• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

sureyyaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
102
0
296
Balıkesir
Biliyorum önümüzde daha 5 gün var ''hemen başlasana'' diyenleriniz olabilir ama bu 5 gün kendimizi motive etmek, eksi ve artıları düşünmek için yeterli bir zaman. Hani hep deniyor ya bu iş önce kafada biter diye o yüzden bi süre vermek istedim kendime. Daha önce kısa bir süre dukan diyeti yaptım ama devam edemedim 2 kilo vermiştim. Şimdi bi ön araştırma yapıyorum ne yapmam gerektiği konusunda.
Şimdilik aklımda olanlar lahana-maydanoz kürü ve protein ağırlıklı beslenmek. Sporu da yavaş yavaş hayatıma sokmak. Protein ağırlıklı yapmak istememin sebebi proteinlerin vücutta daha geç parçalanması. BU yüzden de sırayı yağlara ve karbonhidratlara vermeleri. Lahana ve maydanoz kürünü de yağların parçalanmasına yardımcı olduğu için düşünüyorum. hem bu kürü hem de protein ağırlıklı beslenmeyi daha önce ayrı zamanlarda denemiştim işe yarıyordu ama tam motive olamadığım için bırakmıştım. BU defa enine boyuna araştırıyorum ve ptesiyi bekliyorum heyecanla umutluyum... mutluyummm:) Paylaşımlarınızı bekliyorum canlar
Herkes diyete çoktan başlamış anlaşılan bana katılan olmayacak:(

Son düzenleme:
Bugün görüştüğümmbi arkadaşım 4 ayda 12 kilo vermiş . nasıl yaptın dedim ne zaman pantalonlarıma sığamadım o an başladım dedi eşime tatlı yapıyorum ama bi çatal dahi almıyorum diyo. BU nasıl bir irade ya bende yok:(

iradene hakim olmalısın sakın yenilme :) bende aynı sekilde tatlıya düşkünlüğüm herkes tarafından cok iyi bilinir.
4.günümdeyim bunyem alıştı sanırım.
supangle ler çikolatalı markisler sürekli etrafımda geziniyolar :) ama dönüp bakmıyorum.bana gelen hakkımı arkadaslarıma devrediyorum.
bu zamana kadar yedik yedik de nooldu.yağ şeker tansiyon.biraz irade bol bol su az az sık sık sporda yaptın mı tmamdır :)

Mrb kızlar ben 1 ocaktan bu yana diyetteyim 15 kilo verdim değişik diyetlerle şimdi adet dönemindeyim bi kaç gün izin verdim kendime artık metabolizmam yavaşladı pazartesi ayran diyeti yapmaya baslıyorum vücuduma bi şok yapacam bi haftalık bende size katılabilirim kabul ederseniz eğer

Bende varım haziranda düğünün var bende24yaşındayım 164boyum 70 kiloyum ince bi gelin olmak istiyorum tek sorun basen ve bacak bana yardimci olcagnizi ümit ediynrum

ooooh kalabalıklaştık..ne güzel b kaç ay sonra incecik olduk buyrun diye konu açarız :) herkes birbirini gaza getirsin hadi bakalım :)

Mrb kızlar ben 1 ocaktan bu yana diyetteyim 15 kilo verdim değişik diyetlerle şimdi adet dönemindeyim bi kaç gün izin verdim kendime artık metabolizmam yavaşladı pazartesi ayran diyeti yapmaya baslıyorum vücuduma bi şok yapacam bi haftalık bende size katılabilirim kabul ederseniz eğer

Aaaa ne demek gel tabii, senin tecrübelerinden de faydalanırız baksana ne güzel 15 kilo gitmiş süperrr! sanki benden gitmiş gibi sevindim, hafifledim :) darısı başıma.
şu iki günde gerekli alışverişi de yapıp pazartesiye hazır başlayacağım. Artık işe de yürüyerek gideceğim iyice araba bağımlısı oldum. tam bi değişiklik yapıyorum kendime her yönden... beslenme, cilt bakımı, spor.. hadi bakalım

Bende varım haziranda düğünün var bende24yaşındayım 164boyum 70 kiloyum ince bi gelin olmak istiyorum tek sorun basen ve bacak bana yardimci olcagnizi ümit ediynrum

ooh birlikten kuvvet doğacak galiba:) ben de senin gibi sayılırım canım. boy 168 kilo 73. böyle destek olursak birbirimize neden başarmayalım di mi?

