1 kv 1 gelin

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
Bir kaç gündür gribiz kızımla dün gece çok kötüyDüm eşim yarın annemi cagirayim dinlen dedi
Pek gönlüm yoktu bilipte bırak gelmeyi aramadigi için
Ama o kadar hastaydim ki ses etmedim
Sabah evden çıkarken aradı annesini istersen ise gitmeden getireyim seni diye oda evi topluyorum ben kendim geçerim demiş
2 sokak otemde oturur kendisi
12 de aradı geliyorum marketteyim dedi ekmek rica ettim tamam dedi.
12 bucukta geldi alışveriş yapmış sağolsun şaşırttı da beni.
Zor bela kalkmış çay koymuştum aradığında
Kayinpederimle geldi kahvaltı yaparız dedi kahvaltı hazırladım. Evde de bir şey yoktu zaten aldıklarını cikarttim
Kızımın süt ve süt ürünlerine alerjisi var bu yüzden evde tuketmiyoruz bunları. Emziriyorum çünkü.
Kv ekmek beyaz peynir kaşar peynir eski kaşar tel peynir labne ve su sürülen peynirler den adını unuttum onlardan ve bir de yoğurt almış gelmiş
Sadece bunlar var. Bende cikarttim kahvaltilarini ettiler.
bir parça ye bir şey olmaz bunlarda vitamin dedi ısrar edince yanlisda anlamasin diye bir parça peynir yedim kahvaltıdan sonra kızı yıkarken bir baktık ki heryeri kızarmış benek benek
Getirdiklerini strecledim giderken goturusun biz yiyemiyoruz gördün ziyan olmasın dedim
Hemen suratı düştü. Aldım yiyin diyor yahu yiyemiyoruz. . Neyse dedi ki XXX gelecekti arayayim gelsin şimdi bebeği görecek. Şimdi zamanımi hastayım kp e ayıp olmasin diye ayakta durmaya çalışıyorum dedim ben onu gönderirim dedi gönderdi adamı telefonu aldı cagiracakti Hayır bugün çağırma kötüyüm dedim aradı kadını bugün hastalar cuma gelin dedi.bana sormuyor ne gün gelsinler. Sonra dedi ki ne yapicaksin bende bir şey yapayım mı cuma günü ? İyileşirsem yaparım kimseyi boş göndermem merak etme ama keşke haftaya davet etseydin dedim. Tamam iptal ederim dedi ayıp olur neyse artık dedim. Birden, e o zaman neden uzatiyorsun cagirdik bir kere falan söylendi yemin ederim tek laf etmedim hastayım zaten halim yok haklısın tamam nasıl istiyorsan öyle yap dedim
Ben gidiyorum dedi neden gidiyorsun küstün mu dedim
Senin gibi çocuk değilim kusecek dedi gülerek sanki bir şey yokmuş gibi
Bende güldüm anne inan çok hastayım bugün hiç halim de yok dedim
Otur babam giderken alir seni dedim ben anahtari aldım giderim diye dedi. O saatten sonra bir şey demedim bu arada gelirken bir de yaprak almış evde dolma sandık zeytinyağlı yarısını bana bıraktı yarısını götürdü. Saat 4 falandi gittiğinde. Hasta hasta güya bana bakmaya geldi
Hasta halimle misafir agirlamis dolma sarmış ve azar isitmis oldum .
Gittiğinde daha da kötüyüm gelmese daha iyiydi. Şimdi durup neydi bugün böyle resmen benimle dalga geçmiş diyorum ve daha da sinirleniyorum
Ne yaptı bu şimdi iyilik mi kötülük mu
Sözde gelmiş ilgilenmis oldu birde
Bilerek mi yapıyor anlamıyorum artık

