1 saat sonra meme büyütme ameliyatı oluyorum kızlar

Dual plan yaptı, yarısı kas altı yarısı kas üstüne konuluyor diye biliyorum,high profil olmasıda mememin üstünün boş durmaması için tercih etti, hatta içeriden hafif sarkık mememe askılama yaptı yukarı kaldırdı, diğerlerine göre daha kolay geçceğini söylemişti zaten, biraz yürüyüş yaptım çok şükür bin şükür hala iyi durumdayım,
çok geçmiş olsun.
dikleştirme de mi oldunuz yoksa bu askılama tamamen farklı bir yöntem mi? benim de sarkık askılama mı yapar acaba .
protezin adı ne acaba ?
bir de damlayı siz mi tercih ettiniz, mecburi yapınız gereği mi damla oldu acaba ben de çok kararsızım .

çok geçmiş olsun.
dikleştirme de mi oldunuz yoksa bu askılama tamamen farklı bir yöntem mi? benim de sarkık askılama mı yapar acaba .
protezin adı ne acaba ?
bir de damlayı siz mi tercih ettiniz, mecburi yapınız gereği mi damla oldu acaba ben de çok kararsızım .

Çok sağolun🥰 hiçbir fikrim yok içerden yaptı tamamen askılamayı çok sarkık olmadığı için içerden yapılıyomuş demek ki yapmasak silikonlar aşağıda durur dedi, doktorum hiçbir doktorun görmediği mm lik detayları hep gördü söyledi çok kişiye muayane olmuştm kmse dememişti hemen tmm uygunsunz proteze fln denilmişti hiç içime sinmemişti, askılama ile daha dik durdu protezim, yuvarlak damla uygunsun musun ona doktor karar veriyo öncelikle eğer ikisine de uygunsan senin hayalin ve tercihin yönünde yol izliyosunuz, ben doğl olsun diye damlayı seçtim şuan iyi ki diyorum ödemlerim geçince şekli çıkmaya başladı artık ikna oldum görüntüsüne içime sindi çok şükür, eğer uygunsanız sizde damla tercih edin derim gören kız arkadaşlarım asla silikon oldugu belli değil kendi memen gibi duruyo diyo yazınn sahilde vs asla anlaşılmaz doğallığından diyebilirim gönül rahatlığı ile bazı yuvarlaklarlar kişinin dokusuda yoksa özellikle yapay görünüyo çnkü ben burdayım diye bağırıyo şahsi fikrim tabi herkesin fiziği bedeni farklı aynı durcak diye bişi yok

izleriniz ne durumda acaba ?
İzlerin geçmesi için henüz çok erken, şuan krem sürüyorum sonra iz bantları varmış onlardan kullancam kremden daha etkiliymiş, iz durumu genelde ten rengine bürünüyo kesi izi ztn meme altında 3cm lik kalemle çizilmiş gibi varlığı yokluğu belli değil iz varken bile onu hiç dert etmeyin bence

Çok sağolun🥰 hiçbir fikrim yok içerden yaptı tamamen askılamayı çok sarkık olmadığı için içerden yapılıyomuş demek ki yapmasak silikonlar aşağıda durur dedi, doktorum hiçbir doktorun görmediği mm lik detayları hep gördü söyledi çok kişiye muayane olmuştm kmse dememişti hemen tmm uygunsunz proteze fln denilmişti hiç içime sinmemişti, askılama ile daha dik durdu protezim, yuvarlak damla uygunsun musun ona doktor karar veriyo öncelikle eğer ikisine de uygunsan senin hayalin ve tercihin yönünde yol izliyosunuz, ben doğl olsun diye damlayı seçtim şuan iyi ki diyorum ödemlerim geçince şekli çıkmaya başladı artık ikna oldum görüntüsüne içime sindi çok şükür, eğer uygunsanız sizde damla tercih edin derim gören kız arkadaşlarım asla silikon oldugu belli değil kendi memen gibi duruyo diyo yazınn sahilde vs asla anlaşılmaz doğallığından diyebilirim gönül rahatlığı ile bazı yuvarlaklarlar kişinin dokusuda yoksa özellikle yapay görünüyo çnkü ben burdayım diye bağırıyo şahsi fikrim tabi herkesin fiziği bedeni farklı aynı durcak diye bişi yok
damlada dönme riski varmış diye okuyorum bu konuda doktor birşey söyledi mi acaba?Normalde ben de damlayı daha çok beğeniyorum haklısınız.Hangi marka silikon kullanıldı ?
Bir de özelden foto görme imkanı var mı acaba?

damlada dönme riski varmış diye okuyorum bu konuda doktor birşey söyledi mi acaba?Normalde ben de damlayı daha çok beğeniyorum haklısınız.Hangi marka silikon kullanıldı ?
Bir de özelden foto görme imkanı var mı acaba?
Tabi ki atarım özelden🙏🏼 Polytech benim markası 10 yıllık garanti belgeside var, high profil dual plan yaptı üstler boş kalmasın diye🙏🏼 Dönme riskini bende bu forumda okudm üç doktorada sordum yüzde 1 ihtimal bile çok zor dedi, o genellikle açılan kesinin genişliği ile alakalı durummuş tam orantılısı kesilip konulursa içerde dururmuş biraz doktorun eline bağlı aslında ama yinede döncek bişi değil doktorumda sen sana hangisi uygun istersin ona bak düşünme bile bunları dedi

Çok teşekkür ediyorum☺️🙏🏼 Doç.dr serdar tatar a oldum, çok araştırdım yorumlarda elinin çok hafif oldugu yazıyordu gerçekten öyle sanırım onunda etkisi var heralde bilemiyorum böyle ağrısız oluşunun şokundayım hala maşallah diyeyim🙈😬 26bin e oldum, vanity estetikte üsküdar da yeri, damla protez high profil 350cc oldu biraz bakabildim aşırı doğal durduğunu şimdiden görebiliyorum, aşırı ilgiliydi herkes şimdiye kadar cok memnunum bakalım Rabbim ilerde sıkıntı çıkartmasın inşallah sağlıcakla kullanabilelim, başka sorunuz varsa seve seve yanıtlarım iyiyken 😬🙈
Ne karara oldunuz meme ameliyatını ve fiyatın içinde hastane, otel, transfer, ilaç, korse vs var mıydı? :) geçmiş olsun!

Ne karara oldunuz meme ameliyatını ve fiyatın içinde hastane, otel, transfer, ilaç, korse vs var mıydı? :) geçmiş olsun!
Çok teşekkür ediyorum, 26bn tuttu ilaçlar, korse, klinik yatış, kan alma covid testleri hepsi içine dahildi.. aynı estetik kliniğinde 18-20 bin arası amelyt eden doktorlarda vardı ama hepsinin ameliyat geçmişleri 7sene 6snee kdrdı bnm ameliyat oldugum doktorum 14 senelk geçmişi vardı dhaa cok içime sindi

Çok teşekkür ediyorum, 26bn tuttu ilaçlar, korse, klinik yatış, kan alma covid testleri hepsi içine dahildi.. aynı estetik kliniğinde 18-20 bin arası amelyt eden doktorlarda vardı ama hepsinin ameliyat geçmişleri 7sene 6snee kdrdı bnm ameliyat oldugum doktorum 14 senelk geçmişi vardı dhaa cok içime sindi
Oh baya Iyi fiyati.. kac cc takıldı? Ve bana da resim yollar mısınız bende olmak istiyorum fakat korkuyorum ya ve acısı çok mu :KK43:

A bir de en önemlisi protezlerin yani silikonun markası ney?

X