Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU KİŞİ ÇOK SAYGISIZ ÇOCUGUMA BİLE HAKARET EDİYOR BENİ BİLEN BİLİR AKLINIZIN ALAMICAĞI KADAR TEMİZ DÜRÜST İYİ İNSANIM ALLAH TARAFINDANDA SÜREKLİ ÖDÜLLENDİRİLİYORUM İYİ NİYETİME KARŞI ÇÜNKÜ HEP İYİ DİLEKLER İYİ GÜZEL ŞEYLER İYİLİK DÜŞÜNEN İNSANIM ALLAH NE İSTEDİMSE EL AÇTIMSA DİLEDİĞİM İSTEDİĞİM HERŞEY KABUL OLDU HAYATINIZDA TANIK OLAMICAK KADAR ÖZEL BİRİYİM ÇOCUGUMDA HAYATINIZDA GÖRMEDİNİZ DUYMADINIZ KADAR SÜPER ZEKA ÇOCUK YÜCE ALLAHH BANA HEP EN GÜZELLİKLERİ SUNDU ÇÜNKÜ BENİM NE KADAR İYİ BİR İNSAN TEMİZ OLDUGUMUN KARŞILIGINDA DAHADA DİCEK BİŞİYİM YOK.................... DÜRÜSTLÜKTEN İYİLİKTEN BAHSEDEN İNSANIN BANA ATTIGI MESAJLARA BAKIN KÖTÜLÜK ÜZERİNE HERŞEYİ BENDE BENİ KIŞKIRTIGIN İÇİN SANA HAFİF KALACAK (SLK MAL ) GİBİ İKİ KELİME SÖYLEDİM ANCA BENİM AKLIM BÖYLE HAKARETLERE KÖTÜLÜKLEREyazdiklarimi sildrimeyi basarmissiniz ama ben pesini birakmayacagim
BU KİŞİ ÇOK SAYGISIZ ÇOCUGUMA BİLE HAKARET EDİYOR BENİ BİLEN BİLİR AKLINIZIN ALAMICAĞI KADAR TEMİZ DÜRÜST İYİ İNSANIM ALLAH TARAFINDANDA SÜREKLİ ÖDÜLLENDİRİLİYORUM İYİ NİYETİME KARŞI ÇÜNKÜ HEP İYİ DİLEKLER İYİ GÜZEL ŞEYLER İYİLİK DÜŞÜNEN İNSANIM ALLAH NE İSTEDİMSE EL AÇTIMSA DİLEDİĞİM İSTEDİĞİM HERŞEY KABUL OLDU HAYATINIZDA TANIK OLAMICAK KADAR ÖZEL BİRİYİM ÇOCUGUMDA HAYATINIZDA GÖRMEDİNİZ DUYMADINIZ KADAR SÜPER ZEKA ÇOCUK YÜCE ALLAHH BANA HEP EN GÜZELLİKLERİ SUNDU ÇÜNKÜ BENİM NE KADAR İYİ BİR İNSAN TEMİZ OLDUGUMUN KARŞILIGINDA DAHADA DİCEK BİŞİYİM YOK.................... DÜRÜSTLÜKTEN İYİLİKTEN BAHSEDEN İNSANIN BANA ATTIGI MESAJLARA BAKIN KÖTÜLÜK ÜZERİNE HERŞEYİ BENDE BENİ KIŞKIRTIGIN İÇİN SANA HAFİF KALACAK (SLK MAL ) GİBİ İKİ KELİME SÖYLEDİM ANCA BENİM AKLIM BÖYLE HAKARETLERE KÖTÜLÜKLERE Eki Görüntüle 1278081 ÇALIŞMAZ ÇÜNKÜ
85 tl mi yuhhhÇok saygılı insann.. Mesajlarima niye cewap vermiyosun. Çok saygılı insan bana niye iko kelimeyi biraraya getiremeyip,eşimi arattiriyosun.. Çok saygili aile, neden sen ayri eşin ayri söz vermişken sözünüzü tutmuyosun..
Arkadaşlar ben bu kullanicidan ürün aldim. Kendiso parayi bize yatirtana kadar çok özenle kolinizi hazirladiğini sölerken, parayi yatirdiktan sonra koliyi açip ürünü tekrar kullandiğini sonrada ayni koli yirtildiği için çamaşir makinasi siğacak bi koliye koyup bana yollayan birisidir. 100 liralik maalzemeye sayesinde 85 lira kargo ödedimm. Üstelik eşiyle beni muhatap edip, bana kargoyu kabul ettirdikten sonra vadettikleri iade miktarini ödemedikleri gibi, bir daha aramadilar bile.. Saygıdan, Allah ın ödüllendirmesinden falan bahsetmiş.. Dikkat et yeni bi ödül daha gelecek.. Belki o çok da umursamadiğinizi sölediğiniz ahirete kalacak ama.. Gelecek.. Ha benden yana helal olsun.. Ben direk Allah ın adaletine bırakiyorumm.. Sizinle ahirette bile karşilaşmak istememm. Okadar korkunc bi uslübunuzz var.. İki lafi biraraya getiremediğiniz biyana uyanik lik yaptiğinizi saniyosunuz dimi şimdi.. Yazikk.. Aciyorum size.. Cok yazik.. 3 kuruş için kendinizi soktuğunuz hale bak.. Allah hidayet versin..
Sözü özü bir olan biri deil bu kardeş arkadaşlarr.. Haberiniz ola.. Zaten nickinj de değiştirmeyi biliyomuş.. Şak şak şak..
yazdiklarimi sildrimeyi basarmissiniz ama ben pesini birakmayacagim
Yaaaa.85 tl Arkadaşım. Atmiş koca kutunun içine , nasil olsa parasini aldi. Ben karşi taraf havale ücreti ödemeskn diye, hangi bankadan yollamak işine gelir diye bile.soruyorumm.[/QUOTE]UOTE="lolipopp, post: 37426904, mem: 281053"]85 tl mi yuhhh![]()
yuh ki ne yuh ya bende bi kere 2 kıytırık oyuncak için 25 tl kargo ödedim Allahdan eve değil annemlere yollatmıştım kargoyu eşim keserdi 25 tl kargoyu görse siz bide 85 tl ödemişsiniz yazık ya keşke almasaydınız kargoyu ben şimdi bi ğrün alacak olsam kargo bilgisi verip öyle yollatıyorum kargoyu[/QUOTE]Yaaaa.85 tl Arkadaşım. Atmiş koca kutunun içine , nasil olsa parasini aldi. Ben karşi taraf havale ücreti ödemeskn diye, hangi bankadan yollamak işine gelir diye bile.soruyorumm.
Cnm calluonun battaniesi.satildimiTane 5 TL sadece kayu battaniye ve yorgan 15 er TL
Yok cnm duruyor :)Cnm calluonun battaniesi.satildimi