1 mart normalleşme

1 martta bütün ülkede 8. Ve 12. Sınıflar başlayacak mı yoksa risk haritasına göre valilikler mi karar verecek. Arkadaşımın annesi bebeğine bakmak için uzun yoldan gelecek ve bilet alması lazım. Okul idaresi emin olamadı, şube müdürü emin olamadı, internet milli eğitim bilgi sitelerinin bazılarıp valilik karar verecek diyor bazıları açılacak diyor. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok.Bizim okulumuz ilçe milli eğitime bağlı. Daha büyük illerde çalışıp bilgilendirme yapılan var mı? Ya da okul müdürü bilgi veren.
Bizim okulumuzda bilmiyor. Açılırsa nasıl olcağına dair toplantı yapıldı ama hafta içi gelecek yazıyı bekliyorlar

Açılması planlanıyor ancak öğretmenler aşılanmadi 15 Şubat tan beri ne değişti onu anlayamiyorm

ben açılmayacağını düşünüyorum.
10 gün kaldı kalmadı.
1 Mart açıklamasının ağıza bir parmak bal sürmek olduğu kanısındayım.
aşılanan öğretmende duymadım.

10 gün kaldı kalmadı.
Ben de onu anlamlandiramadim..15 Şubat'ta öğretmenler aşılanmali diyerek ertelendi hemen asilayalim dendi ben hiçbir yerde daha görmedim surda 1 hafta kaldı. Ha madem her şeye rağmen açılacak o halde 15 Şubat'ta başlasaydi ya 🙄

Bir son dakika karari olmazsa başlayacaklar Hocam.İl merkezinde calisiyorum.Idare hazırlık yapiyor.

10 gün kaldı kalmadı.

bir mart zaten haftaya pazartesi

öğretmenleri aşılayacak olan aşılardı zaten

lakin ertele ertele nereye kadar

evet bizim okulumuz online devam ediyor

ama milyonlarca kişi bu kısıtlı eğitimden de mahrum

eğitimi öğretimi geçtim çocukların akran ilişkileri yerlerde

geçen bir konuya yazdım 10 yaşındaki oğlum börek yapıyor, hamur açıp cantık yapıyor

1 martta bütün ülkede 8. Ve 12. Sınıflar başlayacak mı yoksa risk haritasına göre valilikler mi karar verecek. Arkadaşımın annesi bebeğine bakmak için uzun yoldan gelecek ve bilet alması lazım. Okul idaresi emin olamadı, şube müdürü emin olamadı, internet milli eğitim bilgi sitelerinin bazılarıp valilik karar verecek diyor bazıları açılacak diyor. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok.Bizim okulumuz ilçe milli eğitime bağlı. Daha büyük illerde çalışıp bilgilendirme yapılan var mı? Ya da okul müdürü bilgi veren.
Haftalık kabine toplantısını takip edin bu hafta hangi gün olur bilmiyorum da çarşamba olabilir ertelemezse
Gereken bilgiyi cumhurbaskanindan duyarsınız.

bir mart zaten haftaya pazartesi

öğretmenleri aşılayacak olan aşılardı zaten

lakin ertele ertele nereye kadar

evet bizim okulumuz online devam ediyor

ama milyonlarca kişi bu kısıtlı eğitimden de mahrum

eğitimi öğretimi geçtim çocukların akran ilişkileri yerlerde

geçen bir konuya yazdım 10 yaşındaki oğlum börek yapıyor, hamur açıp cantık yapıyor

cantık ne :)
valla bence açılsın ama bir plan program yok
öğretmenleri zaten açmaya niyetleri olmadığı için aşılamadılar.
dediğin gibi açmaya niyeti olan aşılardı zaten.

Bence acilacak 2 hafta sonra yine kapanacak. Asi asi diyorlar da salik calisanlari ve 65 yaz uzeri disinda kimler asilandi da okullari aciyorlar.
Ogretmenler oncelikli sirada dendi kac ogretmen asi olabildi acaba?
Ne yapilmak isteniyor onlar da bilmiyorlar bence. Egitim bu cocuk oyuncagi degil. 1 hafta acayim sonra kapatayim denilmemesi gerekiyor. Zaten ogrencinin okula tekrar alismasi en az iki hafta.
Yani bu isin kokten cozumlenmesi gerekiyor asiyla.

Haftalık kabine toplantısını takip edin bu hafta hangi gün olur bilmiyorum da çarşamba olabilir ertelemezse
Gereken bilgiyi cumhurbaskanindan duyarsınız.
İl il vaka sayıları falan açıklanacaktı doğru mu? Ona göre her il kendi kararını verecek denilmişti. çarşamba mı kesin olarak?

Köy okullarında eğitim başladı. Sadece temel dersler değil bütün derslerin eğitimi veriliyor şuan. Öğretmen servisleri çok kalabalık, taşımalı öğrenci servisleri de öyle..

Bence açacaklar ve aşılamayı önemsemeyecekler.
Belki de sürü bağışıklığını hedefliyorlar gerçekten.
Hastanelerin yoğunluğu azaldı artık.

X