dizelerini sana armağan ediyorum canım

Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın sizi. Evet zor evet koyar insana haklısınız ama geriye bakmanın anlamı yok. Kendinizi şartlandırmayın kimseyi sevemem,güvenemem diye. Bir gün karşınıza doğru insan çıkınca,iyiki ayrılmışız dersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

5 senelik bir ilişki. 1 yılı nişanlı olarak geçti. Çok seviyordum. Ailemi herkesi karşıma alacak kadar. Çok uğraştım ailemi ikna etmek için çünkü evlenmiş boşanmış ve boyu kadar çocuğu olan biriydi. Ailem onu okadar sorun etMedi asLinda sorun ettiği çok gezip tozma meraklısı.olması ve yiyp içmeyi sevmesiydi. Ne evi vardı nede doğru düzgün kendine ait bir işi olmamasi. Sonra ısrarlarimla çok ugrasmam sonucunda bir ise ortak oldu. Sonra benim mucadelemle ev sahibi. Herşey yolundaydı ailem kabullenmis . Iyi para kazanmaya başlamıştı. 35 yaşına kadar yek çöp sahibi.olamayan adam benim sayemde mülk sahibi oldu. Sonra giyimi.kuşamı değişti. Kiloluydu zayıfladi. Sonra beni beğenmeyeye başladı. Maasimi az gördü. Beni güzel bulmamaya başladı. Her yaptığım batar oldu. Önceden hergün bize gelen adam artık gelmez oldu işi gücü bahane edip. Sonunda evlilik bana göre değil deyip ayrılmak istediğini söyledi. Düğün tarihini belirlemistik ozaman nisandaydi. Erteleyelim dedim biraz kafanı dinle dedim olmadı başka şeyleri bahane etti. Ve ayrıldı. Karşımda çocuk gibi ağladı. Belki de vicdan azabı. Çünkü bir kere bile onu uzmemistim o okadar çok canımı yakmasina rağmen. Yani bahanesi yoktu bana dair.
Sonra hersey ortaya çıktı meğerse başka biri varmış evlenmiş boşanmış. Yırtık bir kadın. Bildiğin her yoldan geçmiş etrafındalilerin anlattığına göre. Beni bildiği halde çıkmaya başlamış. 1 sene olmadan da evlendiler. Ben okadar didindim adamın bark sahibi yaptım. Cefasini ben sefasini o sürüyor şimdi. 1 sene oldu ayrılalı . Unuttum bir an bile unutmadım . O lanet olası adamı. Çok yanlış yaptım. Çok.kişiyle denedim. Sırf unutmak adına . Kendime zarar vermekten başka bişey yapmadım. Son 5 seneyi keşke unutabilsem. Çok sevdim ben onu çook. Nasıl unutacagim. Şehri terk etmek istiyorum. Bütün herkesi hayatımdan silmek herseye sıfırdan başlamak istiyorum. Ama nerden nasıl başlıcam bilmiyorum. Neyse çok uzun. Oldu biliyorum. Sadece içimi dokmek istedim
seninkine benzer bir şey ben de yaşadım...yarı yolda bırakılmak,aldatılmak...parayı bulunca bir insanın nasılda değişebileceğine tanık olmak...yıllarını unutmak istemek.artık kimseye güvenememek. Allah'tan sabır diliyorum ve benim için hayırlısı kim ise onunla olmak için dua ediyorum. ve her gün şükrediyorum böyle aşağılık bir adamdan kurtulduğum için.ve sen içini rahat tut, bundan sonra o düşünsün.çünkü elbet yaptıklarının er ya da geç bir karşılığı olacak. ve umarım sen bunu duyarsın ve o zamanda o kadar mutlu olursun ki umurunda bile olmaz. Allah'a havale et.

seninkine benzer bir şey ben de yaşadım...yarı yolda bırakılmak,aldatılmak...parayı bulunca bir insanın nasılda değişebileceğine tanık olmak...yıllarını unutmak istemek.artık kimseye güvenememek. Allah'tan sabır diliyorum ve benim için hayırlısı kim ise onunla olmak için dua ediyorum. ve her gün şükrediyorum böyle aşağılık bir adamdan kurtulduğum için.ve sen içini rahat tut, bundan sonra o düşünsün.çünkü elbet yaptıklarının er ya da geç bir karşılığı olacak. ve umarım sen bunu duyarsın ve o zamanda o kadar mutlu olursun ki umurunda bile olmaz. Allah'a havale et.
Öyle yaptım allaha havale ettim. Ve hala beni soruyormus ya etrafimdakilere hala neden sorar ki bir insan

Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın sizi. Evet zor evet koyar insana haklısınız ama geriye bakmanın anlamı yok. Kendinizi şartlandırmayın kimseyi sevemem,güvenemem diye. Bir gün karşınıza doğru insan çıkınca,iyiki ayrılmışız dersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin. Teşekkür ederim. Ins herşeyi unutturacak birisi çıkar karşıma

Bazı insanlar aşşalara layıktır. Onu yukarı taşımasaydınız keşke. Ama kahretsin iyi niyetimiz uçsuz bucaksın.

Boşver. Allah var. O gördü biliyo. Şimdi sen hayata küsmüceksin. Çnkü ne kadar kaliteli bi insan olduğunu daha iyi biliosun. Sıfır bi insanı yukarı çıkardın aklınla mantığınla. Artık güvenin yok eyw ama hayata küsmenede gerek yok. Sen yok olan bi insanı var ettiysen kendine çok güzel yön verirsin. Kaçmak çözüm değil. Biriyle daha görüş ve kendini geçmişine odaklama.