Bir kaç gündür gribiz kızımla dün gece çok kötüyDüm eşim yarın annemi cagirayim dinlen dedi
Pek gönlüm yoktu bilipte bırak gelmeyi aramadigi için
Ama o kadar hastaydim ki ses etmedim
Sabah evden çıkarken aradı annesini istersen ise gitmeden getireyim seni diye oda evi topluyorum ben kendim geçerim demiş
2 sokak otemde oturur kendisi
12 de aradı geliyorum marketteyim dedi ekmek rica ettim tamam dedi.
12 bucukta geldi alışveriş yapmış sağolsun şaşırttı da beni.
Zor bela kalkmış çay koymuştum aradığında
Kayinpederimle geldi kahvaltı yaparız dedi kahvaltı hazırladım. Evde de bir şey yoktu zaten aldıklarını cikarttim
Kızımın süt ve süt ürünlerine alerjisi var bu yüzden evde tuketmiyoruz bunları. Emziriyorum çünkü.
Kv ekmek beyaz peynir kaşar peynir eski kaşar tel peynir labne ve su sürülen peynirler den adını unuttum onlardan ve bir de yoğurt almış gelmiş
Sadece bunlar var. Bende cikarttim kahvaltilarini ettiler.
bir parça ye bir şey olmaz bunlarda vitamin dedi ısrar edince yanlisda anlamasin diye bir parça peynir yedim kahvaltıdan sonra kızı yıkarken bir baktık ki heryeri kızarmış benek benek
Getirdiklerini strecledim giderken goturusun biz yiyemiyoruz gördün ziyan olmasın dedim
Hemen suratı düştü. Aldım yiyin diyor yahu yiyemiyoruz. . Neyse dedi ki XXX gelecekti arayayim gelsin şimdi bebeği görecek. Şimdi zamanımi hastayım kp e ayıp olmasin diye ayakta durmaya çalışıyorum dedim ben onu gönderirim dedi gönderdi adamı telefonu aldı cagiracakti Hayır bugün çağırma kötüyüm dedim aradı kadını bugün hastalar cuma gelin dedi.bana sormuyor ne gün gelsinler. Sonra dedi ki ne yapicaksin bende bir şey yapayım mı cuma günü ? İyileşirsem yaparım kimseyi boş göndermem merak etme ama keşke haftaya davet etseydin dedim. Tamam iptal ederim dedi ayıp olur neyse artık dedim. Birden, e o zaman neden uzatiyorsun cagirdik bir kere falan söylendi yemin ederim tek laf etmedim hastayım zaten halim yok haklısın tamam nasıl istiyorsan öyle yap dedim
Ben gidiyorum dedi neden gidiyorsun küstün mu dedim
Senin gibi çocuk değilim kusecek dedi gülerek sanki bir şey yokmuş gibi
Bende güldüm anne inan çok hastayım bugün hiç halim de yok dedim
Otur babam giderken alir seni dedim ben anahtari aldım giderim diye dedi. O saatten sonra bir şey demedim bu arada gelirken bir de yaprak almış evde dolma sandık zeytinyağlı yarısını bana bıraktı yarısını götürdü. Saat 4 falandi gittiğinde. Hasta hasta güya bana bakmaya geldi
Hasta halimle misafir agirlamis dolma sarmış ve azar isitmis oldum .
Gittiğinde daha da kötüyüm gelmese daha iyiydi. Şimdi durup neydi bugün böyle resmen benimle dalga geçmiş diyorum ve daha da sinirleniyorum
Ne yaptı bu şimdi iyilik mi kötülük mu
Sözde gelmiş ilgilenmis oldu birde
Bilerek mi yapıyor anlamıyorum artık

Ben açıkçası sizin fikrinizi almadan misafir davet etmesi dışında bir şey göremedim. Samimi bir ilişkiniz var belli ki, bu sebeple rahat yorumlarda bulunabilmiş diye düşünüyorum.

Ben açıkçası sizin fikrinizi almadan misafir davet etmesi dışında bir şey göremedim. Samimi bir ilişkiniz var belli ki, bu sebeple rahat yorumlarda bulunabilmiş diye düşünüyorum.
Dalga geçer gibi evime peynirin tüm türlerini doldurmasina ne diyorsun peki ?
Oğlu kahvaltı etmiyor

Oğlu kahvaltı etmiyor

Eşinizin bir ara yiyebilecegini düşünmüş olabilir, kendisi yemek için getirmiş olabilir, Bebeğinizin süt ürünlerine hassasiyetini tam olarak idrak etmemis olabilir. Siz neden farklı düşünüyorsunuz, daha önceden kötü niyetli davranışları mı olmuştu?

Bende hasta halimle, yogun uykusuz bitkim halimle cok ayaga kalktim ayip olmasin, idare edeyim dedim ama insani son damlasina kadar sömüren anlayissiz tipler oldukca ancak salakligima yanarim. Bir kere bu hatalari yaptim. Ama artik degil yardimi olmayan insanlari evimde agirlamak, kapi bile acasim yok. Anlayissiz olanlara verilecek en güzel cevap.
Inanin bu konuda ben de cok doluyum.
Ne lohusaligimi bildim, ne ameliyatli olmami.
Cok gecmisler olsun. Kendinize dikkat edin.

