1.kayıt yenilemeyi yaptım. 2.kayıt yenileme ne zaman ?

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
bn büro yönetimi sekreterlik 2.sınıfta okuom son sınıf yani tek dersten kaldım istatistikten 1.kayıt yenilemeyi yaptim 2.kayıt yenileme neezaman lütfen bilgi verirmiisniz

ya 28 şubat son ödeme tarihi,eğer zamanında ödemezsen faiz işliyor

selam sebboyy
bende büro yönetimindeyim 1.sınıfım.yaa çok tırsıyorum nasıl sorularla karşılaşcam nasıl geçiyoruz,neyle karşılaşçam bilmiyorum.bu arada yeni üye olduğum için konuyla alakasız bişey sorduğumu biliyorum fakat sebboyy arkadaşıma nasıl ulaşcağımıda bilemedim..herneyse bu arada ne kayıtı ya ben bi kere eylülde yaptırdım.bi daha mı yaptırcaz ne parası vercez??? yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karıştı

kızlr bende bu yıl 1.sınıftayım maliye. 2.taksit ne kadr yatrcaz internetten mi başvuru yapıp sonramı yatrcaz yoksa direk bankaya gitsek orda yatrcamız ücret cıkarmı.bide kimlik için ücret ödememiz gerekiyormu

arkadaşlar benim bir sorum olucak.ben 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim kütahyada.geçen senede dikey geçişle açıköğretim işletme 3.sınıfa geçiş yaptım.bu senede 4. sınıf oldum.şimdi ben 1. taksidi yatırdım.ancak 2.taksidin son günü şubat ayındaymış sanırım ama ben bu aralar maddi açıdan müsait olmadığımdan 2.taksidi yatıramıcam.eğer ilk sınava kadar yatıramazsam sınavda herhangi bir sorun çıkar mı? yani sınava girememe gibi birşey olur mu?yani en fazla ne zamana kadar yatırmasam 2.taksidi sorun çıkmaz beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Benim bildiğim ilk taksit çok öenmlidir onu zamanında yatırman lazım ama 2.taksit seneye okulun başlangıç tarihine kadar yatırma zamanın var tabi faiz işliyor ama çok küçük miktarda.Şimdi bu yıl bazı değişmeler oluyor bildiğim kadarıyla önceden alttan 2 ders ile üst sınıfa geçiliyordu o kalkacakmış galiba harç ödemeleri içinde de bir farklılık yapılabilir. Bence sen en iyisi herhangi bir aöf bürosunu ara onlar yardımcı olacaktır.

teşekkür ederim en iyiysi ben aof bürosunu arayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…