- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- Konu Sahibi Whowiangirl
yarin sabahta test yapacagim gene.Kan verecegim ama boyle olanlara da bilgi olur negatifse de poziifsede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hayirlisi olsun İNŞAALLAH yine son sozu soyleyecek olan O.. bekliyoruz bir umuthayırlısı napalim Allah ne verdiyse razıyız
:))):) hastane 3 km dolmus yok ama yuruyunce yurunen duz bi yolu var yurudum birde dondum birde kıza birsey olacak diye polislik yaptim derken E bugun perşembe 3 5 tur da a 101 :))
Verdin.mi kan canm?az once bi test daha yaptim 10 dakika baktim ama negatifti .Yinede yarin gidip kan verecegim ama umudum iyice kırıldı
Verdin.mi kan canm?
Bana var gibi geldi.
Hayirlisi olsun Allah gonlunuze gore versin.
Allahim razi olsun kan verdim neyse cikacak insalalh
Insallah olumlu olur :)
Ne zaman cikacakmis sonuc?insallahh Allaha biraktim kendimi 0.1 de olsa razıyım vardir bi hayir derim :)
3 canim
Hadi hayirlisi merakla bekliyorum.
Canim hayirlisi olsun kaç gün geçatı günün belki geç döllenmedir sonradan çıkar üzme kendini seni çok iyi anlıyorum 1 senedir bende uğraşıyorum hamile kalmak için rabbim den hayırlısını iste canım üzülme sakin
Canim hayirlisi olsun kaç gün geçatı günün belki geç döllenmedir sonradan çıkar üzme kendini seni çok iyi anlıyorum 1 senedir bende uğraşıyorum hamile kalmak için rabbim den hayırlısını iste canım üzülme sakin