ooooh kalabalıklaştık..ne güzel b kaç ay sonra incecik olduk buyrun diye konu açarız :) herkes birbirini gaza getirsin hadi bakalım :)
Mrb kızlar ben 1 ocaktan bu yana diyetteyim 15 kilo verdim değişik diyetlerle şimdi adet dönemindeyim bi kaç gün izin verdim kendime artık metabolizmam yavaşladı pazartesi ayran diyeti yapmaya baslıyorum vücuduma bi şok yapacam bi haftalık bende size katılabilirim kabul ederseniz eğer
Bende varım haziranda düğünün var bende24yaşındayım 164boyum 70 kiloyum ince bi gelin olmak istiyorum tek sorun basen ve bacak bana yardimci olcagnizi ümit ediynrum
ben bu konuyu daha çok sevdim 'incecik oldum buyrun'' mutlaka yapalım böyle bi şeyooooh kalabalıklaştık..ne güzel b kaç ay sonra incecik olduk buyrun diye konu açarız :) herkes birbirini gaza getirsin hadi bakalım :)
bu bizim elimizde maviboncukçum :) o günlerde gelicek merak etme burdaki herkesss incecik olicek :)
Aaaa ne demek gel tabii, senin tecrübelerinden de faydalanırız baksana ne güzel 15 kilo gitmiş süperrr! sanki benden gitmiş gibi sevindim, hafifledim :) darısı başıma.
şu iki günde gerekli alışverişi de yapıp pazartesiye hazır başlayacağım. Artık işe de yürüyerek gideceğim iyice araba bağımlısı oldum. tam bi değişiklik yapıyorum kendime her yönden... beslenme, cilt bakımı, spor.. hadi bakalım
Mrb kızlar ben 1 ocaktan bu yana diyetteyim 15 kilo verdim değişik diyetlerle şimdi adet dönemindeyim bi kaç gün izin verdim kendime artık metabolizmam yavaşladı pazartesi ayran diyeti yapmaya baslıyorum vücuduma bi şok yapacam bi haftalık bende size katılabilirim kabul ederseniz eğer
Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete pazartesi başladığım vakitlerde hemen pes ediyorum o yüzden bugün başladım.2 öğün nesfit yiyeceğim azimliyim vermem gereken 15 kilo var.Yaza kadar incecik olmak istiyorum.Benide aranıza alın ama ben sizden 2 gün önce başladım.Burada birbirimizi motive edelim, ne olur verelim bu kiloları
ne güzel tebrik edeim imrendim sana mavıboncuk nasıl kılo werdin anlatabılımısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?