- 3 Nisan 2014
- 35.976
- 146.412
- Konu Sahibi mermaid2608
az önce derste oğlumun öğretmeni 1 Martta açılacak dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece açılması da açılmaması da garip olacak dmeek istedim ..( Otomatik klavye sayesinde yanlış anlaşılmış..)Ertelendigi bilgisi gelmedi bize.1 martta gorusuruz dedi mudur.Ne ara degisti bu ? Resmi bilgi var mi bununla ilgili ?
Açılması planlanıyor ancak öğretmenler aşılanmadi 15 Şubat tan beri ne değişti onu anlayamiyormaz önce derste oğlumun öğretmeni 1 Martta açılacak dedi.
Bizim okulumuzda bilmiyor. Açılırsa nasıl olcağına dair toplantı yapıldı ama hafta içi gelecek yazıyı bekliyorlar1 martta bütün ülkede 8. Ve 12. Sınıflar başlayacak mı yoksa risk haritasına göre valilikler mi karar verecek. Arkadaşımın annesi bebeğine bakmak için uzun yoldan gelecek ve bilet alması lazım. Okul idaresi emin olamadı, şube müdürü emin olamadı, internet milli eğitim bilgi sitelerinin bazılarıp valilik karar verecek diyor bazıları açılacak diyor. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok.Bizim okulumuz ilçe milli eğitime bağlı. Daha büyük illerde çalışıp bilgilendirme yapılan var mı? Ya da okul müdürü bilgi veren.
Açılması planlanıyor ancak öğretmenler aşılanmadi 15 Şubat tan beri ne değişti onu anlayamiyorm
Ben de onu anlamlandiramadim..15 Şubat'ta öğretmenler aşılanmali diyerek ertelendi hemen asilayalim dendi ben hiçbir yerde daha görmedim surda 1 hafta kaldı. Ha madem her şeye rağmen açılacak o halde 15 Şubat'ta başlasaydi yaben açılmayacağını düşünüyorum.
10 gün kaldı kalmadı.
1 Mart açıklamasının ağıza bir parmak bal sürmek olduğu kanısındayım.
aşılanan öğretmende duymadım.
İnsanlık haliMantık arama çabalarınızı çok tatlı buluyorum.
Ben de mantık arama çabalarımızdaki ısrarımızı takdir edilesi buluyorum. Ders almıyoruzMantık arama çabalarınızı çok tatlı buluyorum.
ben açılmayacağını düşünüyorum.
10 gün kaldı kalmadı.
1 Mart açıklamasının ağıza bir parmak bal sürmek olduğu kanısındayım.
aşılanan öğretmende duymadım.
Haftalık kabine toplantısını takip edin bu hafta hangi gün olur bilmiyorum da çarşamba olabilir ertelemezse1 martta bütün ülkede 8. Ve 12. Sınıflar başlayacak mı yoksa risk haritasına göre valilikler mi karar verecek. Arkadaşımın annesi bebeğine bakmak için uzun yoldan gelecek ve bilet alması lazım. Okul idaresi emin olamadı, şube müdürü emin olamadı, internet milli eğitim bilgi sitelerinin bazılarıp valilik karar verecek diyor bazıları açılacak diyor. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok.Bizim okulumuz ilçe milli eğitime bağlı. Daha büyük illerde çalışıp bilgilendirme yapılan var mı? Ya da okul müdürü bilgi veren.
bir mart zaten haftaya pazartesi
öğretmenleri aşılayacak olan aşılardı zaten
lakin ertele ertele nereye kadar
evet bizim okulumuz online devam ediyor
ama milyonlarca kişi bu kısıtlı eğitimden de mahrum
eğitimi öğretimi geçtim çocukların akran ilişkileri yerlerde
geçen bir konuya yazdım 10 yaşındaki oğlum börek yapıyor, hamur açıp cantık yapıyor
İl il vaka sayıları falan açıklanacaktı doğru mu? Ona göre her il kendi kararını verecek denilmişti. çarşamba mı kesin olarak?Haftalık kabine toplantısını takip edin bu hafta hangi gün olur bilmiyorum da çarşamba olabilir ertelemezse
Gereken bilgiyi cumhurbaskanindan duyarsınız.
cantık ne :)
valla bence açılsın ama bir plan program yok
öğretmenleri zaten açmaya niyetleri olmadığı için aşılamadılar.
dediğin gibi açmaya niyeti olan aşılardı zaten.
Köy okullarında eğitim başladı. Sadece temel dersler değil bütün derslerin eğitimi veriliyor şuan. Öğretmen servisleri çok kalabalık, taşımalı öğrenci servisleri de öyle..
Bence açacaklar ve aşılamayı önemsemeyecekler.cantık ne :)
valla bence açılsın ama bir plan program yok
öğretmenleri zaten açmaya niyetleri olmadığı için aşılamadılar.
dediğin gibi açmaya niyeti olan aşılardı zaten.
kapanır o zaman iki haftaya..