Aman ruh hastası bu KV ler Allah yardimciniz olsun Eşiniz yaninizdaysa sizi koruyp kolluyorsa sabredin oda görecektir inanın benim eşim tam öküz daha fena kv m var ama anlayan yok boşanma halindeyiz sukredin zamanla duzelir

Oğlu kahvaltı etmiyor

bunda haklısın da onların kahvaltı kültürü nasıl

sen evde ekmek yok demişsin

o da peynir yemiyorlar o da yok deyip kendileri yesin diye almıştır

sen kalkıp neden hazırlıyorsun kahvaltı saat 12.30 da

hadi sen hastasın kahvaltı edemedin ama normal insanlar o saatte öğle yemeği yer

ben de gelirken bir şey almış deyince et tavuk yad a hazır pide vs bekledim yani

sarma mesela ben hastayım saramam de

sen sararsan yeriz yoksa at buzluğa iyileşince sararım de geç git

bir de benden tavsiye kimseden beklentiye girmeyin, esasen bu size değil eşinize tavsiye yani, öğrensin bugün o0lanları da ona göre hareket etsin bundan sonra

eşin annesini arayıncaya kadar ocağa bir çorba atsa

siz de kalkıp yerdiniz

böyle destek olacağına köstek olmuş

Eşinizin bir ara yiyebilecegini düşünmüş olabilir, kendisi yemek için getirmiş olabilir, Bebeğinizin süt ürünlerine hassasiyetini tam olarak idrak etmemis olabilir. Siz neden farklı düşünüyorsunuz, daha önceden kötü niyetli davranışları mı olmuştu?
Evet hep oluyor ama ben artık anlayamiyorum gunahini mi alıyorum acaba bir insan neden bu kadar kötü davransın ki diyorum arkadaşlarımın yorumları belki de beni tutarak objektif olamiyordur diyorum bazen buraya yazıyorum o yüzden

Düşüncesiz yahu bu kadınlar al birini vur ötekine benim kv de öyle. İyi olmicaksın, iyi insanlari harciyorlar.

Aman ruh hastası bu KV ler Allah yardimciniz olsun Eşiniz yaninizdaysa sizi koruyp kolluyorsa sabredin oda görecektir inanın benim eşim tam öküz daha fena kv m var ama anlayan yok boşanma halindeyiz sukredin zamanla duzelir
Oda farkında artık ona anlatmiyorum nasılsa bir şey değişmiyor boş yere hep şikayet eden olmak istemiyorum
Paylasmadigimda da içimde büyüyor büyüyor daha çok cephe alıyorum

Evet hep oluyor ama ben artık anlayamiyorum gunahini mi alıyorum acaba bir insan neden bu kadar kötü davransın ki diyorum arkadaşlarımın yorumları belki de beni tutarak objektif olamiyordur diyorum bazen buraya yazıyorum o yüzden

Yaşayan sizsiniz. Siz muhakkak daha iyi bilirsiniz. Ama uzaktan bakınca kayinvalideniz kötü niyetli gibi değil de, biraz alingan davranmış biraz da hastalığınızı ve bebeğinizin süt ürünleri hassasiyetini kavrayamamis gibi geldi bana.
Hastaymissiniz zaten, uzmeyin kendinizi. Cok geçmiş olsun.

Oğlu kahvaltı etmiyor
Demek ki peynir yiyememenizi dert etmiş kendine.Onlar almıyor bari ben alayım demiş.Oğlunu düşünmüş bir nevi,hafta sonu yer diye düşünmüştür.Bazı anneler oğullarının aç kaldığını ,iyi bakılmadığını sanıyor,dışarıdan takviye getiriyor

Oncelikle çok geçmiş olsun. Peynir urunlerini getirmistir. Çocuğunuz yemese bile siz yersiniz diye düşünmüştür bence. Misafir konusunda size sormadan gün vemesi hoş olmamis. Hizmet etme konusuna gelince; belli yasin üstündeki insanlarda su var; ben onlarin yasindayken neler yapıyordum diye düşünüp oyle tepki veriyorlar. Özellikle koyde yetismislerse orada is çok olduğu icin bizim çok rahat ve nazli olduğumuzu düşünüyorlar. Bundan sonra hasta oldugunuzda gelirse kalkmayin ve durumu açıklayın bence;-) siz once kendinizi ve bebeginizi düşünün

X