Ne zaman sonuç alacaksınız acaba ?ben transferimi oldum ama sorduğunuz sorular için cevap verebilirim. Ben ilk üç gün ara sıra evin içinde yürüyüşler yaptım onun dışında hiç bir şey yapmadım. Toplamda beş gün boyunca kendimi yormamaya calıstım .Protein ve sebze ağırlıklı beslendim. Kabız olmamaya dıkkat ettim. Doktorum ikinci gün dus alabileceğimi söylemişti bu bilgileri transferden sonra hemşireler sizinle paylasır
Pozitif sonuc aldık Kese randevuma gideceğim cuma günüNe zaman sonuç alacaksınız acaba ?
Selam benım de dün oldu transferım. Ilk yarım saat kıpırdamadan yatırdılar sonrasında 2 saat yatıosan 2 saat . Her iki saatte bı kucuk adımlarla yuru kan akısı saglansın dedılet. Oyle yaptım. Suan ayaklarım havada oturuom. Sende yazılanların fazlasını kullanıyorum ben suanKızlar merhaba başlıktanda anlayacağınız üzere 1 Kasım'da tüp bebek transferim var çok heyecanlıyım ilk defa transfer yada 2. 3. Denemeleri olanlar benim gibi olanları buraya bekliyorumbir kac gün kaldı ama sanki yıllar varmış gibi geliyor o günü sabırsızlıkla bekliyorum transferden sonra ne kadar yatılmalı neler yenmeli kaçıncı gün duş alınmalı inanın hiç bir fikrim yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim assagiya kullandığım ilaçları yazacağım belki benim gibi olanları vardır belki aynı ilaçları kullandığım birileri vardır şimdiden herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah Allah kimsenin kucağıni boş birakmasın
Estrofem 2mg -sabah akşam 2×2
Climara Forte 7.8 mg - 3 günde 1
Prednol 4mg tablet - günde 1
Ecopirin 100mg - günde 1
Progestan 200 mg vajinal tablet - sabah akşam 2×2
Prolutex 25 mg göbekten iğne - günde 1
2 saat yatıosan 2 saat otur dedıler. Eksık cıkmıs cümleSelam benım de dün oldu transferım. Ilk yarım saat kıpırdamadan yatırdılar sonrasında 2 saat yatıosan 2 saat . Her iki saatte bı kucuk adımlarla yuru kan akısı saglansın dedılet. Oyle yaptım. Suan ayaklarım havada oturuom. Sende yazılanların fazlasını kullanıyorum ben suankayısı suyu içiyorum ceviz kemiriyorum. Avakado ye dedı dr um agır iş yapma dedı bır de transferden 4 gün sonra catlama ignesı verdı tutunsun diye. Çift transfet bu arada
Ben kalbım duracak sandım kulaklarım tıkandı aşırı heyecandanKızlar merhaba başlıktanda anlayacağınız üzere 1 Kasım'da tüp bebek transferim var çok heyecanlıyım ilk defa transfer yada 2. 3. Denemeleri olanlar benim gibi olanları buraya bekliyorumbir kac gün kaldı ama sanki yıllar varmış gibi geliyor o günü sabırsızlıkla bekliyorum transferden sonra ne kadar yatılmalı neler yenmeli kaçıncı gün duş alınmalı inanın hiç bir fikrim yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim assagiya kullandığım ilaçları yazacağım belki benim gibi olanları vardır belki aynı ilaçları kullandığım birileri vardır şimdiden herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah Allah kimsenin kucağıni boş birakmasın
Estrofem 2mg -sabah akşam 2×2
Climara Forte 7.8 mg - 3 günde 1
Prednol 4mg tablet - günde 1
Ecopirin 100mg - günde 1
Progestan 200 mg vajinal tablet - sabah akşam 2×2
Prolutex 25 mg göbekten iğne - günde 1
Aaa çok sevindim valla Allah tamamına erdirsin inşallahPozitif sonuc aldık Kese randevuma gideceğim cuma günü
Allahım insallah kucağını doldurur bende baya heyecanlandım şuan saatler kaldı artık inşallah pozitifi görürüzBen kalbım duracak sandım kulaklarım tıkandı aşırı heyecandan
Insallah canm...Allahım insallah kucağını doldurur bende baya heyecanlandım şuan saatler kaldı artık inşallah pozitifi görürüz
Ya ben korkuyorum biraz aslında yaInsallah canm...tatlı heyecanlar bunlar tadını cıkar bence
Embriyolarin günü ve kalitesi neydiSelam benım de dün oldu transferım. Ilk yarım saat kıpırdamadan yatırdılar sonrasında 2 saat yatıosan 2 saat . Her iki saatte bı kucuk adımlarla yuru kan akısı saglansın dedılet. Oyle yaptım. Suan ayaklarım havada oturuom. Sende yazılanların fazlasını kullanıyorum ben suankayısı suyu içiyorum ceviz kemiriyorum. Avakado ye dedı dr um agır iş yapma dedı bır de transferden 4 gün sonra catlama ignesı verdı tutunsun diye. Çift transfet bu arada
A sını b sını bilmiyorum ama bırı orta bırı cok ıyı dedı. Iyı olandan baya ümitliyim dedı drEmbriyolarin günü ve kalitesi neydi
O bende de vardı hala var... Bı ara vazgeçtim diyip kalkmayı bile düşündüm masadanYa ben korkuyorum biraz aslında ya
Benim embryolarim 5.gun ve 6.gun embryosu canım kalite olarak hepsinden var bakalım bende 2 tane koydurcam Allah'tan nasipseO bende de vardı hala var... Bı ara vazgeçtim diyip kalkmayı bile düşündüm masadan
Bende 5. Güne kadar riske atmak istemedı sanırım dr. 3 gun dursun gerı kalan süreyi anne rahmınde gecırsın hıç biyer kendi yeri gibi olmaz dedıBenim embryolarim 5.gun ve 6.gun embryosu canım kalite olarak hepsinden var bakalım bende 2 tane koydurcam Allah'tan nasipseikiz oluyormuş bide Allah gönlüme göre versin ya tek olur ikiz olur hiç fark etmez
Sol tarafıma yaptı derken anlamadım onu ya canım evet çatlatma iğnesi ni de ilk defa duydum yaBende 5. Güne kadar riske atmak istemedı sanırım dr. 3 gun dursun gerı kalan süreyi anne rahmınde gecırsın hıç biyer kendi yeri gibi olmaz dedıbakalım... Benm sol tarafa yaptılar transferi. Sol bacagıma uzanan bir damar var sadece o sızlıo. Arada rahımın sol tarafında toplu ıgne ucu gibi acı hissettiğim de oluyor. Yıne sol kalcamın az üstü hafif acıyor. Bakalım nolcak. Transfer sonrası dr sana da catlama ıgnesi verecek mi acaba. Merak edıom. Cok sıkıntı o ıgne ya. O ıgneden sonra 1 hafta testler hep pozitif gösterıo cunku