1 saat sonra meme büyütme ameliyatı oluyorum kızlar

Kızlar, küçüklüğümden beri istediğim birşeydi meme büyütmek, Allahın izniyle bugun gerçek oluyor ve hala inanamıyorum, lütfen bana güzel şeyler yazar mısınız morale ihtiyacım var ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası risklerin yazılı olduğu kağıtları imzalıyorsunuz ya gerildim ister istemez🙈 çok istediğim için ağrısı bile bal olcakmış gibi geliyo ay lütfen olsun öyle bişi 😂🙈
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) nasıl hissediyorsun kendini, ödemlerinde azalma var mı?

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) nasıl hissediyorsun kendini, ödemlerinde azalma var mı?
Merhabalar çok çok teşekkür ediyorun düşünüyorsanız eğer darısı başınıza diyorum hayırlısıyla ☺️ Nasıl hissettiğim konusu çok şükür ki hem fiziksel ruhsal hemde sağlık açısından çok iyiyim şimdilik Rabbim daim etsin diyeyim🙏🏼☺️ Ben bu sürecin bu kdr kolay oldugunu bilseydim daha önceden olurdun gözümde büyüttüğüm korktuğum kdr çıkmadı belki doktorun eli belki acı eşiğim düşük belki herşey şans bilemiyorum ama bu forumda okuduklarımla cok korkutmuşm kendim diyebilirim benim açımdan asla dayanılmaz ağrılar değil, ödemlerim 2 hafta içinde indi indikçe şekli ortaya çıkmaya büyümeye başladı ödemliyken kücücük oldu diye dünya tribe girmiştim boşuna yaptırdım diye herşey sabırmış şimdi bakmalara doyamıyorum😬🙈 bi ara hiç kesilmeyecek sandığım ufak ufak batmalarım oldu yerleşme ağrısıymış çok normalmiş çok şükür oda geçti ztn ağrı yada acı hissettiğiniz gibi ağrı kesici(arvls) anında etki ediyor rahatlıyosunuz gün sonunda iyiki yaptırmışım diyorum şimdilik günlük bütün işlerimide kendm yapıorum, ev süpürme dahil uzanma vs

Merhabalar çok çok teşekkür ediyorun düşünüyorsanız eğer darısı başınıza diyorum hayırlısıyla ☺️ Nasıl hissettiğim konusu çok şükür ki hem fiziksel ruhsal hemde sağlık açısından çok iyiyim şimdilik Rabbim daim etsin diyeyim🙏🏼☺️ Ben bu sürecin bu kdr kolay oldugunu bilseydim daha önceden olurdun gözümde büyüttüğüm korktuğum kdr çıkmadı belki doktorun eli belki acı eşiğim düşük belki herşey şans bilemiyorum ama bu forumda okuduklarımla cok korkutmuşm kendim diyebilirim benim açımdan asla dayanılmaz ağrılar değil, ödemlerim 2 hafta içinde indi indikçe şekli ortaya çıkmaya büyümeye başladı ödemliyken kücücük oldu diye dünya tribe girmiştim boşuna yaptırdım diye herşey sabırmış şimdi bakmalara doyamıyorum😬🙈 bi ara hiç kesilmeyecek sandığım ufak ufak batmalarım oldu yerleşme ağrısıymış çok normalmiş çok şükür oda geçti ztn ağrı yada acı hissettiğiniz gibi ağrı kesici(arvls) anında etki ediyor rahatlıyosunuz gün sonunda iyiki yaptırmışım diyorum şimdilik günlük bütün işlerimide kendm yapıorum, ev süpürme dahil uzanma vs
Süpermiş bu çok motive edici bir açıklama oldu :) normal şartlarda 2 hafta sonrası için gün almıştım ama doktorun verdiği fiyatlar ve seçimleri konusunda içime sinmeyen konular olduğu için tekrar doktor arayışına girdim. Sagolsun counsel de deneyim ve bilgileriyle konuyu daha derinden araştırmama vesile oldu ona da ayrıca teşekkür:)
Polytech markasının Alman oluşu aslında bir güven verdi ve araştırmalarımda damla proteze karşı dönme durununda da sanırım 10 yıl garantisi varmış bu önemli benim için çünkü ben round değil ya motiva ergonomiks ya da damla istiyordum. Dolgunlukta ziyade doğal geçişli bir yapı benim icin daha önemli zira... hal böyle olunca Avrupa yakasında yaşadığım için önceliğimi bu bölgede tutsam da Vanity estetiği ve doktorunuzu da mercek altına aldım :) rica etsem görsel paylasabilir misiniz ozelden ya da instagram üzerinden de olabilir zamanım çok azaldı doktoru netlestirmeliyim çünkü 🙈

MErhaba. Ne kadar güzel yorumlar bunlar böyle. ameliyat olduktan sonra herkesin söylediklerine bakınca insanın gözü korkuyor. neyle karsılasacagını bılmek ıstıyorsun bu guzel bısey. ama kaygı sevıyende artıyor. cok sevındım sızın adınıza. bende 2 senedır arastırma yapıyorum hala karar veremedım kıme ve ne kadara amelıyat oldunuz ve protez marka modelı neydı acaba

MErhaba. Ne kadar güzel yorumlar bunlar böyle. ameliyat olduktan sonra herkesin söylediklerine bakınca insanın gözü korkuyor. neyle karsılasacagını bılmek ıstıyorsun bu guzel bısey. ama kaygı sevıyende artıyor. cok sevındım sızın adınıza. bende 2 senedır arastırma yapıyorum hala karar veremedım kıme ve ne kadara amelıyat oldunuz ve protez marka modelı neydı acaba
aynı yoruma 2 kere cevap yazmam pekı :) siz bana cevap vermıstınız ama ben bu platformu hala duzgun kullanmayı ogrenemedım. cok pardon :)

Kızlar, küçüklüğümden beri istediğim birşeydi meme büyütmek, Allahın izniyle bugun gerçek oluyor ve hala inanamıyorum, lütfen bana güzel şeyler yazar mısınız morale ihtiyacım var ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası risklerin yazılı olduğu kağıtları imzalıyorsunuz ya gerildim ister istemez🙈 çok istediğim için ağrısı bile bal olcakmış gibi geliyo ay lütfen olsun öyle bişi 😂🙈
Ay ben küçültmek istiyorum millet büyütüyor wldnakndalxnwl

Tabi ki atarım özelden🙏🏼 Polytech benim markası 10 yıllık garanti belgeside var, high profil dual plan yaptı üstler boş kalmasın diye🙏🏼 Dönme riskini bende bu forumda okudm üç doktorada sordum yüzde 1 ihtimal bile çok zor dedi, o genellikle açılan kesinin genişliği ile alakalı durummuş tam orantılısı kesilip konulursa içerde dururmuş biraz doktorun eline bağlı aslında ama yinede döncek bişi değil doktorumda sen sana hangisi uygun istersin ona bak düşünme bile bunları dedi
Merhaba banada bu marka protez takılacak ama marka ile ilgili pek bilgi bulamadım Türkiye'de yeni yeni kullanılıyor sanırım sizinki b-lite olan modeli mi acaba

Aklıma yabancı damattaki Nazire aklıma geldi Binnur kaya da dizi de göğüs ameliyat olmuştu 🤣🤣🤣 moral olsun diye yazdım gülün biraz 👌 Geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur

X