1 saat sonra meme büyütme ameliyatı oluyorum kızlar

sonuyokbunun93

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
39
12
31
Kızlar, küçüklüğümden beri istediğim birşeydi meme büyütmek, Allahın izniyle bugun gerçek oluyor ve hala inanamıyorum, lütfen bana güzel şeyler yazar mısınız morale ihtiyacım var ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası risklerin yazılı olduğu kağıtları imzalıyorsunuz ya gerildim ister istemez çok istediğim için ağrısı bile bal olcakmış gibi geliyo ay lütfen olsun öyle bişi

Naptın oldun mu

Merhaba nasılsınız?
Merhabalar, çıktım yemin ediyorum asla korkulcak bişi yokmuş şoktayım hala kendimi o kdr ağrı olcak düşüncesine inandırmıştım ki şuan sanırım ağrı kesicinin de etkisi vardır heralde ama saat 6da çıktım 1saat sürmüş, o zamandan beri ağrı kesici etkisini gösteriyosa helal olsun yani ben bu forumda telefonu bile eline alamayanları okudum şuan size bunları yazabiliyorum yatağımda, 1 gün burada kalıcam yarın doktorum muayene edicek, anestezi sonrası bulanma baş dönmeside olmadı hemşire bünyeniz sağlammış dedi

Çok sevindim geçmiş olsun, ayrıntı verir misiniz? Kime oldunuz? Nasıl oldu, kaç cc?

Çok sevindim geçmiş olsun, ayrıntı verir misiniz? Kime oldunuz? Nasıl oldu, kaç cc?
Çok teşekkür ediyorum Doç.dr serdar tatar a oldum, çok araştırdım yorumlarda elinin çok hafif oldugu yazıyordu gerçekten öyle sanırım onunda etkisi var heralde bilemiyorum böyle ağrısız oluşunun şokundayım hala maşallah diyeyim 26bin e oldum, vanity estetikte üsküdar da yeri, damla protez high profil 350cc oldu biraz bakabildim aşırı doğal durduğunu şimdiden görebiliyorum, aşırı ilgiliydi herkes şimdiye kadar cok memnunum bakalım Rabbim ilerde sıkıntı çıkartmasın inşallah sağlıcakla kullanabilelim, başka sorunuz varsa seve seve yanıtlarım iyiyken

Sedat tatar pardon yanlış yazmışım

Geçmiş olsun.. kas altı mı oldunuz?

Geçmiş olsun.. kas altı mı oldunuz?
Dual plan yaptı, yarısı kas altı yarısı kas üstüne konuluyor diye biliyorum,high profil olmasıda mememin üstünün boş durmaması için tercih etti, hatta içeriden hafif sarkık mememe askılama yaptı yukarı kaldırdı, diğerlerine göre daha kolay geçceğini söylemişti zaten, biraz yürüyüş yaptım çok şükür bin şükür hala iyi durumdayım,

En çok ne estetiği istersin deseler direk meme derim net
Bayılıyorum büyük gögüslere ama 90 falan değil 85 Cup olacak ayna karşısından ayrılmam valla belimde ince zaten bal gibi olurdu

En çok ne estetiği istersin deseler direk meme derim net
Bayılıyorum büyük gögüslere ama 90 falan değil 85 Cup olacak ayna karşısından ayrılmam valla belimde ince zaten bal gibi olurdu
Ayy kesinlikle maddi durum el veriyorsa eğer asla zaman kaybetmemeniz gerekir bunca zmn yaptırmadığıma pişmanım, evet herkesin süreci farklı ilerliyor ama burada okuduğum korkunç ağrı süreçleri hep gözümü korkutmuştu süreç sandığımdan güzel ilerliyor maşallah diyeyim darısı isteyen herkesin başına inşallah

benimkiler dolu dolu 75 A cup yok gibi değil ama ben daha dolgun seviyorum

Kızlar merhaba, ben ameliyat olalı 1 ay olacak. Kas altı (dual plane) yöntemiyle 275 cc protez takıldı. Ağrılarım yok denecek kadar az. Ama ameliyatının üzerinden en azından birkaç ay geçmiş olanlara sormak istiyorum; medikal sütyeni çıkarıp yerine yeni bir sütyen takmam gerekiyor fakat memeler hiç hareket etmediği için cansız mankene giydirilmiş gibi kötü duruyor, ortada birleşmiyor. Zamanla bu durum düzeliyor mu yoksa hep böyle mi kalacak

Benim okuduğum kadarıyla tamamen sabır işi zamanla memeler biraz aşağı inip yumuşayacak ve ödemler gidince birleşcekmiş, şuanda sonuç için sanırım çok erken beklentilerimiz hemen sonucu görmek istiyoruz bu arada sizin meme dokunuz var mıydı gözünüze küçük geliyor mu memeleriniz yoksa ödemler gittikçe görüntüsü ortaya cıkıp büyük gelmeye başladımı

Hayır meme dokum çok azdı. Ödemler varken daha yapay bi görüntü vardı ödemler nerdeyse tamamen azaldı şuan daha dolgun doğal bir görüntü var ancak hiç hareket etmemesi biraz can sıkıcı Eskiyle karşılaştırınca hiç küçük gelmiyor gözüme açıkçası :)

Bana 425 cc bile küçük geliyor valla 500 yaptırabilirmişim pişmanım açıkçası.. 300-350 minyon yapıdaki kişiler için uygun olabilir belki ama uzun boy için minimum 400 dolgunluk için 500 düşünülmeliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…