bu bizim elimizde maviboncukçum :) o günlerde gelicek merak etme burdaki herkesss incecik olicek :)

ayyyy inşallah şekerimmmm olucazz tabi kız incecikk kocalarımız çatlasın benim kocam pek zayıftı ben şişmandım şimdi ben zayıflıyom o kilo aldı ama o kilolu daha tatlı oluyo yaaaa canım kocam benimm onun sayesinde zayıflıyom en büyük destekçim o benim

Aaaa ne demek gel tabii, senin tecrübelerinden de faydalanırız baksana ne güzel 15 kilo gitmiş süperrr! sanki benden gitmiş gibi sevindim, hafifledim :) darısı başıma.
şu iki günde gerekli alışverişi de yapıp pazartesiye hazır başlayacağım. Artık işe de yürüyerek gideceğim iyice araba bağımlısı oldum. tam bi değişiklik yapıyorum kendime her yönden... beslenme, cilt bakımı, spor.. hadi bakalım

cok saol bitanem inşallah sende kurtulursun şu pis kilolardan hepimiz kurtulalım... cilt bakımı konusunda faydam olabilir belki estetisyenim istediğini sorabilirsin.

ne güzel tebrik edeim imrendim sana mavıboncuk nasıl kılo werdin anlatabılımısın?

Merhaba canım hayırlı olsun topicin bende katılmak istiyorum ve pazartesi başlıyorum

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete pazartesi başladığım vakitlerde hemen pes ediyorum o yüzden bugün başladım.2 öğün nesfit yiyeceğim azimliyim vermem gereken 15 kilo var.Yaza kadar incecik olmak istiyorum.Benide aranıza alın ama ben sizden 2 gün önce başladım.Burada birbirimizi motive edelim, ne olur verelim bu kiloları

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete pazartesi başladığım vakitlerde hemen pes ediyorum o yüzden bugün başladım.2 öğün nesfit yiyeceğim azimliyim vermem gereken 15 kilo var.Yaza kadar incecik olmak istiyorum.Benide aranıza alın ama ben sizden 2 gün önce başladım.Burada birbirimizi motive edelim, ne olur verelim bu kiloları

yanlız değilsin canım bende pazartesiye kadar bekleyemedim cünkü annemlerdeyim hafta sonu orda kendime hakim olamıyorum o yüzden yememek için bugün basladım bende diyete

ne güzel tebrik edeim imrendim sana mavıboncuk nasıl kılo werdin anlatabılımısın?

saol canım benim... sende vereceksin ben inanıyorum yeterki sende inan...görümcemin benle dalga gecmesiyle hırslandım ve ben 1 ocakta basladım lahana corbasıyla 2 haftada 7 kilom gitti tabi suydu o. sonra az yiyerek devam etti,m kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir domates ve yesillik ... öğlenleri yogurt biraz yemek... aksamları sadece salata ve haslama tavuk 200 gr kadar.... genelde böle beslendim. günlük 3 litre su içtim ve zayıflatan bitki çaylarından (ceşit çeşit cayım var) günde 4-5 fincan içtim aksam 6 dan sonra hiç bişey yemedim. acıktıkca su içtim ilk günler cok zordu ama mide küçülünce gerisi geliyo.ortalama 20 gün bi sıkıntı cektim yani.. eşim cok destek oldu. o olmasa yapamazdım bozardım diyeti... onu tembihledim sakın bana bişey yedirme diyee... ve en önemlisi seker un ve tuz hayatımdan cıktı. haftada bir gün yada 1 öğün istediğimi tıka basa yiyordum. arada şok diyetler yaptım isveç hollyvood gibi... aslında saglıksız zayıflamışsın diyorlar ama şişman olan bi insan daha sağlıksız benim gözümde.. suan daha vermem gereken 10 kilo var ama ben kendimi fit hissediyorum. eski kıyafetlerimin hepsi denk geliyo ve eşim bana beğenerek bakıyo... inanki kilo evliliği dahi etkiliyo suan daha mutluyuz bana karsı daha ilgili.. o kilomu hiçbir zaman sorun etmedi hep sorun eden ben oluyordum.eşimin yanına yaklaşmak istemiyordum kendimi rahat hissetmiyordum ama suan cok farklı hersey ....cok uzun oldu galiba içimi döktüm sayende valla saol yaza görümcem gelecek ve ben onu çatır catır çatlatacağımmmmmm

Back
X