Olmadı bi köpek al ve ona bak. Emin ol erkeğe olan aşktan daha şerefli :)

Ah o güven duygusunun yok olması ve yarı yolda bırakılma durumu yok mu.
İnsanı resmen hayattan soğutuyor.
Unutmak istiyorsun olmuyor. Bir şekilde geliyor insanın aklına.
Umarım Allah'ım içinden soğutur o adamı..

Bazı insanlar aşşalara layıktır. Onu yukarı taşımasaydınız keşke. Ama kahretsin iyi niyetimiz uçsuz bucaksın.

Boşver. Allah var. O gördü biliyo. Şimdi sen hayata küsmüceksin. Çnkü ne kadar kaliteli bi insan olduğunu daha iyi biliosun. Sıfır bi insanı yukarı çıkardın aklınla mantığınla. Artık güvenin yok eyw ama hayata küsmenede gerek yok. Sen yok olan bi insanı var ettiysen kendine çok güzel yön verirsin. Kaçmak çözüm değil. Biriyle daha görüş ve kendini geçmişine odaklama.

Olmadı bi köpek al ve ona bak. Emin ol erkeğe olan aşktan daha şerefli :)
En azından sadık değil mi:) ya bizim yastakilerimiz bizden daha küçük yastakileri tercih ediyor bunları kendileri de söylüyor. Bana gelenlerde genelde yaş farkı büyük biraz o konuda da sansizim.

Ah o güven duygusunun yok olması ve yarı yolda bırakılma durumu yok mu.
İnsanı resmen hayattan soğutuyor.
Unutmak istiyorsun olmuyor. Bir şekilde geliyor insanın aklına.
Umarım Allah'ım içinden soğutur o adamı..
Aminnnnnnnnnnnn:KK43:

En azından sadık değil mi:) ya bizim yastakilerimiz bizden daha küçük yastakileri tercih ediyor bunları kendileri de söylüyor. Bana gelenlerde genelde yaş farkı büyük biraz o konuda da sansizim.
Boşver ozaman. Heerşeyin zamanı vardır. Ama köpek fikri fena değil bak :) düşün derim :)

Ben de 5 senemden sonra aldatıldım. Çok ağır bir travma. Güven duygusunu mahvediyor insanın. Keşke yaşamasak böyle şeyler ama başa geldiyse de bir şekilde üstesinden gelmeye bakmalı. Hayat en nihayetinde.. .ben şehir değiştirdim. işe güce odaklandım. ve onunla ortak tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, kimini güle oynaya kimini ağlaya ağlaya. Geçiyor. sadece artık yara almış ve yarasını yalayarak iyileştirmiş kediler gibi daha temkinli daha hırçın bir kadın oluyorsun..

Öyle yaptım allaha havale ettim. Ve hala beni soruyormus ya etrafimdakilere hala neden sorar ki bir insan
sana yaptığı hatayı anlamaya başladığı için soruyor. sanmasın ki mutlu olacak.umarım sen çok mutlu olursun. ve şunu unutma aldatan bir erkek bir gün yine aldatır bu yüzden içini ferah tut

Ya adamı yerden yere vurmuşsunuz ama 5 yıllık bir ilişki var ortada. Siz 5 yılınızı verdiniz de adan 3 yılını mı verdi? Adam beş senede her şeyi irdeleyecek zamana sahip olmuştur. Ayrıca adam boşanmış çocuklu. Çocuklu bir insanı öyle birisi daha iyi anlar bence. Herhalde o da mutsuz olmak için evlenmiyor. Ayrıca kadın için yaptığınız betimlemeler çok da hoş bir profil canlandırmadı gözümde. Belki de adam bu profilin başka sorunlara gebe olduğunu da görmüştür 5 senede. Kendi hayatınıza bakın

Ben de 5 senemden sonra aldatıldım. Çok ağır bir travma. Güven duygusunu mahvediyor insanın. Keşke yaşamasak böyle şeyler ama başa geldiyse de bir şekilde üstesinden gelmeye bakmalı. Hayat en nihayetinde.. .ben şehir değiştirdim. işe güce odaklandım. ve onunla ortak tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, kimini güle oynaya kimini ağlaya ağlaya. Geçiyor. sadece artık yara almış ve yarasını yalayarak iyileştirmiş kediler gibi daha temkinli daha hırçın bir kadın oluyorsun..
Keşke bende şehir degistirebilsem herseyden uzaklassam. Yepyeni arkadaşlar yepyeni insanlar yepyeni hayat. Yani herşeye sıfırdan başlasam bu nasıl mümkün olur bilmiyorum.

Biraz olsun zamana birak bence....yasadigin seyler kolay degil ama bir söz vardir yuva yikanin yuvasi olmaz diye bence allaha havale et...ve sunuda unutma yeniden baslamak istiyorsun herseye evet dogruda diyorsun ama yasadiklarini unutamassin malesef...sen nereye gidersen git onlar seninle hep beraberinde gelecektir.....ailene tutun ve kendini toplamaya calis arkadasim.....allahim sabir versin sana

sen Ona hem vesile hem sınav olmuşsun...
lütfen toparlan,çünkü böyle olması gereken sn değilsin...

X