1 numara bebek bezi kullandınız mı

ben oğlum için 2 numara aldım...zaten şimdiden 2kiloyu geçiyor..herhalde 1 küçük gelir..

Son düzenleme:
benim kızımda şimdiden 3 kiloyu geçti doğuma kadar 4e yakın olur dedi doktor bende direk 2 numara aldım şimdi tereddüte düştüm 1 numarada alsam mı?

oğlum 3460gr doğmuştu,1 numaradan 4 paket kullandık...2ye geçtik....zaten yeni doğduklarında günde 8-10 bez gidiyor...

ben 1 numara 98 lik iki paket kullandım.. zaten bir paket 15 gün anca yetti.. ilk zamanlar çok kaka yapıyolar ve sık değiştirmen gerekiyor. sonra iki numaraya geçtim.. bu arada bebişim 3050 gr. doğmuştu.
sevgiler..

Arkadaşlar bende hamileyim ve hazırlık yapmak istiyorum erkek bebeğim olacak allah nasip ederse tam olarak bilmiyorum kilo diyorsunuz ya bebeğin kilosumu yoksa bezin kilosumu oluyor.

ilk zamanlar için ben kızımda huggies in yeni doğanını kullandım ve tavsiye ederim yürümeye başladıktan sonra da primaya geçtim çünkü şekil olarak huggies yeni doğanlara daha uygun biliyorsunuz yeni doğanlarda kalça çıkığı problemi oluşabiliyor o yüzden bacaklarının ayrık durması gerek prima bunun için uygun değil fakat yürümeye başladıktan sonra da bacak arasının dar olması lazım bunun için de prima daha iyi..huggies in 1 numarasını almıştım ben sanırım 15 gün yada 1 ay kullandım sonra 2 ye geçtim zaten bebeğinizi tanımaya başladıkça ona uygun bezi anlıyorsunuz..gerçi şimdi huggies de yapısını kesimini değiştirdi o yüzden ben bu sefer oğlumda hep huggies kullanmayı düşünüyorum gene ilk olarak 1 numara alıcam prima huggies kadar emici ve rahat değil ayrıca..tabi seçim sizin bu benim görüşümm

Arkadaşlar bende hamileyim ve hazırlık yapmak istiyorum erkek bebeğim olacak allah nasip ederse tam olarak bilmiyorum kilo diyorsunuz ya bebeğin kilosumu yoksa bezin kilosumu oluyor.

bebeğinin kilosu cnm bezin kilosu olur mu hiç:))))bebeğinin kilosuna uygun olan bezi öyle seçiyorsunn

Ben 1 numara ile basladim, bebegim 3.890 dogmustu. Stok yapmadim cunku cok hizli buyuyor sonra hemen numaralar buyumeye basladi tabi. Fakat tabi ilk aylarda cok sık kaka ondan dolayi da cok bez kullaniliyor. Huggies tavsiye ederim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…